2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde anne tarafı alıcak beşik elbise falan yinede bende almak istiyorum annem saolsun hep büyük almayı düşündüğü için

bebek alışverişine basladinzimi ilk öncelikli olrak ne aldınız bende başlıcam nerden başlasam bilmiyrm
Ben hastane çıkışı aldım, 2 tane. İçindeki zibinlari farklı farklı. Bence oradan baslayabilirsin. Sonra da babynest takımı aldım ama o kişiye göre değişir .

Benimde anne tarafı alıcak beşik elbise falan yinede bende almak istiyorum annem saolsun hep büyük almayı düşündüğü için
Bizim de öyle bi taraf arabayı bi taraf mobilyayı alacak birde onlar olsa yük artar biz tedaviden çıktık zorlanırız. Odaya küçük anneyanı aldık sadece beşik dediğim.

Canım çok üzüldüm başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin ve yardımcın olsun

Başın sağolsun canım.. Ne denebilir ki böyle durumda.. Rabbim sabır versin... Evlat insanı en çok ayakta tutan şey.

Başın sağolsun canım Allah sabır versin sizlere çok zor olmalı
babacığının da mekanı cennet olsun inşallah

Basiniz sagolsun Rabbim dayanma gucu versin..

Jazzquell başınız sağolsun, babanızın mekanı cennet olsun. allah çocuklarınıza hayrlı uzun ömür versin. sabır diliyorum, kendinize iyi bakın...

Jazzquell Başınız sagolsun canım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.Sabırlar diliyorum size...

Başın saolsun canım,ne denir ki böyle bir durumda,kelimeler anlamsız kalıyor.Allah size uzun ömürler versin

Canım Allah rahmet eylesin sana da sabırlar versin çok zor dayanması güç yaşayan bilir ne söylesek boş ama bu da hayatın gerçeği bebeğin için dayan dualarım seninle...

Jazzquell Alkah mekanını cennet eylesin,ömrü sizin olsun inş.nolur bebişin için sağlam dur

Allah rahmet eylesin sabırlar versin canım.. Geride kalanlarına evlatlarına ömür versin...

Oğlun olduğunu öğrendiğin zaman hem de... Allah yardımcın olsun. Mekanı cennet olsun inşallah.

Jazzquell canım başın sağolsun mekanı cennet olsun babanın Sana be ailene sabırlar diliyorum

Jazzquell canım Allah sabırlık versin,Sizlere bebeğine uzun ömürler versin.

Jazzquell başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin inşallah sabırlar versin

Başınız sağolsun canım, allah mekanını cennet etsin...

Jazzquell basin sağolsun. Rabbim sabır versin insallah

((((((( canımmmmm yaaa kalbımde bır sızı olduuu
Rahatsızlıgını bılıyordummmm zaten ama cok uzuldummmm başın sagolsun kuzummm... Mekanı cennet olsunnnn...

Bebegıne ve kendıne dıkkat et canımm

Jazzquell canım başın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin. Sizlerede sabır versin.

Allah sabır versin sizlere. Başınız sağolsun

Başınız sağolsun, sabır diliyorum

Jazzquell Basınız sağolsun Rabbim mekanını cennet etsin sizlerede sabr versin

Canım başın sağolsun bebeğin ve kızın sana güç versin inş. çok zor bi durum ama bebeğin için kendini çok yıpratmamaya çalış.. Babanın mekanı cennet olsun inşallah..

Basınsağolsun canim allah geri kalanlari bağışlasin senin için çok üzüldüm oğlun için dik durmaya çalış ki oda fazla etkilenmesin sabır diliyorum canim

Arkadaşım şimdi okudum allah sana sabır güç kuvvet versin babacığınada allah rahmet eylesin Işık’lar içinde nurlar içinde uyusun

Allah hepinizden razı olsun , Allah sizlere sevdiklerinize uzun ömürler versin . Çok sağ olun .

Kızlar detaylıyı özelde mi yapacaksınız genelde, devlet düşünen var mı İstanbul’da ?

Anladım canım medikalden eczaneden falan önceden almak lazım onlarda önerir belki model olarak falan

Happy mom uygulamasında yamuna korse öneren doktorlar varmış diye okudum ama sanırım pahalı biraz. Medikalde daha uygunmuş ?

Zeynep Kamil'de var ama ona da randevu bulmak zor.Onun haricinde İstanbul'da devlette yok dedi bana 182. Ben Bezmialem düşünüyorum.

Bende sanki geçen burda baltalimanı devlet hastanesi yapıyormuş diye okudum. zeynep kamil de heralde önce kadın doğuma randevu alıp, sonra onlar mı geçiş yaptırıyor perinatologa, bu konuda varmı bilginiz ? Direk perinatolog dan alınmıyor sanırım ?

Bulursan bizimle de paylasır misin

tabiki paylaşırım aslında chicco nun next to me modelini beğeniyordum ama 0/6 ay kullanılıyor oyuzden ahşap olup anne yanı kullanılabilen modellere bakıyorum malum bebeklerimiz 6 aylık olunca kış olucak ve odasını kışın ayırmayı düşünmüyorum :)

yarın sonuç göstermeye gidicem doktoruma sorayım nereye yönlendirdiklerini bende devlet düşünüyorum :)

Haberlerini bekliyoruz o zaman :) ben mhrs den perinatoloji denedim ama vermiyor, sanırım bi muayene olup onlar yönlendirecek, tam eminde olmadığım için bi sorayım dedim, ama devlet hastanesi malum aynı gün yapılır mı bu işler km bilir.

Ayrintili ultrasina doğrudan verebiliyor randevu ama hep 16 gün sonrası boş. 182 de en fazla 15 gün sonrasına randevu verebilirim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…