2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Selam tatlım ?Ayrıntılıyı nerde yaptıracaksın?

benımkı kontrole cagırmıyor

çok soru soruyorum ama

doktorlarınız muayenede size önerilerde bulunuyor mu siz sormadan

beslenme düzeni hakkında ya da yapıp yapmamanız gereken seyler hk da mesela

çok soru soruyorum ama

Yediklerine dikkat et protein ağırlıklı beslen aklına takılan birşey olursa whatsapptan yaz diyor. Birde bizim doktor kilo takıntılı geçen hafta 700 gram fazla almışım dikkat etmelisin dedi
Eksta önerilerde bulunmuyor.

Basınsağolsun canim allah geri kalanlari bağışlasin senin için çok üzüldüm oğlun için dik durmaya çalış ki oda fazla etkilenmesin sabır diliyorum canim

BENIMKI DE kilo takıntılı
ben tüp bebek ıle hamıle kaldım
tedavıde bana birsürü iğne vitamın ve jel verdıler zaten onlarla bır 5-6 kılo hamıle kalmadan aldım
sonrasında da 4 kılo aldım
yani 10 kılo almıs oluyorum

doktor cok yeme dıyor
zaten cok yemıyorum

benım dr onerıde hıc bulunmuyor sanırım senınkı de biraz öyle:)

acile git bende evde 2 gün iyileşmeyi denedim ateşim çıktı bu sefer acile gittim iğneyle serum yedim

Ben hamile olmadan önce başka bir sebepten yaptırmıştım. Kolum 3-4 gün şiddetli ağrıdı. Gece o tarafıma dönersem ağrıyla uyandırıyodu. Epeyce şişti, şişen kısım alev alev yanıyodu. Her kişide farklı görülebilir ama olursa endişelenmeyin tetanoz böyle bişey.. 1 haftada geçmişti ağrısı şişi diye hatırlıyorum.

acile git bende evde 2 gün iyileşmeyi denedim ateşim çıktı bu sefer acile gittim iğneyle serum yedim
gecem çok kötü geçti baş ağrısı vücut ağrısı üşüme sabah kalktım çok şükür daha iyiyim gece yatymadan ılıktan birazdaha sıcak duşa girdim aprı kesici krem sürdüm yattım şimdi zencefil ıhlamur limon elma karışımı çay yaptım onu içiyorum halsizlik ve haiff baş ağrım kaldı şuan inş onuda atlatırım inş

Ben gittiğimde hemşire tek doz senin için yeterli dedi sizin beş doz ,sağlık ocaklarına göre farklılık mı gösteriyor acaba neden böyle

kızlar dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum
Perinatolog gördü bizi
evet bir durum mevcutmuş , adı amniyotik yaprakmış
amniyotik bant değilmiş , ikisi çok benzediği için ayrıntılı olarak bakılması gerekliymiş uzman tarafından
şöyle izah etti;
bir balon düşün dedi , dışarıdan parmağını batırdığını düşün şimdi dedi nasıl bir girinti oluşur dedi ,
senin amniyotik kesende de bu oluşmuş katlanmış dedi ama yaprak şeklinde olduğu içiin bebege zarar vermezmiş,
o kadar sevindik ve rahatladık ki
elhamdülillah

birde ahmet gülün muayene ücreti 600 lira olmuş birisi sormuştu
normal bir ayrıntılı muayene için 600 lira çok olabilir , daha uygunu varsa oraya da gidebilirsiniz derim

Bende öyle çok yemiyorum fırçayı yedim valla :))

Öyle birşey sorduğumda söylüyor ama dediğim gibi ekstra konuşmuyor

çok soru soruyorum ama

Bana veriyor canım gidince balık Yemen lazım vs önerilerde bulunuyor ,ben hep ayda bir çağırdı gittim bu sefer ayrıntılıya gidicem onada bir buçuk ay sonraya randevu verdi kendi yapıyormuş ayrıntılıyı

Gözünüz aydın çok sevindim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…