2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Başınız sağolsun, sabır diliyorum

Hayırlı sabahlar hamiş hatunlar. Detaylı ultrasona gir dedi doktorum 21.ci haftada istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bi perinatolog varmi acaba ????
Selam canım, ben de anadolu yakasındayım ama bu hafta avrupa yakasında bir perinatoloğa gideceğim. İsmi atıl yüksel.

Sağol canım sanada geçmiş oldun.Sadece burnum akıyor diye gitmedim doktora,ateş vs.yok çok şükür ama tıkanıklık zor bi de burnum yara oldu.Her gripte olduğu gibi...

Benim ateşim çıkmıştı ondan gitmiştim, burun tıkanıklığı da bir süre sonra sinüzit ağrısı yapmıştı. Umarım hemen atlatırsın tekrar geçmiş olsun[/QUOTE]

kızlar günaydın ,
birşey sormak istiyorum
doktor kontrolleriniz kaç haftada bir oluyor?
benim doktorum beni en son 16. haftada gördü sonrasında 21. hafta ayrıntılı için çağırdı
5 haftalık bir ara var uzun değil mi?

Günaydin. Bizce uzun ama ozeldeki doktor da bana 5-6 hafta aralık koymuştu. Devlete gidiyorum, o ayda bir ama arada ilaçtı,tahlildi derken gidiyorum arada .

Canım başın sağolsun bebeğin ve kızın sana güç versin inş. çok zor bi durum ama bebeğin için kendini çok yıpratmamaya çalış.. Babanın mekanı cennet olsun inşallah..

Malesef canım bugün doktor ile herşeyi konuştuk tüm ihtimalleri değerlendirdik ve gebelik sonlandırılacak

Canım gerçekten üzüldüm ama iyi ki doktorun iyiydi ve çoğu şeyi erkenden farkedebildiniz...
Sağlıklı bi hamilelik haberini en yakın zamanda alırız inş. Eşinin de artık senin gibi düşünü bebeği daha çok istiyor olmasına sevindim hakkınızda hayırlısı olsun cnm.

Günaydın canım ;
4 haftada bir gidiyorum.En son geçen ay gittiğim zaman 3’lü tarama yapıldı.Haftaya Salı tekrar kontrolüm var.Aslında benim bugün gidip ayrıntılı ultrasyon için randevu almam gerekiyordu ama dışarısı buz,ben dışarı çıkmaya korkuyorum.Olmadı eşimle gidip alırım

telefon ıle alamıyor musun randevuyu
senın de uzunmus süren
o zaman benım de 5 hafta normal sayılır:)

Ayrıntılı randevun nereden alacaksın fistik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…