2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba öncelikle inşallah sağlıkla sıhhatle hamile kalabilirsin, soğan kürü hakkında bilgim yok ama ovulasyon testini ben de kullanmıştım bı ara o testle hamile kalanlar da çok, son olarak tabi ki herkesin fikri farklıdır en doğruyu sen bilirsin ama daha 5 ayda dışarıdan bı müdahaleye gerek duymazdım ben yaşın kaç bilmiyorum ama tıbben müdahale için bile 1 yıl sonra öneriliyor kendini strese sokma ovulasyon testlerini uygula herhangi bir sorun yoksa olacaktır bence tabi burda çocuk sahibi olmak için metotları deneyen arkadaşlar daha iyi yorum yapabileceklerdir

İnşallah güzel haberleri veririm yakın zamanda, stres çok kötü bişey 27 yaşındayım, şükretmem gerek ama çok stres yapıyorum yıllarca olmayan insanlar var haksızlık yapıyorum kendime ama yine de düşünmeden edemiyo insan, zamana bıraktık bakalım bir iki ay daha olmazsa öyle tedavilere başliyim, hormon almiyim durduk yere vücuduma bakalım

Zaman olarak ayni haftalarda verildi bana da tarih. Ben de suanda 18+3 um bu haftalarda gel demisti asi icin ebe ama suanda hastayim grip oldum erteledim. Ayrintiliyi da 4 suabata randevum var. Yani sıkıntı bi durum yok genel olarak tarihler birbirine yakin

Kızlar ben 20. Haftama bugun girdim ayrıntılı için 16 ocağa randevu aldım sizce iyi mi?
Bakırköy renkli ultrason merkezine yönlendirdi buraya giden fikri olan var mıdır ? :)

Evet cok teşekkür ederim hemen hemen ayni günler. Bebislerimiz ayni haftalık ayni günlük. Cok geçmiş olsun size de. Umarım hemen atlatırsınız gribi. Havalar cok soguk evden dışarı çıkmıyorum ben üşüyorum birde bebegimi artık iyice hissediyorum. Dün gece bir tekmesini yedin hatta

gec degıl mı bana 18 23 arası dedıler doktr 20 deyken gel dedi bakalm cok heycanlı bısey Rabbım hayırlı haberlerle dönmeyı nasıp etsn inşaallahh
canım her doktor farklı söylüyor herhalde internette de öyle 18 20 diyen var 21 22 diyen var bana da doktorum 24 e kadar gidebilirsin dedi

Canım muayeneye her gittiğimde ölçüm yapıyorlar ya 10-7 11-8 felan çıkıyordu bende anladım :)

Evet canım önceden randevu alıp doğumevine muayeneye gittim, dr yönlendirdi ultrasona, perinatoloğa fln gitmedim. Randevuyu ertesi gün drun verdiği kağıtla ultrason bölümünden aldım
Bugün özeldeki doktorumla görüştüm de o senin riskli bir durumun yok o yüzden gitmene gerek yok dedi. zaten şimdi gitsem bile 2 ay sonraya anca randevu veriyorlarmış. ben konak hastanesinde çektirmeye karar verdim ayrıntılıyı.

herkesi iyi akşamlar bizde bugün kızımız olacağını öğrendik :) kız annesi olacağım nasipse çok heyecanlı

Oyyy ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize de tattırsın inşallah bu minnoş duygulaeı benim eşim de kız çocuk delisi benim gönlümde erkekten yana ama şuan deneme sürecinde olduğumuzdan yeterki olsun modundayız, nasipse bakalım

Bu ise engel ilk neden stres
Adetten 2 -3 hun sonra gun asiri bileikte olun 2 hafta boyunca
Bosuna ovulasyona para vermeyin bi ise yaramiyor

Verdim bile denicem artık almışken bide erken gebelik testi vardı içinde onu da denicem bu aydan ümitliyim adetim bitsin bakalım bi

Allah hayırlısını nasip etsin bizimde ilk olacak inşallah, sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez

kesinlikle en büyük etken stres. ben 6 ay uğraştım sonra kilo vereyim öyle başlayayım diye bıraktım uğraşmayı spora gittim diyet yaptım çocuk fikrini unutmuşken hamile olduğumu öğrendim. Sizinde kendinize yapacağınız en büyük iyilik sakin kalmak olacaktır. Düşünmemeye çalışın hatta foruma bile girmeyin gerekirse. Eşinizle bebek için değil istediğiniz için birlikte olun tadını çıkarın. hergün gebelik testi yapmayın bir bakmışsınız ki hamilesiniz inşallah

Benimde 8/4 e iniyo tansiyonum sürekli baş dönmesi mide bulantısı yapıyo hemen hatta geçenlerde kısa süreli bi bayılma da yaşadım dışarda doktora gittim hamilelikte normal olarak görürüz bu değerleri düşük ama korkacak bişey yok evde düzenli olarak ölç tuzlu ayran içebilir dinlenebilirsin dedi ama normalde 11/7 tansiyonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…