2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet canım ya bende çok özeniyorum valla. Termosifonu bende düşünüyorum ama kayınvalidem boşver çok gelir elektriğiniz dedi ona bile karıştı :)

Meraba kızlar sağlık ocağına gittim bende bugün bizim aile hekimi çok iyi yarın saat olsa anlatıyor aklımdaki her şeyi sordum aşımızı olduk minnoşumun kalp atışlarını dinledik tıkıdık tıkıdık idrar yollarımda enfeksiyon var geçmiyor ilaç falan işe yaramıyor kültürde de üreme çıkmadı dedim hamilelikte oluyor zaten ilaçta işe yaramıyorsa yapacağın tek şey bol su içmek ayaklarını sıcak tutmak çok fazla yanma yapmıyorsa dedi bide yürürken kasıklarımın iki yanında baskı oluyordu onu da sordum otururken falan var mı dedi yok yürürken oluyor batma gibi oda bebek büyüdüğü için zamanla o baskı daha da artacak dedi

skntı mı çıktı canım yoksa fiyatlardan dolayı mı canım
sağolasın , eşimle kızımda ciğerlere de indi antıbiyotık kullanmalarına rağmen
bakalım ben ne yapacağım
Fiyat şuan ikinci planda canım ikilide ultrason normal çıktıda kandaki değerde risk yüksek çıktı o yüzden biraz tedirgin olduk öğrendiğimizde. Ama şimdi biraz daha rahatım.
Hadi ya İnşâAllah en kısa zamanda toparlanırsınız tekrar geçmiş olsun

Canım bu kalp atışını sağlık ocağında kaçıncı haftada başlıyoruz dinlemeye? Bende dahiliyeye randevu aldım devlete hem tiroidlere bakılsın hemde kan değerlerim nasılmış bi bakalım

ya ne guzel dınlemıssın bnm gıttıgm saglık ocagnda dınletmıyorlar haftaya tetonaza gıdıcem keşke bızım orda da olsa

Evet canım ya bende çok özeniyorum valla. Termosifonu bende düşünüyorum ama kayınvalidem boşver çok gelir elektriğiniz dedi ona bile karıştı :)
ayy bizde termosifon var en azından yoksa bulaşığa mümkün değil elimi sokamazdım sular resmen buz gibi felaket ellerim çatlıyor direk ben şimdi gündüz hep yanıyor klima termosifon falanda hep açık 220 geldi elektrik

Canım bu kalp atışını sağlık ocağında kaçıncı haftada başlıyoruz dinlemeye? Bende dahiliyeye randevu aldım devlete hem tiroidlere bakılsın hemde kan değerlerim nasılmış bi bakalım
18 den sonra dinleniyor dediler bana ben 19+2 yim bugün net duyuluyordu ayda bir çağırıyoruz dedi kan falan da aldılar

ya ne guzel dınlemıssın bnm gıttıgm saglık ocagnda dınletmıyorlar haftaya tetonaza gıdıcem keşke bızım orda da olsa
aynen canım bebişimi hissediyorum tık tık hareketlerini falan şüphem olmuyor ama o kalp atışı sesini yerim çok tatlı her eve lazım o cihazdan alsakmı napsak :)

18 den sonra dinleniyor dediler bana ben 19+2 yim bugün net duyuluyordu ayda bir çağırıyoruz dedi kan falan da aldılar
Bende 16+1 deyim. Kan için bende mi sağlık ocağına gitsem orasıda uzak kalıyor bulantılar yüzünden çıkamıyorum birinin götürmesi lazım en iyisi hastane madem evden çıkıyorum :)

Kızlar saat 3 buçukta randevum var inşallah bende hayırlısıyla öğreneceğim bugün cinsiyeti :)
Biraz çekiniyorum doktorun tepkisinden ama böylede içim içimi yiyor. Artık bende anketi oylayabileceğim :)
Hadi canım öğren de gel hayırlısı ile.. boşver gidenin bi yüzü ,,bakmayanın iki yüzü kara :))

çok soru soruyorum ama

doktorlarınız muayenede size önerilerde bulunuyor mu siz sormadan

beslenme düzeni hakkında ya da yapıp yapmamanız gereken seyler hk da mesela
Beni bı hafta sonra da kontrol randevusuna çağırıyor gittiğimde ekstra pek bişey söylemiyor yediklerimize dikkat ediyoruz var mı bı şikayetimiz diyor ben de orda soracaklarımı soruyorum uzun uzun anlatıyor ama ek bişey anlatmıyor ama ben sorduğum için de anlatmıyor olabilir bilemedim

acile git bende evde 2 gün iyileşmeyi denedim ateşim çıktı bu sefer acile gittim iğneyle serum yedim
Geçmiş olsun kızlar aman dikkat edin bende de kronik faranjit var çok zorlanıyorum hamilelikte ama ateş yok diye şükür ediyorum
Ateşin düştü mü peki şimdi bebisin iyi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…