2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
B BYV
Canım şimdi okuma fırsatım oldu , Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşar ve bizimle de paylaşırsın haberini.

Zeynep Kamil'de var ama ona da randevu bulmak zor.Onun haricinde İstanbul'da devlette yok dedi bana 182. Ben Bezmialem düşünüyorum.

SElam arkadaşlar ben normal şartlarda devlette yaptırmayı planloyordum tahlillerimi şişli etfalde yaptırıyordum oradaki doktorum burada ayrıntılı yok Baltalimanı hastanesinin Levetteki şubesinde var orada yaptırabilirsin demişti. Hemen Levent metronun 300 mt gerisinde. Benim tanıdığım var diye onun aracılığıyla direkt randevu almıştım ama sizlerin ilk önce orada kadın doğuma gitmeniz gerekiyor o yönlendiriyormuş. İstanbulda olan arkadaşların bilgisine.

Öyle miii ,hmm.. peki plasentanın nerde olması makbulmuş

B BYV
Canım şimdi okuma fırsatım oldu , Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşar ve bizimle de paylaşırsın haberini.

Teşekkür ederim arkasaşlar inşallah o günlerde gelecek ben hala tecbübelerinizden yararlanmak için buralardayım ilkinden 2 ay sonra hemen hamile kalmıştım bunda doktorlar daha uzun süre derler ama inşallah bundan hemen sonrada kalırım ve sağlıkla kucağıma almayı nasip eder

Sakarya’nın en iyisi kimmiş ben de medikal park Eray beye gideceğim. Adatıp ta Bülent bey yapıyor ama biraz mimli hatalı teşhisleri olmuş. Ayrıca perintalog olmayan şehirlerde radyolog öneriliyor
Aykan zafer pınar adı, konakta cektirenlerde memnunmus ben daha gitmedim ama 20 . hafta randevu almayi düşünüyorum. Perinatolog var araştırma hastanesinde ama randevu bulmak çok zor

Marka tavsiyesi alabilirmiyiz kuzu ?

Cok gecmis olsun canim melek kızına ( insallah hemen toparlar cocuklar hasta olmasinlar hic bogaz yanmasi bende de var hafif ama ev aktara döndü resmen butün bitkiler evde :)) o alttan giren sanci bende de nadiren oluyor benim randevum taa 23 ocakta zaman gecmiyor resmen

Bugün cinsiyet ögrendim.kız dedi
Sizce bu haftadan sonra degisirmi
Umarim degismez
Gözün aydın sağlıkla mutluşukla gelsin cimcime inşallah benim 14.-17. ve 19. Haftalar 3 farklı doktor kız demişti canım umarım değişmez ama son dk. Süpriz yapanlarda yok değilAllah hayırlısını versin

B BYV canim nasilsin epeydir giremedim cok yazisma olmus okuyamadim hepsini bebekle ilgili bir gelişme var mi ? Çok merak ettim seni ?

Kızlar bakın bir çok ürünler arasında araştırılıp en iyi olan ürünler “yıldız” ürünleri olarak seçilmiş. İnstagramda çok severek takip ediyorum çok güzel içeriğini araştırıyor.

Alışverişe başalamadan önce inceleyin derim :)
Ben bu listelere göre yapacağım alışverişi

Eklentiler

• 1EDE9ED8-7D7C-4034-A21D-3DF2F5E545DF.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 73
  • 3DD34993-1EFE-46A0-9B23-775C6B0360CF.webp
    23 KB · Görüntüleme: 67
  • 608A7A87-1FA2-47C6-976E-43AF5AE11AA5.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 71
  • 25E2EDD9-2E2F-4C00-A2FF-DF062E37905D.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 73
  • F6EEEDDA-A921-4366-8A23-501746AE4269.webp
    23 KB · Görüntüleme: 73
  • 2F8A42CD-BB90-4A80-B04D-E732C10B87CF.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 65
B BYV canim nasilsin epeydir giremedim cok yazisma olmus okuyamadim hepsini bebekle ilgili bir gelişme var mi ? Çok merak ettim seni ?
Saol canım gelişmelerimiz olumsuz yönde gebeliğim sonlandırılacak yarın sabah 9da Çapada heyet toplantısına gideceğiz kanuni işlemlerin başlatılması için sonra gün vereceklermiş. Hakkımızda hayırlısı böylemiş belkide diyerek yoluma devam ediyorum:) bugün çok uykum vardı sabah kalkamadım işe gidemedim evde aylak aylak takılıyorumsen nasıl oldun iyileştin mi?

Canim senin bu güclü durusuna gercekten hayranim.Insallah en kısa sürede saglıklı bir bebegin olur cok üzuldüm şuan tekrardan hayirli haberlerini almak dilegiyle kuzum ben hala gribim her yer buz suan eve kitli durumdayim. Allah sana saglik sihhat versin kuzumm

Ayyy senin doktor epey iyiymis ya yeri nerede ? Benimki bu kadar ilgili degil bizim muayeneler toplasan 20 dk suruyordur en fazla ama yinede seviyorum doktoru sadece gozunden birsey kacmasindan tedirginim okadar bazen konusur anlatir sunu yap bunu yap diye bazen ben bebegi gorup direk cikarim falan seninkini duyunca kendi doktorumu bi sevesim gelmedi :))

canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelğin olur , gerçekten güçlü duruşuna hayran kalıyorum , hakkında hayırlısı olsun Rabbim en güzellerini nasip etsin sana

Valla ilkinden 2 ay sonra kızıma hamile kalmıştım. Bundan sonra doktorlar biraz zaman diyeleceklerdir diye düşünüyorum izin verdikleri anda çalışmalara devam inşallah eşimde sperm sayısı normalden daha fazla çok şükürbendede şimdi doğumda bir sıkıntı çıkmazsa hemen kalıyorum İnşallah sizler daha evlatlarınızı dünyada getirmeden ben buradan güzel haberlerimi paylaşırımAman çıkma zaten canım heryer mikrop hapşıran tıksıran bitmiyor valla birde ayaz dışarsı dikkat et kendinede yeğenimede

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzz....

Reactions: BYV
canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelğin olur , gerçekten güçlü duruşuna hayran kalıyorum , hakkında hayırlısı olsun Rabbim en güzellerini nasip etsin sana
Valla kuzum ben şimdi ağlayıp sızlasam kendimi kahretsem off desem aman neden ben desem bu birşeyi değiştircek mi? Hayır. Ozaman ne anlamı var kendimi heder etmenin daha hala benimle olan kızımı üzmenin. Tek duam bu işlemler yapılırken Allahım onu bir çırpıda alsın inşallah İlkinde daha birkaç haftalıkken kaybettim bunda yolun yarısına geldim inşallah bir sonrakinde sağsağlim tamamlamak nasip olsun

Sabah burun kanaması ile uyandım..
Acayip tedirgin etti beni.Kac zamandir böyle hafif kaniyordu ama onemsememistim.Biraz fazla olunca bu sefer hemen doktorumu aradım..Sağolsun sakinleştirdi.Gelmene hiç gerek yok gözlemle bir süre eğer sık sık olursa yoğun kanama şeklinde gel bir kbb görsün dedi..Bu burun kanamaları hamilelikte vücut kan basinci yükseliyormuş ve kılcal damarlar catliyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…