Tatlım o an kaynanana cevap vermedikten sonra eve gelip de eşinin başının etini yemenin hiçbir anlamı olmuyor İnan bana.2,5 senelik evliyim ,biz eşimin ailesinin yüzünden o kadar çok tartışma yaşadık ki sana anlatamam.Ama ben hiçbir zaman altta kalmadım,bana göre yanlış birşey ise gülerek yüzlerine söyledim.O an kilitlenip kalma,gülerek sakin birşekilde söyle.Herkes sınırını,nerde durması gerektiğini bilsin.Benim görümce faciası bize geldi geçen hafta,yiyenime iyi bakıyorsun demi diyo mesela.Eşim de “sen mi bakacaksın,annesi o tabiki de iyi bakıyor dedi.Ya da kaynana bana geçenlerde “Sen şimdi kg almıyorsun,hamileliğin son ayında şişeceksin dedi (şişeceksin ne demekse )Ben de “Senin gibi mi “dedim.Bizim aramızda zaten artık bir sevgi yok,zorunluluk haline döndü.Zorunlu olarak gördüğümüz zaman birkaç saat birbirimize katlanıyoruz.Benim evimi yılbaşı günü su bastıysa ,onlarda bizdeydi,”hadi o zaman görüşürüz “diyip giderlerse,benim annem yine bana yardıma gelirse de kimse kusura bakmasın.Herkes yaşıyor canım benim,sen boştan yere eşinle olan huzurunu bozma.O senden Güler yüz görsün de koşa koşa evine gelsin