2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bende bugün gittim canım kalp atışlarını falan dinledik 19+2 di baya net duyuluyordu bide benim kolum ağrımaya başladı bile öyle aşırı bi ağrı yok ama kolumu kaldırırken falan hissediyorum
maşallah kuzularımıza ben de hiç ağrı falan yok, bana buz aküsü tavsiye etmişti deneyebilirsin buz koymayı

Ben gittiğimde hemşire tek doz senin için yeterli dedi sizin beş doz ,sağlık ocaklarına göre farklılık mı gösteriyor acaba neden böyle
Hiç bilmiyorum bana 3 doz %90 korur dedi. Sizin 2. gebeliğiniz mi? 2. gebeliklerde 2 doz yapılıyor çünkü

ay acaba kasılma mı oluyor bende ? oturup kalkınca bişey yok ama wcden sonra gelip oturduğumda inanılmaz kasık ağrılarım oluyor az biraz da yanma bu kasılma değilde enfeksiyon kaynaklı mı yoksa enfeksiyon mu kasılma yapıyo off ilaç kullandım ama fayda etmedi galiba vajinal enfeksiyonda geçiriyorum sivilce gibi bişey çıkmış ama derimin altında krem verdi fitil verdi bide tek kullanımlık saşe bana mısın demiyor temizliğime dikkat etmeme rağmen böyleyim birde etmeseydim düşünemiyorum bile ya kahretsin

ben de bi belirti yok şimdilik ama bakalım akşama falan da olmaz inş

3lü ve 4lü testi doktorunuz mu istedi yoksa siz mi istediniz?

3lü testi bana da geçen hafta yaptırdı dr. ama açıklama olarak 2li testi iyi çıkanlarda aslında 3lüye gerek yok fakat bitane hormona bakılıyormuş o testin içinde onu da ayrı olarak kan testinde isteyemediği için 3 lü test olarak istiyorum dedi.

Allah kolaylık versin canım:)
Oktay Altun canım medicabilde ben memnunum
Aaa sen Bursa'da mı yaşıyorsun canım benim ailem Bursa'da kardeşim bu hafta Doğum yaptı Oktay beyde
sağlık ocağında kaydın varsa zaten çağırıyorlar 18 haftada falan ararlar :)
kaydım var canım aşı için mecbur giderim herhalde

Benim de bu hamileliğimde uyurken uyuşma çok oluyor üstüne azcık da yatmış olsam kol,el,bacak,ayak çok çabuk uyuşuyor, bir süre hissetmiyorum uyuşan yeri

Olur canım olur diyeceksin. Tam olarak öyle diyemiyorsan da biz bütçemize göre hareket etmesini biliyoruz o kadarını düşünebiliyoruz diyeceksin. Yarın başka şeylere karışırlar boşu boşuna kocanla aran acıliyor. Kibarlıktan anlamıyorlar genelde..
Eşler diyecek herkes durmasi gereken yeri bilecek eşler diyemediği için onlarla kavga ediyoruz zaten..

Benim de ultrason önden gidiyor 1 hafta ondan kafam karıştı... Ultrasona göre mi kendi haftama göre mi hareket etmem lazım bilemedim doğrusu..

Kızlar ben de dün akşamdan beri diş ağrısı başladı ,karanfil yağı sürdüm,yarın de dişçi yolları gözüktü bana

Aynen eşim orda almıcam ben termosifon dedi bana sırf bu kelimeyi dedi diye eve gelince ağzına ... desem yeridir eşimde de suç var eve gelip evde söyleyebilir annesinin dediğini onaylarcasına böyle demesi sinirlendirdi beni. Birbirimizi yıpratıyoruz sadece

Geçmiş olsun kızlar aman dikkat edin bende de kronik faranjit var çok zorlanıyorum hamilelikte ama ateş yok diye şükür ediyorum
Ateşin düştü mü peki şimdi bebisin iyi dimi
Ben de de var kronik faranjit.2 senedir çekiyorum ve tedavisi olmadığı için de ömür boyu çekeceğim.Hamile kalmadan önce Dexforte ve Majezik sprey ile idare ediyordum ama şimdi bu ilaçları kullanamıyoruz.Hemen ağrısını hissettiğim zaman yarım çay bardağı sıcak su,yarım tatlı kaşığı toz zencefil bir kaç damla Limon yapıyorum,bir de duş aldıktan sonra saçını kurutsan bile kafanı birkaç saat sıcak tut

Benim de bu hamileliğimde uyurken uyuşma çok oluyor üstüne azcık da yatmış olsam kol,el,bacak,ayak çok çabuk uyuşuyor, bir süre hissetmiyorum uyuşan yeri
Aynen ilkimde 8.ayda olmaya başladı ki çok normal o zamanlar bebek hızla büyümeye geçiyo şimdi 4.ayı bitirecem başladı

Benim doktorum da 4 haftada 1 çağırıyor. Aslında bu problem olmadığını gösterir ama ben devlet hastanesine de gidiyorum o hep 2 haftada 1 çağırıyor. Doktordan doktora değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…