2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Drun konak hastanesinde mi peki canım? Hangi dra gidiyorsun? Konakda ücret neymiş ve perinatalog mu çekiyormuş detaylı usgyi?

tesekkur ederim saolun en iyisi evden cikmamak ama calisiuorum mecbur cikiyorum. Oyyy o minik tekmeleri ben de hafiften hissetmeye basladim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla

Selam canım hoşgeldin. Ben de korunmayı bıraktıktan sonra iki ay soğan kürünü yaptım. İlk yaptığım ay hamile kalmadım ama adetim erken geldi ve baya kanamalıydı. 2. adet bitiminden 3 gün sonra yine soğan kürünü uygulamaya başladım. Adetimin 14. Günü yani tahmini yumurtlama günüme kdr soğan suyunu sabah akşam içtim ve yunurtlama günü ilişkiden sonra ya bebek tuttu da düşerse diye korkup kürü bıraktm ve o ay hamile kaldım. Daha önceden korunduğum için etkisi oldu mu bilmiyorum ama ben işe yaradığına inanıyorum biraz da pskolojik zaten bu işler. İnşallah sende de işe yarar ve biran önce bebişine kavuşursun canım

Iyi akşamlar kızlar dün kontrolümüz vardı herşeyimiz yolunda çok şükür haftası ile uyumlu ilerliyoruz 13.3 cm 240 gr olmuş oğlum ilk bakar bakmaz pipisini gösterdi direk açıverdi bacakları önümüzdeki ay detaylı ultrason yapılıcak. Renkli ile bakmak istedi doktorum ama yüzünü göstermedi sıpa çok uğraştık sadece kulaklarını görebildik Önümüzde ki ay detaylı da görürüz InşAllah

Sana da çok geçmiş olsun canım,ben de yarın gideceğim .ilk 3 ay ve son 3 ay müdahale yapılmıyormuş.Bakalım bana her hangi bir işlem yapacaklar mı

Teşekkür eserim canım sen de hoşgeldin, inşallah dediğin gibi olur ben de gelişmeleri paylaşıcam sizinle, soğan kürünü keşke daha önceden duysaydım geçen zamana acıdım bide aksi gibi bi süre şehir dışında olcaz kaynanamlarda da bunu yapmak pek istemiyorum sanki çocuğum olmuyomuş gibi görmesin diye ama napcam bilmem mecbur içicem yada o sürede bırakcam bilemedim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebitonuzu

tesekkur ederim saolun en iyisi evden cikmamak ama calisiuorum mecbur cikiyorum. Oyyy o minik tekmeleri ben de hafiften hissetmeye basladim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla
Amin insallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin allahım hepimizin bebeğini

Verdim bile denicem artık almışken bide erken gebelik testi vardı içinde onu da denicem bu aydan ümitliyim adetim bitsin bakalım bi
Canım ben ovülasyon testinin çok yararını gördüm. Döngüm 35 gündü ve programlardaki ovülasyon gününe göre deneme yapıyorduk ama testle anladım ki ayda 2 sefer pozitif oluyor. İkisini değerlendirince olumlu sonuç aldık. Gün aşırı devamlı ilişki için sperm sayısının kalitesinin vs çok çok iyi olması lazım. Bence testleri ihmal etme

Ben de hep duyuyordum ve saçma geliyordu, yumurtalık kistim vardı onun için druma sormuştum soğan kürü yapsam işe yarar mı diye, eğer iyi gelceğini düşünüyorsan yapabilirsin östrajen o da sonuçta, inanmakla da alakalı demişti, ben de hem kist düşsün diye hem hamile kalayım diye başladım sonrasında. kistim düşmedi ama bebek geldi yani canım. Bi de sabah akşam taze yapıp içmek gerekiyor, kvnlerin öğreneceğini düşünüp stress yapacaksan sonra ki ay da başlayabilirsin daha 5 aylık evliymişsin Allahın izniyle olur inşallah bekliyorum güzel haberlerini güzel dileklerin için de tşkkrler hoşçakal

Canım benim fiyat ne dediler.??????Malum ikiz olunca bizim bütçeyi baya sarsiyo masraflar.[/QUOTE
Oo, Atıl Yüksel. Perinatoloji bölüm başkanı çapa'da.Ben ona3 ay önceden randevu alınıyor diye duymuştum.Hatta rivayet odur ki,Türk bir çift riskli gebelik olduğu için İngiltere'ye gitmis de doktor İngiliz olmasına rağmen,demiş ki ''Atil hoca varken, bana niye geldiniz?' Turkuazvesari

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Bende 28 haftalık hamileyim . İnsalİnş kizimiz olacak.
Ama bir dr bulamadım . Şimdi Pendik hospital Olcay kurt a gidiyorum.Oda çok yoğun yarım gün çalışıyor.Dogumuma girermi girmez mi bilmiyorum.Dr araştırıyorum.Fikri olan var mi

İki gün de bir ilişki öneriyo doktorlar ama bi hafta evdeyken bi hafta yok eşim ondan hergünü değerlendirmeyi düşünüyoruz ama o zaman da sperm kalitesi düşer diyolar, keçiboynuzu içiriyorum bi süredir o etkiler inşallah

Keçi boynuzu kürü çok etkili bence. Saraçoğlunun tarifi olan. Ama en önemlisi huzur sakinlik mutluluk.. Ne kadar az stres olursa o kadar iyi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…