Benimde anne tarafı alıcak beşik elbise falan yinede bende almak istiyorum annem saolsun hep büyük almayı düşündüğü içinHenüz liste yapıp alışveriş yapmadım canım ben. İndirimde beşik gördüm aldım. Sonra cinsiyet belli olunca hatıra bi kaç tulum aldım. Aileler sormaya başladı ne alalım diye. Onlarda hastane çıkışı battaniye bişeyler alacaklar. Şimdi artık hoşuma gitse de almamaya çalışıyorum herkes alacağını alsın kalanları tamamlarım diye :) tabi kendimle ilgili pijama göğüs pompası falan alınacak bir ara bakalım
Bulursan bizimle de paylasır misinBen gezerken gözüme takılan kıyafetlerden başlamıştım, şuanda da anne yanı için beşik araştırıyorum içime sinen buldugumda onuda almayı düşünüyorum erkenden :)
Ben hastane çıkışı aldım, 2 tane. İçindeki zibinlari farklı farklı. Bence oradan baslayabilirsin. Sonra da babynest takımı aldım ama o kişiye göre değişir .bebek alışverişine basladinzimi ilk öncelikli olrak ne aldınız bende başlıcam nerden başlasam bilmiyrm
Bizim de öyle bi taraf arabayı bi taraf mobilyayı alacak birde onlar olsa yük artar biz tedaviden çıktık zorlanırız. Odaya küçük anneyanı aldık sadece beşik dediğim.Benimde anne tarafı alıcak beşik elbise falan yinede bende almak istiyorum annem saolsun hep büyük almayı düşündüğü için
Canım çok üzüldüm başınız sağolsunRabbim sabırlar versin ve yardımcın olsun
Başın sağolsun canım.. Ne denebilir ki böyle durumda.. Rabbim sabır versin... Evlat insanı en çok ayakta tutan şey.
Başın sağolsun canım Allah sabır versin sizlere çok zor olmalı
babacığının da mekanı cennet olsun inşallah
Basiniz sagolsun Rabbim dayanma gucu versin..
Jazzquell başınız sağolsun, babanızın mekanı cennet olsun. allah çocuklarınıza hayrlı uzun ömür versin. sabır diliyorum, kendinize iyi bakın...
Jazzquell Başınız sagolsun canım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.Sabırlar diliyorum size...
Başın saolsun canım,ne denir ki böyle bir durumda,kelimeler anlamsız kalıyor.Allah size uzun ömürler versin
Canım Allah rahmet eylesin sana da sabırlar versin çok zor dayanması güç yaşayan bilir ne söylesek boş ama bu da hayatın gerçeği bebeğin için dayan dualarım seninle...
Allah rahmet eylesin sabırlar versin canım.. Geride kalanlarına evlatlarına ömür versin...
Oğlun olduğunu öğrendiğin zaman hem de... Allah yardımcın olsun. Mekanı cennet olsun inşallah.
Jazzquell canım Allah sabırlık versin,Sizlere bebeğine uzun ömürler versin.
Jazzquell başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin inşallah sabırlar versin
Başınız sağolsun canım, allah mekanını cennet etsin...
Jazzquell basin sağolsun. Rabbim sabır versin insallah
((((((( canımmmmm yaaa kalbımde bır sızı olduuu
Rahatsızlıgını bılıyordummmm zaten ama cok uzuldummmm başın sagolsun kuzummm... Mekanı cennet olsunnnn...
Bebegıne ve kendıne dıkkat et canımm
Jazzquell canım başın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin. Sizlerede sabır versin.
Allah sabır versin sizlere. Başınız sağolsun
Canım basınız sagolsun duygularını en iyi anlayanlardan biri benim 2 ay önce kaybettim bende babami dediğin gibi beni ayakta tutan o zamanlar yeni yeni bana tutunmaya çalışan bebeğim oldu hala da öyle. Çok sabırlar diliyorum mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin.
Başınız sağolsun, sabır diliyorum
Jazzquell Basınız sağolsun Rabbim mekanını cennet etsin sizlerede sabr versin
Canım başın sağolsun bebeğin ve kızın sana güç versin inş. çok zor bi durum ama bebeğin için kendini çok yıpratmamaya çalış.. Babanın mekanı cennet olsun inşallah..
Basınsağolsun canim allah geri kalanlari bağışlasin senin için çok üzüldüm oğlun için dik durmaya çalış ki oda fazla etkilenmesin sabır diliyorum canim
Arkadaşım şimdi okudum allah sana sabır güç kuvvet versin babacığınada allah rahmet eylesin Işık’lar içinde nurlar içinde uyusun
Amin canımAllah hepinizden razı olsun , Allah sizlere sevdiklerinize uzun ömürler versin . Çok sağ olun .
Allah hepinizden razı olsun , Allah sizlere sevdiklerinize uzun ömürler versin . Çok sağ olun .
Zeynep Kamil'de var ama ona da randevu bulmak zor.Onun haricinde İstanbul'da devlette yok dedi bana 182. Ben Bezmialem düşünüyorum.Kızlar detaylıyı özelde mi yapacaksınız genelde, devlet düşünen var mı İstanbul’da ?
Anladım canım medikalden eczaneden falan önceden almak lazım onlarda önerir belki model olarak falan
Zeynep Kamil'de var ama ona da randevu bulmak zor.Onun haricinde İstanbul'da devlette yok dedi bana 182. Ben Bezmialem düşünüyorum.
Bulursan bizimle de paylasır misin
Sağol canım benim :)Hayırlı olsun canımm öğrenmene sevindimm
Kızlar detaylıyı özelde mi yapacaksınız genelde, devlet düşünen var mı İstanbul’da ?
Amin canım çok sağolGozun aydin canim ogrenmene sevindim. Saglikla gelsin paşa❤
Benim kaynana tarafı almazlar sanslisinBizim de öyle bi taraf arabayı bi taraf mobilyayı alacak birde onlar olsa yük artar biz tedaviden çıktık zorlanırız. Odaya küçük anneyanı aldık sadece beşik dediğim.
Saol canımBen hastane çıkışı aldım, 2 tane. İçindeki zibinlari farklı farklı. Bence oradan baslayabilirsin. Sonra da babynest takımı aldım ama o kişiye göre değişir .
yarın sonuç göstermeye gidicem doktoruma sorayım nereye yönlendirdiklerini bende devlet düşünüyorum :)
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, sabırlar versin.
Ayrintili ultrasina doğrudan verebiliyor randevu ama hep 16 gün sonrası boş. 182 de en fazla 15 gün sonrasına randevu verebilirim diyor.Bende sanki geçen burda baltalimanı devlet hastanesi yapıyormuş diye okudum. zeynep kamil de heralde önce kadın doğuma randevu alıp, sonra onlar mı geçiş yaptırıyor perinatologa, bu konuda varmı bilginiz ? Direk perinatolog dan alınmıyor sanırım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?