2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Öyle yapıcam canım ama ne kadar az görüşürsen o kadar iyi gerçekten.

Kızlar ben de birşey sorayım tansiyonlarınız ne durumda? Benim en son 7/4 çıktı bana düşük geldi ama dr da hemşirede birşey demeyince ben de sormadım, tansiyon düşüklüğü de hissetmiyorum kendimde.

aynen canım bebişimi hissediyorum tık tık hareketlerini falan şüphem olmuyor ama o kalp atışı sesini yerim çok tatlı her eve lazım o cihazdan alsakmı napsak :)
aklıma gelmedı degıl netten baktm ama cesaret edemedm mınık ev aletlerı var bnde yarn ayrıntılıya gıdıcem Allahım ınsaallah hayırlı haberlerle donerm bnde 19+3 oldm aynyz sanırm

aklıma gelmedı degıl netten baktm ama cesaret edemedm mınık ev aletlerı var bnde yarn ayrıntılıya gıdıcem Allahım ınsaallah hayırlı haberlerle donerm bnde 19+3 oldm aynyz sanırm
İlk ayrıntılıya giren sen olacaksn galiba :) bize de anlat nasıl geçtğini

sen ne zaman istersen o zaman başla. ben de yavaştan başladım ama esas şubatı bekliyorum, indirim oluyormuş baya bi. şimdi indirimde görsem şimdi alırım
Benimde subati bulacak sanırım canim hem indirim hemde detayli gecsin diye bekliyorum :))

Benim normalde kötü hissettigimde tansiyonum hep düşük çıkardı ama hamilelik süresince 11/7, 10/7 gibi çıkıyor.
7/4 düşük ama bence bi dahaki kontrolunde sor evde de tansiyon aletin varsa ara ara ölç ihmal etme düştükçe tuzlu bişiler atıştırabilirsin.

Kiyafet falan almayi pek dusunmuyorum onemli olanlari alsak yeterli bence canim kalani yavas yavas yapilir

Kızlar ben de dün akşamdan beri diş ağrısı başladı ,karanfil yağı sürdüm,yarın de dişçi yolları gözüktü bana
Bende çok çektim dişten canım enfeksiyon olursa bebeğe zararı oluyormuş şişti iltihap topladı. Orayı kesip iltihabı akıttı doktor antibiyotik kullandım Cumartesi de çekildi dişim. Kurtuldum çok şükür ama baya uğraştırdı beni

İlk zamanlar alttanmı bakıyodu canım? Benim doktorum hiç bakmadı ama bi arkadaşımın doktoru ilk 3 ay hep alttan bakmış bazı doktorlar alttan bakıyor sanırım.
Benim ilk 3 ay riskli durumlarim olmustu o zamanlar hep alttan baktilar. Canim ama kimi doktorlar bakmiyormus hic

Gebelikten önce şişenin tamamını içiyordum haftada bir gebelikte nasıl bilmiyorum doktor söylemedi mi
hemşire verdi günde 3 damla dedi. ama kimisi ekmeğe damlatıyor ya onu sormayı akıl edemedim. neden ekmeğe damlatırlar diye. şimdi açtım ağzımı damlattım gitti.

Bu sefer gittigimde tekrar konusunu acacagim zaten en azindan biyere yonlendirsin daha 4 ayligim oturup kalkamiyorum son aylarda ne olacak kim bilir

Ben de bu değerde kendimi kötü hissetmiyorum enteresan. İş yerinde takip ettircem saol cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…