2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde bu ara en büyük derdim burnum hafif kanamalar ama daha kötüsü etmiş gücü yüksek bir süpürge gibi hissediyorum kendimi büyük büyük nefes alıyorum ve hep tozlar geliyo sanıyorum bişi de YÖK aslında bu haftalarda kan normalmiş bu haftalarda

Kızlar sol kolun iptal dün iyi ağrımıyo diyordum ama sabah kalktım kolum kalkmıyo öyle dayanılmıcak bir şey değil ama kolunuzu baya kaldıramıyorsunuz sizde kullanmadığınız kol hangisiyse ona vurdurun aşıyı

Ya evet bir de öncelik olarak hep tıkanıklik takip etti bunu..Sürekli nefes darlığı çekiyorum..Okyanus suyu kullanabilirsin dedi doktorum ama o da mide bulantısı yapıyor..
Böyle sürüp gidecek sanırım.

Benimde iki gün önce baya kanadı tam gece yatacağım sırada ama ben sümkürdüm ondan oldu galiba birde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o yüzden de kanamam zor duruyor

Aykan zafer pınar adı, konakta cektirenlerde memnunmus ben daha gitmedim ama 20 . hafta randevu almayi düşünüyorum. Perinatolog var araştırma hastanesinde ama randevu bulmak çok zor
Ben de Sakarya da İlknur hanıma gidiyorum Konak’ta yani. İzmit’te de medikale. İlknur hanım 21. Haft kendi bakacağını söyledi bir yere yönlendirmedi. Medikaldeki ve tüp bebek doktorlarım Eray beye yönlendirdi. Doğumevinde bakılıyor ama 1 ay önce randevu alınıyormuş arkadaşım gitmişti. Sağlıkla atlatırız umarım.

Ya evet bir de öncelik olarak hep tıkanıklik takip etti bunu..Sürekli nefes darlığı çekiyorum..Okyanus suyu kullanabilirsin dedi doktorum ama o da mide bulantısı yapıyor..
Böyle sürüp gidecek sanırım.
Benim de 13 haftalıkken şiddetli burun kanamam oldu ve kan sulandırıcı kullanıyordum acilde dindiremediler KBB ilaç ile dindirdi ve damarı yaktı. Tekrarlamadı şükür ama burnun içini nemli tutmak gerekiyormuş krem vermişti bepanthol içine sıkarak bir süre kullandım.

Aslında buhar makinasının faydası olur gibi geliyor evdeki havayı nemlendirir kuruluk gitmiyor çünkü

Ben bugün gidip sağlık ocağına kayıt oldum biraz geç kaldım kan aldılar ilk tahliller yapılacak serklaj falan derken biraz zaman geçsin iyice kesinleşsin diye bekledim aslında
Dekaviti sağlık ocağları veriyormuş doktor bana söylememişti bilmiyordu belkide dışarıdan aldırmıştı 50 lira falandı sanırım baya bi ilaç almıştık yinede iyi paraydı
Aile hekimim rahimde dikiş ve daha önce kötü sonuçlanan 3gebelik geçirdiğimden riskli gebelik olarak kaydetti ne değişiyor bilmiyorum
Ayrıca heyet raporu alabilmem için beni SGK doktoruna yönlendirdi 3.tane kadın doğumcunun yapmadığı yardımı yaptı hep özel doktora gitmiştim ve hepsi rapor deyince gözleri dönüyordu şimdi pazartesi SGK doktoruna gidicem inşallah sağlıklı bi cevap alabilirim geç kalmamışımdır

Ve benim 2li taramam yapılmadı 12+3serklaj oldum 1hafta sonra gittiğimde 14hafta dolmuş geçmiş dedi doktor ve yapılamadan kaldı

Hava nemlendirici bana söyledi doktorum ama istediğim gibi bir cihaz bulamadım.Ama artık kesinlikle bir tane edineceğim..
Bende araştırıyorum çok iyi bi marka olnasada olur arzum Simbo falan razıyım hem bebekler 6aylık gibiyken kış olacak onlarada iyi gelir

Canım heyet raporunu ne için alacaksın?

Hep boyl
Bu güzel kalbinin ekmeğini en güzel şekilde yersin inşallah.

Reactions: BYV
Canım geçmiş olsun genelde böyle oluyormuş ama bende hiç böyle bişey olmadı maşallah. Ebe aşıyı vururken bazıları hiç etkilenmiyor bazılarıda 3 gün sürünüyor dedi inşallah ben etkilenmem demiştim gerçekten de öyle oldu ama üstüne asla yatmadım gece falan uyusam bile aklımdaydı yani o tarafa hiç dönmedim belkide bu yüzden ağrımamıştır.

Canım heyet raporunu ne için alacaksın?
Rahim ağzı erken açıldığından erken Doğum riski var dikiş atıldı ama yinede ayakta kalmak hatta çok oturmak bile önerilmiyor bu sebepten verilmesi gerekiyor inşallah alabilirim ohal devam ettiğinden rapor vermek sıkıntı oluyormuş

Marka tavsiyesi alabilirmiyiz kuzu ?
Canım ben daha almadım oyuzden tavsıye veremem. Ilk dogumda kullandıgımı unuttum neydı bende yenısını alıcam. En son markete gelmıstı cok ucuzdu oylesıne aldım fena degl ısıme yararsa karnım bıraz ınınce kullanırım. :) sezryan olursa dıkıse gelmemesı onemlı asırııı sıkmaması lazım bence

Gece donerken hep uyanıyorum bu gece donerken sag kasıgıma sankııı bıcak saplandı öyle acıdı kı aaaaaahhhh dıye bagırmısım korktum ters bısey mı yaptım dıye......
arada bır oluyor hafıf ama bu cok fenaydı

Geçmiş olsun canım inşallah alabilirsin ve sorunsuz Bi gebelik ve doğum gerçekleştirirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…