2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ohh şükür canım hepimiz sağlıklı haberler alalım hep :)

Selam tatlım ?Ayrıntılıyı nerde yaptıracaksın?
Canım Ali ipek diye birisi varmış onu önerdi bi kaç arkadaşım ve doktorum ona gideceğim hastane metrosunun oralardaymış yeri ücretide 380₺ miş .. renkli de alıyormuş cd fln da veriyomuş :)
çok soru soruyorum ama

doktorlarınız muayenede size önerilerde bulunuyor mu siz sormadan

beslenme düzeni hakkında ya da yapıp yapmamanız gereken seyler hk da mesela
Benim önceki doktorum ciddi takıntılıydı beslenme konusunda ki ben normal hatta zayıf sayılırım kilo olarak o sürekli beslenme hakknda knuşuyordu şimdiki doktoruma geçen gittiğimde 4 kg aldım çok mu hızlı gitmişim dedim biraZcık diyip öneride bulundu ama haricinde yemekle ilgili bişey demiyor. BEn gitmeden liste yapıp tüm sorularımı soruyorm aklma bişey takılırsa da arıyorum

Hadi ya o neden karışıyor ki :) çok gelmiyor elektrik aslında gelseydi eniştem de yaptırmazdı
Amaan işte biz klimayı çok kullanıyoruz doğal olarak hava soğuk olunca oda biliyor zaten klimayı hiç kapatmıyonuz bide termosifon olunca çok gelir elektrik diyor sinir etti beni geçen gün sırf bu yüzdn eşimle tartıştık.

Bende 16+1 deyim. Kan için bende mi sağlık ocağına gitsem orasıda uzak kalıyor bulantılar yüzünden çıkamıyorum birinin götürmesi lazım en iyisi hastane madem evden çıkıyorum :)
sağlık ocağında kaydın varsa zaten çağırıyorlar 18 haftada falan ararlar :)

bende bugün gittim canım kalp atışlarını falan dinledik 19+2 di baya net duyuluyordu bide benim kolum ağrımaya başladı bile öyle aşırı bi ağrı yok ama kolumu kaldırırken falan hissediyorum

18 den sonra dinleniyor dediler bana ben 19+2 yim bugün net duyuluyordu ayda bir çağırıyoruz dedi kan falan da aldılar

Günlerimiz çok yakın. Detayliya randevuya aldınız mı acaba bana doktorum 31 ocaga randevu al dedi ama geç mi diye düşünüyorum.

bende bugün gittim canım kalp atışlarını falan dinledik 19+2 di baya net duyuluyordu bide benim kolum ağrımaya başladı bile öyle aşırı bi ağrı yok ama kolumu kaldırırken falan hissediyorum
benim de sol kolum cok agrıyor
ayrıca sırtımın sol tarafı

Bizlerin de oğlu olacak ama bu erkek ailelerı herşeyi kendine hak mı görüyor karışıyor acaba..
Sen bütçeni düşünemiyor musun faturana kadar karışıyor..

Günlerimiz çok yakın. Detayliya randevuya aldınız mı acaba bana doktorum 31 ocaga randevu al dedi ama geç mi diye düşünüyorum.
bende 30 ocağa alıcam canım doktorum 24 e kadar vaktin var dedi 22 24 arası daha net oluyormuş bide benim ultrasonda en son 1 hafta fark çıkmıştı geriden geliyordu arayı kapatmazsa diye o şekilde düşündüm 22+3 de gitmiş olucam

kızlar birşey sorucam sizde de oluyor mu
ben gece uyurken uyuşukluk yaşıyorum sağa yatınca sağım sola yatınca solum uyuşuyor kalça taraflarım.. Birde wcden sonra kasık ağrılarım oluyo acaba idrar yolu enfeksiyonum geçmedi mi of ya korkuyorum illet peşimi bırakmadı gitti kendimi bildim bileli var bıktım artık

Bizlerin de oğlu olacak ama bu erkek ailelerı herşeyi kendine hak mı görüyor karışıyor acaba..
Sen bütçeni düşünemiyor musun faturana kadar karışıyor..
Bende bu yüzden eşime baya yüklendim ama onun bi suçu yok 2 gündür konuşmuyor benimle hakaret falan ettim sinirden böyle şeyleri bi daha asla konuşmam onların yanında, şeyi kavrayamadılar heralde bizim evlenip karı koca olarak böyle şeylere kendimizin karar vercek olduğumuzu. O an aslında anne sen mi ödüyosun faturayı sen neden düşünüyosun ki diceksin ama olmucak işte!

benimde uyuşuyor kalça kemiğim ağrıyor ve gerçekten soluma yatınca daha rahat ediyorum öbür türlü midem bi garip oluyor bende de kasık ağrısı var iki yanımda baskı yapıyor yürürken gazda var çok sıkıştırıyor enfeksiyon geçmiyor benimde bie türlü bugün sordum doktora acaba kasılma falan mı oluyor diye otururken olmuyorsa bebek büyüdüğü için oluyordur büyüdükçe baskı artar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…