2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sen cok guzel kararli bilincli ve enerji dolu harika bir anne olacaksin.guclu ve kendinden emin arkadasim üzüntünü paylasiyorum.en en en kisa zamanda mutlu haberlerini takip edip yaninda olacagiz

çok üzüldüm ama siz anne babanın kararı,
allah hakkınızda herşeyin hayırlısını versin

Canım bir mucize olsa diye dua ediyorum. Besiginiz de boş kalmasin. Ne diyecegimi bilmiyorum. Ben boyle uzulduysem Allah sana ve eşine güç versin. Dualarim seninle.

Çok teşekkür ederim hepinize iyiki varsınız ve herşey gönlünüzce olsun. Hepinize evlatlarınızı sağsalim kucağınıza almayı nasıp etsin Allahım.
Daha önce mesajımda da yazdım hiç kimse için 1 dk sonrasının garantisi yok o yüzden yaşadığınız her anın tadını çıkarın mutlu olun hiç aman öyle olursa böyle olursa gibi aman onda öyleydi bendede olursa gibi düşüncelere girmeyin ne kendinizi ne bebeğinizi üzmeyin en başından beri bunu burada birçok kere dedim halada diyorum olursa da kabullenmekten başka çaremiz yok ama olmazsada boşuna stress ve üzüntü yaşayıp kendinizi hemde bebeğinizi üzersiniz Ben burada sizlerden çok şey öğrendim ve takibe devam edeceğim çünkü bende hala bir anne adayıyım ilerde tecrübeleriniz yol gösterecek bana. Hatta hala önceden normal doğum yapmış annelerimiz varsa burada özelden bana yazabilirler mi? Onların tecrübelerine ihtiyacım var.

Ne güzel yaa :)) valla burda şöyle düşün oturma odamda var klima sadece biz yatak odasında yatıyoruz kafamızı battaniyenin altından çıkardığımız an yanaklarımız buz kesiyo. Güneş yoksa sular kar suyu gibi. Bide antalya ayy çok sıcak derler ama hiç alakası yok kar yağmadığı için dağdaki karın ayazı nasıl geliyor varya insanın içine işliyor velhasıl kelam antalyanın yazıda çekilmez kışıda. Haa değermi valla nolursa olsun bu şehre değer bence

İnşallah canım bu halimizede şükür allah evi olmayanlara, dışarda yaşamak zorunda kalanlara yardım etsin valla

Çok saol canım benim sende kendini sıcak tut sen su içmeyi hiç ihmal etme idrar yolu enfeksiyonu çok kötü senin kronikti sanırım dimi tek çaren su hijyen ve ayaklarını sıcak tutman 4 gözle bekliyorum bende yazı

Doktoruna selamlar daha erken haftalarda belkı ama 17 haftadayken basladı 18deyım artı hamılelık yasamıs ınsanım barız bebek işte... doktorlar ıhtımal tarıhı soyluyor senın karnında kı bebegi senden iyi ne bılsın. He tabı seyırme gıbı falansa bılemem ben barız normal hareketlerden bahsedıyorum.

çok gecmıs olsun Rabbım kımseyi evladıyla sınamasın inşaallah en yakın zamanda hayırlı saglıklı bır evladınz olur dualarmdasınz

aynen canım kronik kültür falan yaptırdım üreme olmadı vücut yapıyor galiba yarın gene sorucam sabah sağlık ocağna gidicem aşı olmaya bahar gelsin istiyorum mis gibi vallahi

Bugün alışverişe gittik bebek reyonunda görüp aldım böyle parça parça tek tek alıyorum gördükçe :)) Her gittiğimde bir parça alsam yeter herhalde..
Rabbim giydirmeyi nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG_20190108_004236.webp
    107,1 KB · Görüntüleme: 147
Canım benim gebelikten öncede bel fıtığı başlangıcı vardı. Şuan aynı anlattığın durumdayım yatarken otururken çok ayakta durunca her şekilde ağrım oluyor.

Allah sabır versin sizlere. Başınız sağolsun

Canım Allah güç kuvvet sağlık versin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda yeniden hamile kalır sağlıklı bir bebeğe kavusursunuz. Dediğin gibi hayatta herşey bizim için hayatımız boyunca da hakkımızda hayırlı olanı yaşayalım inşallah.

Canım basınız sagolsun duygularını en iyi anlayanlardan biri benim 2 ay önce kaybettim bende babami dediğin gibi beni ayakta tutan o zamanlar yeni yeni bana tutunmaya çalışan bebeğim oldu hala da öyle. Çok sabırlar diliyorum mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin.

Hamilelik hassaslaştırıyo sanırım ben ki hayatta atlet giyemem fenalıklar basar evde yaz kış şortla dolanırdım azcık sıcak bassa terlerdim şimdi uzun kollu pijamalarla uyuyorum gündüz keza evim çok sıcak olmasına rağmen pijama üstüne hırka battaniyenin altındayım hatta bi elimde ıhlamurum yine de ısınamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…