2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

kadın doğumun yönlendirmesi gerekiyor diye biliyorum normalde 2li 3 lü test randevu zamanı gittiğimde aynı gün yapılıyor fakat detaylı için ileri tarihe gün verirler sanırım sen de net bilgi ögrenirsen beni haberdar edersen sevinirim :)

Tabi ki de :) bende 2li testi yakacık kadın çocuk hastanesinde yaptırdım aynı gün ultrason, kan sonucu 1 haftaya çıktı. Gerçi burada takılan arkadaşların 2li zamanı geçti ama bilgi vereyim ben yine de :)

aa aynı yere gidiyoruz hangi doktora gidiyorsun :):)

aa aynı yere gidiyoruz hangi doktora gidiyorsun :):)

Hadi ya :)) Ben testleri genelde devlette yapmayı tercih ediyorum. Sadece test için randevu almıştım Tamer beyden. Cevizli vera hastanesine yakınım, doktor takibim orada şimdilik :)

oh oh ne güzel inşallah bebiş alır temiz kapatırız bu 9 ayı ben 2-3 kilo almış hayal ettim kendimi ama yok 4 ayda -1 olmuş doktor bebeğin gelişimi iyi dedi sanırım bebek alıyor bende ben değil
aynen canım bizim yediğmiz bebeğe gidiyor sorun yok er şeyi de yiyorum ama dediğim gibi tatlıya pek aram yok alanlar genelde tatlıyı çok yediği için meyve bile çok yenildiğinde kilo yapıyor her gün her gün yemiyorum ama kalsiyumu eksik etmemek lazımmış bebeğin 2 kilo kemiği oluyormuş nerdeyse kalsiyum almazsa bizim kemiklerimizden gidiyormuş bebek bir şekilde alıyor ama sonra bide zarar :)

Hadi ya :)) Ben testleri genelde devlette yapmayı tercih ediyorum. Sadece test için randevu almıştım Tamer beyden. Cevizli vera hastanesine yakınım, doktor takibim orada şimdilik :)

Ben şuan için hep oraya gittim testler ve ilk muayeneler sorun olursa özele giderim diye düşündüm, doğum için Avicenna, Vera ve Bezmialem hastanelerini düşünüyordum aslında doktorundan memnunsan senden fikir alim çok güzel denk geldii :)

Doktorum Didem Korucu, memnunum şimdilik, çok sakin güleryüzlü iyi bir bayan, 3 ya da 4 kez gitmişimdir heralde, güzel bakıyor ilgileniyor, kalabalık oluyor biraz bekliyorsun yani en azından cumartesileri böyle :) en son aralık sonu gittim muayene sgk çalışan 65tl idi. Yeni yılda noldu bilmiyorum. Detaylısı da 300tl imiş.

Kızlar bizim bebiş hala kasıklarıma vuruyor baya aşağıda hissediyorum bebek çok mu aşağıda acaba kasıklarımda ondan mı ağrıyor

Prenatoloji için öncelikle riskli hasta olarak sisteme kaydınızın yapılması gerekiyor, bende randevu almaya çalışmıştım böyle bir bilgi verdiler

Teşekkür ederim fiyatı da güzel geldi aklımda bulunsun :)

merhabalar hayırlı olsun öncelikle. aslında 40 yaş üzeri 2li test yapılmaz yaştan dolayı riskli çıkar. Ama önemli değil, olağan bir durum. Direk kan testi yaptırırlar. sizinde mi kan testi yapılacak?

Teşekkür ederim, Bilmiyorum Genetiğe gidince ne yapılacağını öğreneceğim, ikinci gebeliğim ilkinde Allah'a şükürler olsun hiç bir sorun çıkmadı

@YesimV canım hakkınızda hayırlısı olsun seninde söylediğin gibi hiçbirşeyin garantisi yok yarın ne yaşıyacaz hiçbirimiz bilmiyoruz ben “burada olumsuzluklar konuşulmasın “ a katılmıyorum hayat toz pembe değil hiç duymadığımız bilmediğimiz sıkıntılarla karşılaşmaya adayız hepimiz.. duyucaz konuşucaz paylaşıcaz bilgilenicez merak edicez sorucaz .. sen hiç olayı acıtasyona çevirmeden dimdik olgunlukla karşılayıp bizede bunu hissettirdiğin için kendi adıma teşekkür ederim umarım herşey kolaylıkla ve sağlıkla yeniden yoluna girer ve en kısa zamanda yeniden güzel haberlerini alırız.

İkinci gebelik daha erken ama seninki anca 20. Haftalarda olur dedi ben de ama ben hissediyorum pıt pıt oluyor dedim yok o damardır rahimdr dedi :)))
Benim ilkinde 18. Haftada hissetmeye başlamıştım , ama şimdi yarın 18. Haftaya başlıyorum hiçbirşey yok , dr um birkaç hafta önce bir geç hissedeceğimi söylemişti , sanırım bu tamamen plasentanın yeri ile ilgili , hissetmeyi ön tarafta hissediyoruz ,arkayı hissedemiyoruz, plesanta bazen karnın ön duvarında bazen arka bazen yanda olabiliyormuş, mesela benim şuanda öndeymiş ve değişmiyormuş yeri oyüzden bebeğin hareketlerini plesantadan dolayı geç hissedersin demişti dr um, belki sanada oyüzden net konuşmuş olabilir
Neyse şu birkaç haftada geçsinde artık hiçbir bahanesi kalmasın biranönce varlığını duymak istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…