2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
canım cinsiyeti kız yaşım da 27 , doğum yaptığımda 28 olacak ama olsun :)

Kızlar tetanoz aşısı için doktoruma danıştım.
‘Ben gebelikte müdaheleye karşıyım eskiden kadınlar tarlada vs çalıştıkları için eline paslı çivi, demir vs batıyormuş şimdi hastane gibi steril ortamda getek görmüyorum. Enfeksiyon kapabilir, tepkime gösterebilir buna değmez dedi.’ bende yaptırmamaya karar verdim :)

Şanslısın o halde
benimki ben sorarsam anca :)

Beni 16’da gördü, 20’de yani bu hafta ayrıntılıya gidiyorum. 3-4 haftada bir diyebilirim. 5 haftada bir kan idrar yaptırıyorum. Bugün tetanoz ve kan uyuşmazlığı testi de yaptırdım.

çok soru soruyorum ama

doktorlarınız muayenede size önerilerde bulunuyor mu siz sormadan

beslenme düzeni hakkında ya da yapıp yapmamanız gereken seyler hk da mesela
Benim ki anlatiyor.
2 haftadav1 gidiyorum bir kontrol bir muayene yaklasik 40 dak 1 saat suruyor.
Ben soracaklarimi soruyorum.
O once bebekle ilgili her detayi anlatip ardindan benimle ilgili o haftalarda yapmam gerekenleri anlatiyor.
Mesela bacaklarimi inceledi varis vs olusmus olabilir mi diye gibi.
Dun aksam belim agridigi icin aradi esim o zaman bol sivi aldimi dinlendi mi artarsa hemen hastanede buluşalım dedi.biz tekrar aramayınca o arayip sordu.
Cuma gunu zaten gelecek simdilik stresten uzak tut demis esime

İyi çok şükür MâşâAllah canım çok sevindim inan ki kaç günden beri merak etmiştim. Ben sormuştum doktorun muayene ücretini nasıl memnun kaldın mı? Birde tam olarak nerede muayenehanesi?

Insallh canim

Ne güzel çok şanslıymışsınız doktorunuz çok ilgiliymiş hangi doktora gidiyorsunuz ?

Kızlar saat 3 buçukta randevum var inşallah bende hayırlısıyla öğreneceğim bugün cinsiyeti :)
Biraz çekiniyorum doktorun tepkisinden ama böylede içim içimi yiyor. Artık bende anketi oylayabileceğim :)

Canım günısı var ama hava genelde yağmurlu ve kapalı olunca sularda buz gibi oluyo haliyle. Denize yakın değiliz antalyanın bazı bölgelerinde var kalorifer burda yok yani yaptırmak istesek bile alt yapısı gelmedi henüz :/ önce çarşıya geldi doğalgaz çok alan olmamış sanırım o yüzden buralara gelmedi daha inşallah gelir ama hemen yaptırırım valla onun rahatlığı gibisi varmı.

çok soru soruyorum ama

doktorlarınız muayenede size önerilerde bulunuyor mu siz sormadan

beslenme düzeni hakkında ya da yapıp yapmamanız gereken seyler hk da mesela
İlk haftalarda beslenme listesi vermişti ama çok kustuğum için 5. Aydan sonra başla demişti 7 kilo verdim üstelik. Hala bulantı ilacı içiyorum dün gece içmedim kendimi denedim güya yine kustum bu sabah. Kilo alsak bi dert almasak bi dert

Ne güzel çok şanslıymışsınız doktorunuz çok ilgiliymiş hangi doktora gidiyorsunuz ?
Ben anadolu yakasina yeni tasininca doktorum karsida kaldi.ilk haftalar birde kanama olunca yakin doktor aradim buradan bir arkadas kendi doktorunu onerdi ona gidiyorum.kosuyolunda umit kaya

İyi çok şükür MâşâAllah canım çok sevindim inan ki kaç günden beri merak etmiştim. Ben sormuştum doktorun muayene ücretini nasıl memnun kaldın mı? Birde tam olarak nerede muayenehanesi?
canım sağolasın kızım eşim ve ben çok hastayız girip yazamadım...
salgına yakalandık hepimiz..
canım muayenehanesi topkapında
avrupa kent konutlarında
yani ben kızımda edirnede ayrıntılı yaptırmıştım , 135 liraya 2015 yılında
bariz bir fark var mıydı dersen, biraz daha çok muhabbet etti ve cd verdi ,
haricinde bir fark yoktu ama iyi bir doktor :)
edirnedeki güncel fiyatlardan haberim yok ama 250 liraysa buraya gelip gitmeniz ve çektirmeniz daha uyguna geliyor :)

Allahtan yaz çabuk geliyor Güney olduğu için . Sıcak su için termosifon taktırmıştı ablam İzmir'de doğalgazı yokken mutfağında da vardı sıcak su. Alt yapı İnşâAllah çabuk gelir canım. Yazın petekleri açmasan bile tüp için çok tasarruflu 10₺ civarı ödüyoruz ki yazın çok duş alınıyor

Çok geçmiş olsun canım. Salgın varmış
Bakalım bende düşünüyorum ama eşimle bu konulara giremiyoruz henüz :) ikili sonucundan sonra bi stres oldu adamcağız bu nerden çıktı şimdi diyor:)

Çok geçmiş olsun canım. Salgın varmış
Bakalım bende düşünüyorum ama eşimle bu konulara giremiyoruz henüz :) ikili sonucundan sonra bi stres oldu adamcağız bu nerden çıktı şimdi diyor:)
skntı mı çıktı canım yoksa fiyatlardan dolayı mı canım
sağolasın , eşimle kızımda ciğerlere de indi antıbiyotık kullanmalarına rağmen
bakalım ben ne yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…