Banada verdi doktor ilk ay biraz bogazim agriyordu ozellikle meyanballiyi onerdi onuda aliyorum.Bişey değil canım :) ben bi öneri daha veriyim sana bitkisel pastiller varya ben grip olcağımı anladığım zaman boğazım ağrıdığında alıyorum çok iyi geliyor doktorumda bi zararı yok demişti aklında olsun :)
Kizimi 24 yasinda doğurmuştum yillarca kardesim sandilar harika birsey : )Sende mantıklı düşünmüşsün bence. Bide sakın beni yanlış anlama saygısızlık yapmak değil amacım ama senin ve eşinin yaşı bizlerden daha fazla. Genelde bu yaşlarda evlenen insanlar hemen düşünüyor olmaz vs düşüncesiyle -ki sen bile acele etmemişsin. Ben 24 eşim 25 yaşında daha :) Daha çok erken ama genç anne olurum ilerde oğlumla dolaşırken beni sevgilisi sanarlar belki hem
Arkadaşım şimdi okudum allah sana sabır güç kuvvet versin babacığınada allah rahmet eylesin Işık’lar içinde nurlar içinde uyusunDün benim doğum günümdü ve babamı dün kaybettik.
Büyük bir yıkım oldu benim için , hala kendime gelmiş değilim. Allah sevdiklerimizi bizlere bağışlasın. Onların acısıyla sınamasın kimseyi.
Bu akşam memlekete gideceğim cenaze için , kasılmalarım ve ağrılarım var duanızı esirgemeyin bizdenşu an beni ayakta tutan , güç veren hem bebeğim , hem kizim.
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
Anladım canım sağol dikkat etmek lazımBenimde 8/4 e iniyo tansiyonum sürekli baş dönmesi mide bulantısı yapıyo hemen hatta geçenlerde kısa süreli bi bayılma da yaşadım dışarda doktora gittim hamilelikte normal olarak görürüz bu değerleri düşük ama korkacak bişey yok evde düzenli olarak ölç tuzlu ayran içebilir dinlenebilirsin dedi ama normalde 11/7 tansiyonum
Aynen canım maske gerçekten mantıklı artık herkes takıyor garimsenicek bi durum yok. Geçenlerde pelin akil domuz gribi olmuş o bile dışarda maskeyle geziyor artık herkesten çok kendimizi ve bebişlerimizi düşünmeliyiz.Banada verdi doktor ilk ay biraz bogazim agriyordu ozellikle meyanballiyi onerdi onuda aliyorum.
Ama kesinlikle maske maske hatta disari cikarkende takacagim
Evet canım çok iyi olmuş insanın sevdiği adamdan bir evladı olmasıda ayrı bir güzel :) keşke gitseydiniz ya eşim geçenlerde bana alayım mı bilet gidebilirmisin diye soruyor ben korkak cesaret edemedim o ayrı bi konu :)Kizimi 24 yasinda doğurmuştum yillarca kardesim sandilar harika birsey : )
Tabi yasta var 34 yasindaydim.ama yinede evlilik sevgililik gibi degil diye acele etmek aklima gelmedi hic.
Seneye bakariz olursa olur olmazsa olmaz diyip gecmistik.
Dogu expresi biletlerimiz elimizde kaldi : )biraz fazla aktif yasiyorduk zaten uzun yillardirda.
Iyi ki gelmis supriz yapmis.
Sen benden bile erken evlenmişsin,10 yaşında kızın var.Ben 30 yaşında evlendim,32 yaşında hamile kaldım.Bu arada Doğu Expresine biz de Şubatta gidecektik,10 ay önceden biletlerimizi almıştık,biz gidemiyoruz ama ben annemle ,teyzemi göndericemKizimi 24 yasinda doğurmuştum yillarca kardesim sandilar harika birsey : )
Tabi yasta var 34 yasindaydim.ama yinede evlilik sevgililik gibi degil diye acele etmek aklima gelmedi hic.
Seneye bakariz olursa olur olmazsa olmaz diyip gecmistik.
Dogu expresi biletlerimiz elimizde kaldi : )biraz fazla aktif yasiyorduk zaten uzun yillardirda.
Iyi ki gelmis supriz yapmis.
Bünyeyle de alakalı tabi ama Max 1 yılda normale döndüm ben cnm. Sarkma vs. Yok hiç şu an ideal kilomun üzerinde olduğum halde.Kızlar ya ben size bişey sormak istiyorum.Sezeryan Doğumdan sonra göbek kalıyor mu ,ne kadar süre de eriyor?Allah herşeyin hayırlısını versin ama ben doğumdan korktuğum zaman “olmadı sezeryan yaparım “diyorum
Yaa evet allah korusun domuz gribide cok var bu aralar malesefAynen canım maske gerçekten mantıklı artık herkes takıyor garimsenicek bi durum yok. Geçenlerde pelin akil domuz gribi olmuş o bile dışarda maskeyle geziyor artık herkesten çok kendimizi ve bebişlerimizi düşünmeliyiz.
Benim ilk aylarda kanama falan olunca sonrada dna testleri falan 26 saat treni gozum yemedi donusu ucakla yapacaktik bide ucagada binmek istemedim.seneye kismetse : )Evet canım çok iyi olmuş insanın sevdiği adamdan bir evladı olmasıda ayrı bir güzel :) keşke gitseydiniz ya eşim geçenlerde bana alayım mı bilet gidebilirmisin diye soruyor ben korkak cesaret edemedim o ayrı bi konu :)
Evet ilk evliligim biraz erken oldu benim : )ama 2.de tam zamaninda evlendimSen benden bile erken evlenmişsin,10 yaşında kızın var.Ben 30 yaşında evlendim,32 yaşında hamile kaldım.Bu arada Doğu Expresine biz de Şubatta gidecektik,10 ay önceden biletlerimizi almıştık,biz gidemiyoruz ama ben annemle ,teyzemi göndericem
Merhaba yaş olarak en yaşlı bendim 40 yaşındayım hatta 41 oldumFeeling07 Merhaba
Beni de listeye ekleyebilir misiniz yaş rekoru kırıcam sanırım :)
05.09.2018, 42 yaş cinsiyet kız ankara
Bence yaşın gyet guzel hıc erken falan degıl genc anne olacaksın superr :)) bende 24 de kaldım 25yasımda dogurdum :)) bence avantajı cok...hıc bır zaman cocugum olduguna ınanmadılar sımdı 28ım ıkı gelıyor...Sende mantıklı düşünmüşsün bence. Bide sakın beni yanlış anlama saygısızlık yapmak değil amacım ama senin ve eşinin yaşı bizlerden daha fazla. Genelde bu yaşlarda evlenen insanlar hemen düşünüyor olmaz vs düşüncesiyle -ki sen bile acele etmemişsin. Ben 24 eşim 25 yaşında daha :) Daha çok erken ama genç anne olurum ilerde oğlumla dolaşırken beni sevgilisi sanarlar belki hem
Korse korse korse dogum sonrası hemen korse aylarxa takmana gerek yok ılk zamanlar onemlı bence..Kızlar ya ben size bişey sormak istiyorum.Sezeryan Doğumdan sonra göbek kalıyor mu ,ne kadar süre de eriyor?Allah herşeyin hayırlısını versin ama ben doğumdan korktuğum zaman “olmadı sezeryan yaparım “diyorum
Ne güzel yazmışsın canım inşallah :) Annem var destekçim olarak Allah ona uzun ömür versin her zaman der canınız bi yere mi gitmek istedi bırakın bana gözünüz arkada kalmadan gezin diye. Ablam doğum yaptı annem giderdi ablam saatlerce uyurdu annem yiğenime bakardı ablamın sağdığı sütü içirirdi hiç uyandırmazdı bu yüzden çok şanslıyım galiba Allaha bin şükürBence yaşın gyet guzel hıc erken falan degıl genc anne olacaksın superr :)) bende 24 de kaldım 25yasımda dogurdum :)) bence avantajı cok...hıc bır zaman cocugum olduguna ınanmadılar sımdı 28ım ıkı gelıyor...
bende evlılıgımın ılk senesı ısteyerek korunmayı bıraktım kaldım ama ben okul hayatı ve sonrası arkadaslarımla esımle asırı cılgın hızlı bır zaman gecırdıgım ıcınndoymusum galıbaa :)) cocuk olunca ahhh ahh eskı gunler hıc demedım. Esımle yıne arada kaçamak yapıyoruz
bu sefer ıstedıgımız merak ettıgımız her sehrı esımle kızımla doya doya gezıyoruz bunu hıc bır seye degısmemcocukla cok başka yaa hepınıze nasip olsunnnn ınsallahhhh
anı yaşamayı bılen her zaman mutlu olur
Rabbım saglık versınnn
Evet bende o yönden cok sanslıyım....Ne güzel yazmışsın canım inşallah :) Annem var destekçim olarak Allah ona uzun ömür versin her zaman der canınız bi yere mi gitmek istedi bırakın bana gözünüz arkada kalmadan gezin diye. Ablam doğum yaptı annem giderdi ablam saatlerce uyurdu annem yiğenime bakardı ablamın sağdığı sütü içirirdi hiç uyandırmazdı bu yüzden çok şanslıyım galiba Allaha bin şükür
Öğrendim canım doktorda terslemediHadi canım öğren de gel hayırlısı ile.. boşver gidenin bi yüzü ,,bakmayanın iki yüzü kara :))
Sağol canım evet diş doktorum banada öyle dedi kadın Doğum doktoruma gittik ordan eğer yapılması gerekirse 6 aydan sonra da izim veririm dedi. Sadece 1 kerelik film çekimine izin verdiği için kanal tedavisi yapamadı doktorum dişi çekti kurtuldum ama dişimden oldum Doğumdan sonra hemen implant yaptırıcam. İnşallah seninde sorunun çözülür diş ağrısı çok fena bir şeySana da çok geçmiş olsun canım,ben de yarın gideceğim .ilk 3 ay ve son 3 ay müdahale yapılmıyormuş.Bakalım bana her hangi bir işlem yapacaklar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?