2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tatlım o an kaynanana cevap vermedikten sonra eve gelip de eşinin başının etini yemenin hiçbir anlamı olmuyor İnan bana.2,5 senelik evliyim ,biz eşimin ailesinin yüzünden o kadar çok tartışma yaşadık ki sana anlatamam.Ama ben hiçbir zaman altta kalmadım,bana göre yanlış birşey ise gülerek yüzlerine söyledim.O an kilitlenip kalma,gülerek sakin birşekilde söyle.Herkes sınırını,nerde durması gerektiğini bilsin.Benim görümce faciası bize geldi geçen hafta,yiyenime iyi bakıyorsun demi diyo mesela.Eşim de “sen mi bakacaksın,annesi o tabiki de iyi bakıyor dedi.Ya da kaynana bana geçenlerde “Sen şimdi kg almıyorsun,hamileliğin son ayında şişeceksin dedi (şişeceksin ne demekse )Ben de “Senin gibi mi “dedim.Bizim aramızda zaten artık bir sevgi yok,zorunluluk haline döndü.Zorunlu olarak gördüğümüz zaman birkaç saat birbirimize katlanıyoruz.Benim evimi yılbaşı günü su bastıysa ,onlarda bizdeydi,”hadi o zaman görüşürüz “diyip giderlerse,benim annem yine bana yardıma gelirse de kimse kusura bakmasın.Herkes yaşıyor canım benim,sen boştan yere eşinle olan huzurunu bozma.O senden Güler yüz görsün de koşa koşa evine gelsin

Normalde de zordu ama hamilelikte daha zormuş canım ben de yaptım zencefil limon bal falan ama geçmiyor ( saçımı da iyi kuruturum dusu da akşamları alırım hemen dışarı çıkmayım diye ama çare bulamadım valla

Geneli böyle eşler ailelerine net bir şekilde hayır diyemediği için arada tatsız durumlar kusmeler yaşanıyor. Ben çözümü kendim konuşmakta buldum :) eşine bırakmayacaksın sen cevap vereceksin. Her türlü eşine kızıyorsun zaten lafı soyle de içinde kalmasın bari :)

bnm 2 li test gayet iyi çıkmasına rağmen doktorum 4 lü de istedi 3 lüyü atlayarak kimisi sadece 2li test yaptırıyor
bana da 3lüyü yaptırdı doktorum ama başıma bela oldu 2liyi yaptırdıysanız 3lü 4 lü yaptırmayın diyor bazı doktorlar

Aynen ilkimde 8.ayda olmaya başladı ki çok normal o zamanlar bebek hızla büyümeye geçiyo şimdi 4.ayı bitirecem başladı

Benim ilkinin büyük bölümü sıcak zamanlara denk geldi sıcaktan ve ilerlemiş aylardan haliyle ayaklarım şişiyordu bunda 4. ayda başladım şişmeye kış olmasına rağmen. İlkimde hiç hamilelik yaşamamışım ben onu anladım. Bu çok farklı.

doğum üctretı konustunuz mu
ne kadar öduyorsun ?

Canım eşim sağlık personeli olduğu içim minik bir indirim varmış 125 lira ödüyoruz muayeneye . Doğum ücreti hiç konuşmadık. Ama genel olarak hastanenin kadın Doğum bölümü be özellikle Oktay beyden çok memnumun yazın kürtajım da orda oldu

Allah kolaylık versin canım:)

Aaa sen Bursa'da mı yaşıyorsun canım benim ailem Bursa'da kardeşim bu hafta Doğum yaptı Oktay beyde
kaydım var canım aşı için mecbur giderim herhalde
Gözünüz aydın tebrik ederim canım :) Allah analı babalı büyütsün inşallah .nasıl memnun muydu kardeşin Oktay beyden ?

Ben ona diyorum ki benimle iyi olursan bana insanların yanında değer verirsen, savunursan eğer bizden iyisi olmaz diyorum. Ama yok tam tersine inatlaşıyo benimle. Sonra evde ben ne dersem diyim ağzını açmıyo insanların yanında sussana evde susana kadar. Aradaki saygıyı öldürmek istemiyorum canım ne kadarda olsa benden büyükler eşimi getirmiş dünyaya bunun için bile susmam daha doğru. Ama dediğin gibi herkes durması gerektiği yeri bilmesi lazım demekki ailesinin yanında böyle konuları hiç konuşmamak lazım. Daha öncede hep bebekten bahsediyorduk onlar ağzını açmıyodu, bebeğin ultrason fotosuyla alakalı bana “ay korkar insan bunu görünce” dediya şimdi bebek hakkında asla konuşmuyorum konuşmucamda. İnsan bazı şeyleri yaşamadan anlayamıyor böyle böyle öğrenicez demekki.

Ben devlete gidiyorum 3 haftada bir cagiriyor

Amin canım sağol darısı başımıza Evet canım memnun iki doğumunuda orada o doktorda yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…