2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
hemşire verdi günde 3 damla dedi. ama kimisi ekmeğe damlatıyor ya onu sormayı akıl edemedim. neden ekmeğe damlatırlar diye. şimdi açtım ağzımı damlattım gitti.
Dişlerde leke yapmasın diye galiba ben direk içtim valla arada suya katmıştım tadıda yağlı ya belki o yüzden de ekmeğe damlatıyorlardır

Bu sefer gittigimde tekrar konusunu acacagim zaten en azindan biyere yonlendirsin daha 4 ayligim oturup kalkamiyorum son aylarda ne olacak kim bilir

Aynen sormak lazım herşeyi hatta yaz şimdiden unutma gidince. Arada kal geliyor bebegimizı görünce heyecandan ne soracağını unutuyor insan :)

Selam kızlar aranızda yeniyim biz de bebiş istiyoruz, ovulasyon testi aldım şuan hastayım adetim sonrası soğan kürü ve testlere başlıcam inşallah, size bir sorum olacak soğan kürünü 15 gün yapmak gerek ama haftaya memlekete gideceğiz kaynanamların evinde kür içemicem ama adetimin ilk günü bugğn başladam soğan kürüne yine etki eder mi sizce? Bir de şunu sormak istiyorum henüz 5 aylık evliyiz doktor kontrolü oldum hiç bir sorun yok dedi ama ille de müdahale isterseniz meganon iğnesi yapalım dedi yarın gideceğim yumurta büyütme iğnesi için sizce gerekli mi ki yaptırsam mı acele mi ediyorum

Ağzın bal yesin bende öyle diyorum hamileliğin ne olduğunu anladım demek onda prensesmişim ben

Kızlar suan 18+3 günlüğüm. Bu hafta tetanoz ol Pazartesi gel dedi doktorum ana erken gibi geliyor bana. Genelde 20. Haftalar gibi yapılıyor sanırım. Birde ayrıntılı icin de 6 Şubat 22 haftalikken gün verdi doktorum.

Ben de bu değerde kendimi kötü hissetmiyorum enteresan. İş yerinde takip ettircem saol cnm.

hamilelikten önceki tansiyon degerini biliyormusun peki ?
normalde de 11/8 çıkmadıysa sen iyiyken mesela belki senin bünyen için tansiyon değerin daha düşük bi seviyededir ve senin için o normaldir bi eczacı bu şekilde yorum yapmıştı önceden bana hep düşük çıkıyor dediğimde :):)

maşallah kuzularımıza ben de hiç ağrı falan yok, bana buz aküsü tavsiye etmişti deneyebilirsin buz koymayı
aynen canım bi deneyim ben :)
bende kasılma mı diye düşünüyorum ama ayaltayken oluyor bide deli gibi gaz var oda batıyor üstüne enfeksiyon benimde banamısın demiyor artık onunla geçiricez demekki sivilcenin vajinal enfeksiyon olduğunu sanmıyorum ama akıntın falan varsa bir haktır vajinal olunca bebek için daha önemli oluyor bende sirke bile kullanıyorum ama cık geçmiyor
Benim de ultrason önden gidiyor 1 hafta ondan kafam karıştı... Ultrasona göre mi kendi haftama göre mi hareket etmem lazım bilemedim doğrusu..
ben artık ikisinin arası bir gün diye düşündüm aldım doktorun 31 inde git demiş ama yoksa 21 haftada git derdim en fazla 22 çıkardın ultrasonda :) ama 24 e kadar da vakti var ya gene sorun olmaz en fazla 23 de gitmiş olursun
aklıma gelmedı degıl netten baktm ama cesaret edemedm mınık ev aletlerı var bnde yarn ayrıntılıya gıdıcem Allahım ınsaallah hayırlı haberlerle donerm bnde 19+3 oldm aynyz sanırm
oo ben ayın 30 uda gidicem ayrıntılıya aynıyız canım :))

kimisi ekmeğe falan damlatıyor ya gerek yok yani. dur bakim ben bi damlatayım ağzıma şunu
Coledan d vitamini damla verdi doktor canım. dilimin üzerine 3-4 damla damlatıyorum :) şekerli tatlı bir şey rahatsız etmiyor tadı

sassygirll Gamzelikiziniz geçmiş olsun kızlar benim de hamileliğin başlarında ağrımıştı korkmuştum ama geçti sonra umarım 2 sene daha uğramaz o ağrı :))))))
Sağolasın canım Allah kimseye vermesin Hamilelikte çürük varsa daha kötüleşirmiş benim bu dişim önceden beri ağrırdı ama korkardım kanal tedavisinden şimdi dişimi kaybettim

Evet canım ya bende çok özeniyorum valla. Termosifonu bende düşünüyorum ama kayınvalidem boşver çok gelir elektriğiniz dedi ona bile karıştı :)
Bizde de termosifon kullanıyoruz canım her yerde sıcak su çok rahat elektrik faturasına sadece 15 lira olarak yansıdı o kaynanalar çok biliyo ah ah

gec degıl mı bana 18 23 arası dedıler doktr 20 deyken gel dedi bakalm cok heycanlı bısey Rabbım hayırlı haberlerle dönmeyı nasıp etsn inşaallahh

çok soru soruyorum ama

doktorlarınız muayenede size önerilerde bulunuyor mu siz sormadan

beslenme düzeni hakkında ya da yapıp yapmamanız gereken seyler hk da mesela
Benim doktor hiç öneride bulunmuyor. Ne şikayetim olsa hepsine normal deyip geçiyor. 2 3 hafta geçmeden ultrason la bakmıyor. Biraz değişik

Benim doktor hiç öneride bulunmuyor. Ne şikayetim olsa hepsine normal deyip geçiyor. 2 3 hafta geçmeden ultrason la bakmıyor. Biraz değişik
Benimki de herşey yolunda diyor ama ben sormadan birşey söylemiyor
Ben isterdim öneride bulunsun yönlendirsin ama yok
Bir de 250 tl ödüyorum
Cinsiyeti bile 16. Haftada söylemedi dr um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…