2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim cuma gunu detaylim kendi doktorum bakacak ama minik bir problem var gerek gorursem pernitolog gorsum isterim dedi.bagdat caddesine yakinim ben kime gideceksiniz orada.
Gerci aklimda var kime gidecegim ama olurda randevuyu ayarlayamazsam

Canım.benim fetus diye bi klinik mehmet uludogan doktorun adı bizim ikiz gebelik olduğundan 590 dedi senin tekse daha uygundur muhakkak araştır googledan bakabilirisn. Tüp bebek le hamile kaldım tüp bebek doktorum beni yönlendirdi özellikle orayı tavsiye etti

kızlar bi de ayrıntılılar ocak sonrasına denk geldiği için daha zamlı fiyatlar oluyor geçen ay 500 olan 550 diyor 350 olan 380 ..

Kızlar daha önce konuşmuştuk oğlumda 9 ay boyunca 6 kilo almıştım bugün tartıldım veee hiç kilo almamışım aksine 1 kilom gitmiş
bende oğlumda 14 kilo almıştım aslında normal ama boyum kısa olunca ve ödem olunca çok şişmiştim bundada 60.4 ile hamile kaldım şimdi 60.9. 500 gr almışım sadece

Evet canım Huri Güvey' e gidiyorum konakta. Ayrıntiliyi radyalog çekiyormuş ama alanında sakarya'nin en iyisi ben olsam bende ona cektirrdim dedi doktorum. Fiyat sormadık ama 250-300 gibi birşey sanırım.
Sakarya’nın en iyisi kimmiş ben de medikal park Eray beye gideceğim. Adatıp ta Bülent bey yapıyor ama biraz mimli hatalı teşhisleri olmuş. Ayrıca perintalog olmayan şehirlerde radyolog öneriliyor

Ne kadar guzel hissettigin ve istedigin zaman olmus.
Birilerinin soylemleri ile yasamak bana zaten her zaman tuhaf geldigi icin evliligin icine karsimaui dogal sananlari zaten duymamak lazim : )

Bakacagim
Tesekkurler

Kesinlikle tatlım 28 ve sonrası çok güzel zamanlar, kendimi bulduğum, daha dingin olduğum, maddi olarak güçlendiğim, manevi olarak büyüdüğüm yaşlar. İlerde kızım olursa onunda acele etmesini istemem sanırım, herşeyi doya doya, keyfini ala ala yaşasın. Çocukta olur torun tombalakta yeter ki Allah nasip etsin

İnş. canım ne güzel konuştun harfi harfine katılıyorum :)

Peki korseyi hemen o gün hastane de takmaya başlamalı mı sezeryan sonrası yoksa birkaç gün sonra mı
Ben yanlış hatırlamıyorsam eve gelınce 3 ya da 4 gun olması lazım ılk belıme bısey baglamak ıstedım rahatlamıstım. Dhaa sonra hemen korse aldık taktım ama korsem esneyen rahat bır korseydı eczaneden almıştık.
Mesela bır tanıdığıma doktor hemen takma demıs suan gobegı cok fena halde duzelmesı cok cok zor

Ne kadar guzel hissettigin ve istedigin zaman olmus.
Birilerinin soylemleri ile yasamak bana zaten her zaman tuhaf geldigi icin evliligin icine karsimaui dogal sananlari zaten duymamak lazim : )

Çok şükür canım bi sorun olmadan da oldu Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla da gelir hepimizin ki Ben hiç çok anaç olmadım, çocuğu evlilikte olmazsa olmaz olarak görmedim ne bileyim belki anne babamın çok iyi bir evliliği yoktu o yüzden mutsuz olursak diye korktum hemen olsun istemedim. Olana da saygım var tabii herkesin kendine göre düşüncesi bildiği bişi vardır. Eşimde çok seviyor çocukları ama hiç baskı yapmadı bana, kendi ailesine de benim özel hayatım istersem yaparım istemessem yapmam neden karışıyorsunuz, çok niyetiniz varsa siz yapın biz sevelim dedi kapattı herkesin ağzınıKendi annem bile doktora mı gitsek demeye başlamıştı çünkü benden sonra evlenen herkes 2. yi doğurdu Bi yandan da şöle iyi oldu herkes sabırsızlıkla bekliyor şimdi bebişi, kayınvalidemde annemde biz bakarız sen yorulma, biz alırız sen üzülme moduna geldiler, buldumcuk oğlum

Anladım canım medikalden eczaneden falan önceden almak lazım onlarda önerir belki model olarak falan

bebek alışverişine basladinzimi ilk öncelikli olrak ne aldınız bende başlıcam nerden başlasam bilmiyrm
Henüz liste yapıp alışveriş yapmadım canım ben. İndirimde beşik gördüm aldım. Sonra cinsiyet belli olunca hatıra bi kaç tulum aldım. Aileler sormaya başladı ne alalım diye. Onlarda hastane çıkışı battaniye bişeyler alacaklar. Şimdi artık hoşuma gitse de almamaya çalışıyorum herkes alacağını alsın kalanları tamamlarım diye :) tabi kendimle ilgili pijama göğüs pompası falan alınacak bir ara bakalım

bebek alışverişine basladinzimi ilk öncelikli olrak ne aldınız bende başlıcam nerden başlasam bilmiyrm

Ben gezerken gözüme takılan kıyafetlerden başlamıştım, şuanda da anne yanı için beşik araştırıyorum içime sinen buldugumda onuda almayı düşünüyorum erkenden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…