2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben gecen çarşamba oldum.2.gun kolum hareket ettirdikce agridi.
Sonrasinda hafif hagif bir agri vardi o tara uzerine yattikca o kadar
aynen canım benimde öyle eve geldim kaldırınca falan hafif ağrıyordu ben daha ağrıyacak sandım ama sıkıntı yok şu an aynı neyse yan etki yapmadan atlattık :)

Tabi yazarim.
Senin ki bole anlik suren agri degil aci gibi hoplatan sanki vajinadan iceri taa rahime kadar birsey girip batip cikiyor gibi mi
Baska tarif edemedim.
Evet aynen böyle şiddeti çok fazla değil ama ara ara anlık alttan bi bıçak saplanması şeklinde oluyor

Günaydın maalesef kaybettim 8. Haftada sanırım bir yıl 1.5 yıl sonra kızım doğdu.Bu gebeliğimden önce nisan sonunda yine bir kaybim oldu. Sebeplerini araştırmadık.açıkçası

Merhaba Arkadaşlar bende kısmet nasip olursa haziranda doğum yapacağım inş. küçük sorunlarımız var 2 li testte yaşım riskli çıktı genetik bölümüne yönlendirdiler yarın genetiğe gideceğim inş hayırlısıyla iyi çıkar yaşım 39

Ben 26 yaşında evlendim, 31 yaşında hamile kaldım. 5 yıl istemedim evlilik oturana kadar gezdik bol bol, kimseyide takmadım açıkçası yok sonra olmaz, yok olmuyor mu bi doktora gidin, çocuksuz aile mi olur, çocuk evin neşesidir Korunmayı bıraktık 2.ay oldu çok şükür, Şimdi de başka bir heyecanımız var. Herkesin kendine göre bir zamanlaması vardır mutlaka ama yine 26ya dönsem 3-4 yıl bebek düşünmezdim sanırım en doğru yaşımdayım gibi hissediyorum

cok ideal zamanlama bence :)
Biz de 3 yıl sevgililik ardından 24 yaşında evlendim, ikimizde gezip tozmayı sevdiğimizden bi süre çocuk istemiyorduk 3buçuk sene sonra istemeye başladıktan sonraki 2.ay hamile oldugumu öğrendim Allah isteyen herkese istediği zamanda çocuk sahibi olmayı nasip etsin inş. :)
Annemin beni doğurduğu yaşta da bebişimi doğurcam inş. 28 yaş küçüklüğümden beri hep ideal gelirdi sırf bu yüzden

merhabalar hayırlı olsun öncelikle. aslında 40 yaş üzeri 2li test yapılmaz yaştan dolayı riskli çıkar. Ama önemli değil, olağan bir durum. Direk kan testi yaptırırlar. sizinde mi kan testi yapılacak?

valla canım bende sadece verdiğim 2 kiloyu daha anca alabildim
oh oh ne güzel inşallah bebiş alır temiz kapatırız bu 9 ayı ben 2-3 kilo almış hayal ettim kendimi ama yok 4 ayda -1 olmuş doktor bebeğin gelişimi iyi dedi sanırım bebek alıyor bende ben değil

Ben devlette yaptırcam oğlumda hiç bilmiyordum acaemiydim kimsede beni uyandırmadı sadece doktorum kendisi bakmıştı bu benim bakmamda bi nevi onun gibi maşallah çok sağlıklı gerek yok demişti ama bu gebeliğimde mutlaka gidicem

fetal dna mı yapılacak
ben de 38 yasındayım
temız cıktı merak etme senin de temiz cıkar

Drun konak hastanesinde mi peki canım? Hangi dra gidiyorsun? Konakda ücret neymiş ve perinatalog mu çekiyormuş detaylı usgyi?
Evet canım Huri Güvey' e gidiyorum konakta. Ayrıntiliyi radyalog çekiyormuş ama alanında sakarya'nin en iyisi ben olsam bende ona cektirrdim dedi doktorum. Fiyat sormadık ama 250-300 gibi birşey sanırım.

Hoş geldin aramıza inşallah sağlıklı hayırlı haberler alırsın bize de yaz olur mu

Kizlar detayli ultrason ücretleri nedir
Fiyat aldiniz mi?
Benim hastanemde kendi hastasına 450 TL dendi canım ama benim doktorum farklı bı yeri önerdi fiyatı daha uygun ve oradaki hocama da çok çok güvenirim dedi ben de orayı tercih ettim dün randevu aldım orada fiyat 250 TL
Doktorum çok iyidir en uygun ve en iyiyi bı arada değerlendirir hiç ekstra parasal şeylere yonlendirmez aksi şeyleri okuduğumda kendimi çok şanslı hissediyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…