Haber et canım bize de benim 10 gün sonra daha var yani önden bize bilgilendirme yapmış olursuninşaallah canım yarın 19+4 inşaallah
yazarım canım inşaallah guzel haberlerle gelırm dua edın ne olurHaber et canım bize de benim 10 gün sonra daha var yani önden bize bilgilendirme yapmış olursun
Yanlış anlama da neden bu kadar acele ediyorsun ?Benim 2.yılım dolduktan sonra hamile kaldım,ondan önce de sevgili dönemimiz oldu.Eşimle hafta sonu gezmelerine de gittim,futbol maçlarına da gittim ,gece seansı sinemaya da gittim.Arkadaşlarımızla da sabahladık.Bütün bunların hepsini Bebek olduktan sonra yapamayacaksın.Evlilikte 5 ay cidden çok erken bir süreç,ben senin yerinde olsam 1.yılım dolduktan sonra düşünürdüm.İki gün de bir ilişki öneriyo doktorlar ama bi hafta evdeyken bi hafta yok eşim ondan hergünü değerlendirmeyi düşünüyoruz ama o zaman da sperm kalitesi düşer diyolar, keçiboynuzu içiriyorum bi süredir o etkiler inşallah
Yanlış anlama da neden bu kadar acele ediyorsun ?Benim 2.yılım dolduktan sonra hamile kaldım,ondan önce de sevgili dönemimiz oldu.Eşimle hafta sonu gezmelerine de gittim,futbol maçlarına da gittim ,gece seansı sinemaya da gittim.Arkadaşlarımızla da sabahladık.Bütün bunların hepsini Bebek olduktan sonra yapamayacaksın.Evlilikte 5 ay cidden çok erken bir süreç,ben senin yerinde olsam 1.yılım dolduktan sonra düşünürdüm.
Ben gecen çarşamba oldum.2.gun kolum hareket ettirdikce agridi.ben tetanoz vuruldum canımda ondan sen ne zaman vuruldun sırta kadar ağrı yapıyormu ya
1650 tlCanım benim fiyat ne dediler.??????Malum ikiz olunca bizim bütçeyi baya sarsiyo masraflar.
Çok geçmiş olsun,ben herzaman diyorum hamileliklerimiz en zor zamana denk geldi.Kış hastalıkları bitmiyor,dışarısı soğuk,kar buz.Keşke hamileyken içebileceğimiz grip ilacı da olsa.Ben de dün bütün gün uyudum,bugün de mecbur yemek filan yapmak için ayağa kalktımKizim grip olmus.ustelik sinav haftasi esim calistiriyor ama icimede sinmiyor.
Kiyamam bide yaklasmiyor bana ayni odaya gelmiyor kardesine not yazip esimle gonderiyor : (
Benimde bogazim yaniyor.
Ve hala su tarif edemedigim alttab saplanan ani sanci ara ara oluyor.
Cuma gunu olsada doktora gitsem bi gorsem minigimi
Bizde 8 sene birliktelikten sonra evlendik, 1buçuk sene düşünmedik sonra eşimin çok fazla isteminden sonra korunmayı bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım. Halbuki pkoydum doktorum tedavisiz hamile kalamazsın dediği halde. Bende acele edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ha tabi allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ama zaten kaderimizde varsa tadarız bu duyguyu :)Yanlış anlama da neden bu kadar acele ediyorsun ?Benim 2.yılım dolduktan sonra hamile kaldım,ondan önce de sevgili dönemimiz oldu.Eşimle hafta sonu gezmelerine de gittim,futbol maçlarına da gittim ,gece seansı sinemaya da gittim.Arkadaşlarımızla da sabahladık.Bütün bunların hepsini Bebek olduktan sonra yapamayacaksın.Evlilikte 5 ay cidden çok erken bir süreç,ben senin yerinde olsam 1.yılım dolduktan sonra düşünürdüm.
Çok geçmiş olsun,ben herzaman diyorum hamileliklerimiz en zor zamana denk geldi.Kış hastalıkları bitmiyor,dışarısı soğuk,kar buz.Keşke hamileyken içebileceğimiz grip ilacı da olsa.Ben de dün bütün gün uyudum,bugün de mecbur yemek filan yapmak için ayağa kalktım
Oo, Atıl Yüksel. Perinatoloji bölüm başkanı çapa'da.Ben ona3 ay önceden randevu alınıyor diye duymuştum.Hatta rivayet odur ki,Türk bir çift riskli gebelik olduğu için İngiltere'ye gitmis de doktor İngiliz olmasına rağmen,demiş ki ''Atil hoca varken, bana niye geldiniz?'Turkuazvesari
Canım geçmiş olsun. Ben o dediğini çay yapıp içiyorum. Yarım limon biraz bal biraz karabiber ve kaynar su karıştırıp içiyorum o karabiberin acısı boğazımı öyle bi yakıyoki çok iyi geliyor. Kivi, yeşil biber, portakal, ananas yiyebilirsin c vitamini var bunlarda baya. Senin yerinde olsam maske takardım ne olur ne olmaz mikroplu havadan uzak durmanın en iyi yolu.Benim gribimde cok pis gecer serumsuz antibiyotiksiz gecmez.kiziminda ole hemen hava makinesini cikardim biraz hava verdim acilsin diye.
Ama eve girdiyse zaten tamam ucu bana gelecek.
Disariya ancak otoparktan arabaya binim gidecegim yerin kapisinda inip iceri girmek seklinde nadir cikiyorum ama sonucta kıs kiz okuldan getirecekti mikrop bekliyordum : (
3 gundur yemek disardan soyledik bugun bir corba yaptim ancak.simdide bal karabiber limon karistirdim onu yiyecegim.
Bende 8 yıl sevgilikten sonra evlendim.10 ay oldu gerci bebegi evet onumuzde ki yıl dusunuyordum kizim istiyordu ve fark fazla olmasin diyordum.Bizde 8 sene birliktelikten sonra evlendik, 1buçuk sene düşünmedik sonra eşimin çok fazla isteminden sonra korunmayı bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım. Halbuki pkoydum doktorum tedavisiz hamile kalamazsın dediği halde. Bende acele edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ha tabi allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ama zaten kaderimizde varsa tadarız bu duyguyu :)
Çok pahalı malesef bugün bağdat caddesinde bi perinatolog ile görüştüm 590 tl dedi oraya gidicem sanırım canım1650 tl(
Butun gun esim meyve sıkiyor iciyorum.Canım geçmiş olsun. Ben o dediğini çay yapıp içiyorum. Yarım limon biraz bal biraz karabiber ve kaynar su karıştırıp içiyorum o karabiberin acısı boğazımı öyle bi yakıyoki çok iyi geliyor. Kivi, yeşil biber, portakal, ananas yiyebilirsin c vitamini var bunlarda baya. Senin yerinde olsam maske takardım ne olur ne olmaz mikroplu havadan uzak durmanın en iyi yolu.
Benim cuma gunu detaylim kendi doktorum bakacak ama minik bir problem var gerek gorursem pernitolog gorsum isterim dedi.bagdat caddesine yakinim ben kime gideceksiniz orada.Çok pahalı malesef bugün bağdat caddesinde bi perinatolog ile görüştüm 590 tl dedi oraya gidicem sanırım canım
Canım şu alttan bıçak saplanmasını doktora sorunca buraya da yazarmısın? Bende de oluyor arada merak ettimKizim grip olmus.ustelik sinav haftasi esim calistiriyor ama icimede sinmiyor.
Kiyamam bide yaklasmiyor bana ayni odaya gelmiyor kardesine not yazip esimle gonderiyor : (
Benimde bogazim yaniyor.
Ve hala su tarif edemedigim alttab saplanan ani sanci ara ara oluyor.
Cuma gunu olsada doktora gitsem bi gorsem minigimi
Sende mantıklı düşünmüşsün bence. Bide sakın beni yanlış anlama saygısızlık yapmak değil amacım ama senin ve eşinin yaşı bizlerden daha fazla. Genelde bu yaşlarda evlenen insanlar hemen düşünüyor olmaz vs düşüncesiyle -ki sen bile acele etmemişsin. Ben 24 eşim 25 yaşında daha :) Daha çok erken ama genç anne olurum ilerde oğlumla dolaşırken beni sevgilisi sanarlar belki hemBende 8 yıl sevgilikten sonra evlendim.10 ay oldu gerci bebegi evet onumuzde ki yıl dusunuyordum kizim istiyordu ve fark fazla olmasin diyordum.
Supriz bebek yani.belki benim durumum farkli ama ilk tecrubemle bende asla acele edilmemesi gerektigini dusunuyorum.
Bişey değil canım :) ben bi öneri daha veriyim sana bitkisel pastiller varya ben grip olcağımı anladığım zaman boğazım ağrıdığında alıyorum çok iyi geliyor doktorumda bi zararı yok demişti aklında olsun :)Butun gun esim meyve sıkiyor iciyorum.
Evet banada iyi geliyor kasik kasik yemektense sicak su mantikliymis.
Ve maske kesinlikle haklisin aklima gelmemisti hemen edinip takacagim cook saol : ))
Tabi yazarim.Canım şu alttan bıçak saplanmasını doktora sorunca buraya da yazarmısın? Bende de oluyor arada merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?