Sen cok guzel kararli bilincli ve enerji dolu harika bir anne olacaksin.guclu ve kendinden emin arkadasim üzüntünü paylasiyorum.en en en kisa zamanda mutlu haberlerini takip edip yaninda olacagiz
çok üzüldüm ama siz anne babanın kararı,
allah hakkınızda herşeyin hayırlısını versin
Canım bir mucize olsa diye dua ediyorum. Besiginiz de boş kalmasin. Ne diyecegimi bilmiyorum. Ben boyle uzulduysem Allah sana ve eşine güç versin. Dualarim seninle.
Ne güzel yaa :)) valla burda şöyle düşün oturma odamda var klima sadece biz yatak odasında yatıyoruz kafamızı battaniyenin altından çıkardığımız an yanaklarımız buz kesiyo. Güneş yoksa sular kar suyu gibi. Bide antalya ayy çok sıcak derler ama hiç alakası yok kar yağmadığı için dağdaki karın ayazı nasıl geliyor varya insanın içine işliyor velhasıl kelam antalyanın yazıda çekilmez kışıda. Haa değermi valla nolursa olsun bu şehre değer benceKlima beni yaz kış çarpıyor en iyisi kalorifer heryer aynı sıcaklıkta küçükken sobalı evdeydik yine o güzeldi. Soba orta odadaydı bütğn odaların kapılarını açardık çok güzel ısıtıyordu.
İnşallah canım bu halimizede şükür allah evi olmayanlara, dışarda yaşamak zorunda kalanlara yardım etsin vallabakalım en azından bi sorarım evde magnezing diye ilacım vardı onu içerimvalla bizimde klima akşama kadar yanıyor salonda yatıp kalkıyoruz suyum falan hep yanımda benimde ev güneşte almıyor diğer odalar hep küf durumumuz el verirse baharda taşınmak istiyorum kalorferli bir eve bakalım
Çok saol canım benim sende kendini sıcak tut sen su içmeyi hiç ihmal etme idrar yolu enfeksiyonu çok kötü senin kronikti sanırım dimi tek çaren su hijyen ve ayaklarını sıcak tutman 4 gözle bekliyorum bende yazıgeçmiş olsun canım valla çok zor ya bizim ev klimalı bide yemek yapıcam diye mutfağa çıktım dondum dondum kasıklarıma ağrılar girdi su içmeyi de unutmuşum zaten idrar yollarım sıkıntılı bende öyle kaç saat oramı buramı sıktım ısınmak için şu sevmediğim çeyize konulan gereksiz diye söylendiğim yün patiklerden çıkarıpta giydimateşin olmaması iyi o zaman canım sıcak bir şeylerde iç biraz havalar ısınsa rahatlıcaz inşallah
Doktoruna selamlarCanım ben dün doktora sordum dedim ben ne zaman hisseederim genelde 20-22 haftalıkken. Dedim ama ben hissediyorum pıt pıt ediyor. Dedi o hissettiğin bebek olamaz ya rahim kasılmasıdır ya da büyük dama falandır dedi. Ben de hissediyorum sanıyordum ama değilmiş :)
Anacuklarımızın varmış bir bildigi koyarken :)saol canım aynen valla şu gereksiz diye kızdığım çeyize konulan yün patiklerden çıkardımda giydim valla bende ayaktan alıyorum
çok gecmıs olsun Rabbım kımseyi evladıyla sınamasın inşaallah en yakın zamanda hayırlı saglıklı bır evladınz olur dualarmdasınzÇok teşekkür ederim hepinize iyiki varsınız ve herşey gönlünüzce olsun. Hepinize evlatlarınızı sağsalim kucağınıza almayı nasıp etsin Allahım.
Daha önce mesajımda da yazdım hiç kimse için 1 dk sonrasının garantisi yok o yüzden yaşadığınız her anın tadını çıkarın mutlu olun hiç aman öyle olursa böyle olursa gibi aman onda öyleydi bendede olursa gibi düşüncelere girmeyin ne kendinizi ne bebeğinizi üzmeyin en başından beri bunu burada birçok kere dedim halada diyorum olursa da kabullenmekten başka çaremiz yok ama olmazsada boşuna stress ve üzüntü yaşayıp kendinizi hemde bebeğinizi üzersinizBen burada sizlerden çok şey öğrendim ve takibe devam edeceğim çünkü bende hala bir anne adayıyım ilerde tecrübeleriniz yol gösterecek bana. Hatta hala önceden normal doğum yapmış annelerimiz varsa burada özelden bana yazabilirler mi? Onların tecrübelerine ihtiyacım var.
aynen canım bende düşünüyorum allahım biz böyleysek hiç ısınamayanlar var allah yardım etsin çok şükür halimizeİnşallah canım bu halimizede şükür allah evi olmayanlara, dışarda yaşamak zorunda kalanlara yardım etsin valla
aynen canım kronik kültür falan yaptırdım üreme olmadı vücut yapıyor galiba yarın gene sorucam sabah sağlık ocağna gidicem aşı olmaya bahar gelsin istiyorum mis gibi vallahiÇok saol canım benim sende kendini sıcak tut sen su içmeyi hiç ihmal etme idrar yolu enfeksiyonu çok kötü senin kronikti sanırım dimi tek çaren su hijyen ve ayaklarını sıcak tutman 4 gözle bekliyorum bende yazı
sahidende kendi çorap gibi pratiklerim vardı ama ısınamadım banamısın demedi geçirdim yünleri ısınıverdimAnacuklarımızın varmış bir bildigi koyarken :)
Canım benim gebelikten öncede bel fıtığı başlangıcı vardı. Şuan aynı anlattığın durumdayım yatarken otururken çok ayakta durunca her şekilde ağrım oluyor.Arkadaslar hamilelikte bel fıtığı yaşayan varmi
Gebelikten once boyle bişey yoktu
Basına boyle bisey gelen varmi naptiniz nasil rahtladi beliniz
Daha 4 aylıgim ve hic kloda almadim tam tersi 4 klo verdim ne oturabiluyorum ne yatabiliyorum nede yurebiliyorum serum ilac krem fayda etmiyo
İçerisinde satılan yatak ince ve sertti pek beğenmedik onu ve pamuk yatak almıştık biz canım.Çok teşekkür ederim:) peki içerisine satılan yataklar mi yoksa anam babam pamuk yatak mi mantıklı olur? Sağlık için hangisi iyi olur bilemiyorum..
Allah sabır versin sizlere. Başınız sağolsunDün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Büyük bir yıkım oldu benim için , hala kendime gelmiş değilim. Allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın. Onların acısıyla sınamasın kimseyi.
Bu akşam memlekete gideceğim cenaze için , kasılmalarım ve ağrılarım var duanızı esirgemeyin bizdenşu an beni ayakta tutan , güç veren hem bebeğim , hem kizim.
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
Canım Allah güç kuvvet sağlık versin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda yeniden hamile kalır sağlıklı bir bebeğe kavusursunuz. Dediğin gibi hayatta herşey bizim için hayatımız boyunca da hakkımızda hayırlı olanı yaşayalım inşallah.Teşekkürler arkadaşlar herşeyde vardır bir hayır diyorum yaklaşık 5 ay onula çok güzel duygular yaşadım hala yaşıyorum arada pıt pıt vuruyorAma bu dünyada hangimizin garantisi varki bir dakika sonramızı bilmiyoruz o yüzden bunada şükür ediyorum. Malum yazmıştım eşimle tartışmalar yaşadık onun çok çekinceleri vardı bebekle ilgili ama oda kabuşlenmişti şimdi bana söz verdi dr. Müsade ettiği anda çalışmalara başlayacağız diye o beşik boş kalmayacak Allahın izniyle diye size yetişirsem yazarım buradan mutlu haberleri
Canım basınız sagolsun duygularını en iyi anlayanlardan biri benim 2 ay önce kaybettim bende babami dediğin gibi beni ayakta tutan o zamanlar yeni yeni bana tutunmaya çalışan bebeğim oldu hala da öyle. Çok sabırlar diliyorum mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin.Dün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Büyük bir yıkım oldu benim için , hala kendime gelmiş değilim. Allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın. Onların acısıyla sınamasın kimseyi.
Bu akşam memlekete gideceğim cenaze için , kasılmalarım ve ağrılarım var duanızı esirgemeyin bizdenşu an beni ayakta tutan , güç veren hem bebeğim , hem kizim.
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
Tebrikler, grupta sen ve ben kız erkek ikiziz sanırım :) bi ikiz annesi daha vardi, toplam 3 olduk benim bildiğim.aynen kuzum allah iki meyveyi de tattırdı şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?