Zeynep Kamil'de var ama ona da randevu bulmak zor.Onun haricinde İstanbul'da devlette yok dedi bana 182. Ben Bezmialem düşünüyorum.
Bende sanki geçen burda baltalimanı devlet hastanesi yapıyormuş diye okudum. zeynep kamil de heralde önce kadın doğuma randevu alıp, sonra onlar mı geçiş yaptırıyor perinatologa, bu konuda varmı bilginiz ? Direk perinatolog dan alınmıyor sanırım ?
Öyle miii ,hmm.. peki plasentanın nerde olması makbulmuşBenim ilkinde 18. Haftada hissetmeye başlamıştım , ama şimdi yarın 18. Haftaya başlıyorum hiçbirşey yok , dr um birkaç hafta önce bir geç hissedeceğimi söylemişti , sanırım bu tamamen plasentanın yeri ile ilgili , hissetmeyi ön tarafta hissediyoruz ,arkayı hissedemiyoruz, plesanta bazen karnın ön duvarında bazen arka bazen yanda olabiliyormuş, mesela benim şuanda öndeymiş ve değişmiyormuş yeri oyüzden bebeğin hareketlerini plesantadan dolayı geç hissedersin demişti dr um, belki sanada oyüzden net konuşmuş olabilir
Neyse şu birkaç haftada geçsinde artık hiçbir bahanesi kalmasın biranönce varlığını duymak istiyorum bende
B BYV canım hakkınızda hayırlısı olsun seninde söylediğin gibi hiçbirşeyin garantisi yok yarın ne yaşıyacaz hiçbirimiz bilmiyoruz ben “burada olumsuzluklar konuşulmasın “ a katılmıyorum hayat toz pembe değil hiç duymadığımız bilmediğimiz sıkıntılarla karşılaşmaya adayız hepimiz.. duyucaz konuşucaz paylaşıcaz bilgilenicez merak edicez sorucaz .. sen hiç olayı acıtasyona çevirmeden dimdik olgunlukla karşılayıp bizede bunu hissettirdiğin için kendi adıma teşekkür ederim umarım herşey kolaylıkla ve sağlıkla yeniden yoluna girer ve en kısa zamanda yeniden güzel haberlerini alırız.
Yazip gidiyordum ama son gittigimde kalabalik gittik hicbisey soramadim ki ya :))Aynen sormak lazım herşeyi hatta yaz şimdiden unutma gidince. Arada kal geliyor bebegimizı görünce heyecandan ne soracağını unutuyor insan :)
Aykan zafer pınar adı, konakta cektirenlerde memnunmus ben daha gitmedim ama 20 . hafta randevu almayi düşünüyorum. Perinatolog var araştırma hastanesinde ama randevu bulmak çok zorSakarya’nın en iyisi kimmiş ben de medikal park Eray beye gideceğim. Adatıp ta Bülent bey yapıyor ama biraz mimli hatalı teşhisleri olmuş. Ayrıca perintalog olmayan şehirlerde radyolog öneriliyor
Marka tavsiyesi alabilirmiyiz kuzu ?Ben yanlış hatırlamıyorsam eve gelınce 3 ya da 4 gun olması lazım ılk belıme bısey baglamak ıstedım rahatlamıstım. Dhaa sonra hemen korse aldık taktım ama korsem esneyen rahat bır korseydı eczaneden almıştık.
Mesela bır tanıdığıma doktor hemen takma demıs suan gobegı cok fena haldeduzelmesı cok cok zor
Cok gecmis olsun canim melek kızınaKizim grip olmus.ustelik sinav haftasi esim calistiriyor ama icimede sinmiyor.
Kiyamam bide yaklasmiyor bana ayni odaya gelmiyor kardesine not yazip esimle gonderiyor : (
Benimde bogazim yaniyor.
Ve hala su tarif edemedigim alttab saplanan ani sanci ara ara oluyor.
Cuma gunu olsada doktora gitsem bi gorsem minigimi
Gözün aydın sağlıkla mutluşukla gelsin cimcime inşallahBugün cinsiyet ögrendim.kız dedi
Sizce bu haftadan sonra degisirmi
Umarim degismez
Saol canım gelişmelerimiz olumsuz yönde gebeliğim sonlandırılacak yarın sabah 9da Çapada heyet toplantısına gideceğiz kanuni işlemlerin başlatılması için sonra gün vereceklermiş. Hakkımızda hayırlısı böylemiş belkide diyerek yoluma devam ediyorum:) bugün çok uykum vardı sabah kalkamadım işe gidemedim evde aylak aylak takılıyorum
Canim senin bu güclü durusuna gercekten hayranim.Insallah en kısa sürede saglıklı bir bebegin olur cok üzuldüm şuan tekrardan hayirli haberlerini almak dilegiyle kuzum ben hala gribim her yer buz suan eve kitli durumdayim. Allah sana saglik sihhat versin kuzummSaol canım gelişmelerimiz olumsuz yönde gebeliğim sonlandırılacak yarın sabah 9da Çapada heyet toplantısına gideceğiz kanuni işlemlerin başlatılması için sonra gün vereceklermiş. Hakkımızda hayırlısı böylemiş belkide diyerek yoluma devam ediyorum:) bugün çok uykum vardı sabah kalkamadım işe gidemedim evde aylak aylak takılıyorumsen nasıl oldun iyileştin mi?
Ayyy senin doktor epey iyiymis ya yeri nerede ? Benimki bu kadar ilgili degil bizim muayeneler toplasan 20 dk suruyordur en fazla ama yinede seviyorum doktoru sadece gozunden birsey kacmasindan tedirginim okadar bazen konusur anlatir sunu yap bunu yap diye bazen ben bebegi gorup direk cikarim falan seninkini duyunca kendi doktorumu bi sevesim gelmedi :))Benim ki anlatiyor.
2 haftadav1 gidiyorum bir kontrol bir muayene yaklasik 40 dak 1 saat suruyor.
Ben soracaklarimi soruyorum.
O once bebekle ilgili her detayi anlatip ardindan benimle ilgili o haftalarda yapmam gerekenleri anlatiyor.
Mesela bacaklarimi inceledi varis vs olusmus olabilir mi diye gibi.
Dun aksam belim agridigi icin aradi esim o zaman bol sivi aldimi dinlendi mi artarsa hemen hastanede buluşalım dedi.biz tekrar aramayınca o arayip sordu.
Cuma gunu zaten gelecek simdilik stresten uzak tut demis esime
canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelğin olur , gerçekten güçlü duruşuna hayran kalıyorum , hakkında hayırlısı olsun Rabbim en güzellerini nasip etsin sanaSaol canım gelişmelerimiz olumsuz yönde gebeliğim sonlandırılacak yarın sabah 9da Çapada heyet toplantısına gideceğiz kanuni işlemlerin başlatılması için sonra gün vereceklermiş. Hakkımızda hayırlısı böylemiş belkide diyerek yoluma devam ediyorum:) bugün çok uykum vardı sabah kalkamadım işe gidemedim evde aylak aylak takılıyorumsen nasıl oldun iyileştin mi?
Valla ilkinden 2 ay sonra kızıma hamile kalmıştım. Bundan sonra doktorlar biraz zaman diyeleceklerdir diye düşünüyorum izin verdikleri anda çalışmalara devam inşallahCanim senin bu güclü durusuna gercekten hayranim.Insallah en kısa sürede saglıklı bir bebegin olur cok üzuldüm şuan tekrardan hayirli haberlerini almak dilegiyle kuzum ben hala gribim her yer buz suan eve kitli durumdayim. Allah sana saglik sihhat versin kuzumm
Valla ilkinden 2 ay sonra kızıma hamile kalmıştım. Bundan sonra doktorlar biraz zaman diyeleceklerdir diye düşünüyorum izin verdikleri anda çalışmalara devam inşallaheşimde sperm sayısı normalden daha fazla çok şükür bendede şimdi doğumda bir sıkıntı çıkmazsa hemen kalıyorum İnşallah sizler daha evlatlarınızı dünyada getirmeden ben buradan güzel haberlerimi paylaşırım Aman çıkma zaten canım heryer mikrop hapşıran tıksıran bitmiyor valla birde ayaz dışarsı dikkat et kendinede yeğenimede
Valla kuzum ben şimdi ağlayıp sızlasam kendimi kahretsem off desem aman neden ben desem bu birşeyi değiştircek mi? Hayır. Ozaman ne anlamı var kendimi heder etmenin daha hala benimle olan kızımı üzmenin. Tek duam bu işlemler yapılırken Allahım onu bir çırpıda alsın inşallahcanım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelğin olur , gerçekten güçlü duruşuna hayran kalıyorum , hakkında hayırlısı olsun Rabbim en güzellerini nasip etsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?