Kızlar iki gündür böbreklerimde ağrı hissediyorum. Sırtım ağrıyor sanıyodum ama eşime gösterdim böbreklerimmiş. Dün kabızdım o yüzden mi acaba diye düşündüm ama bugün gene var karnımada vuruyor ağrı üşüttüm mü yoksa böbreklerimle ilgili bi sıkıntı mı var acaba doktorumu mu arasam bilemedim.
Rahim ağzı erken açıldığından erken Doğum riski var dikiş atıldı ama yinede ayakta kalmak hatta çok oturmak bile önerilmiyor bu sebepten verilmesi gerekiyor inşallah alabilirim ohal devam ettiğinden rapor vermek sıkıntı oluyormuş
Canım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur Dediğin gibi bir sağlık sorunu yaşadığın için bence kesinlikle o raporu verirler için ferah tut hem sağolsun aile hekimin hemen ilgilenip prosedürü başlatmış. Dikkat et kendine canım
Kızlar bugün işe gitmedim evde aylaklık yapıyordum dedim şu beşiği kurayım bakayım hatası eksiği varsa zaman geçmeden iade edeyim diye onunla uğraştım ama eksiksiz ve çok beğendim bir tek yorgan yastık kısmını beğenmedim onlarıda zamanı geldiğinde yeni alırım zaten. Beşik almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Şimdilik benim meraklı tazelerim test ediyor iade etmemeye karar verdim
Canım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olur Dediğin gibi bir sağlık sorunu yaşadığın için bence kesinlikle o raporu verirler için ferah tut hem sağolsun aile hekimin hemen ilgilenip prosedürü başlatmış. Dikkat et kendine canım
Kızlar bugün işe gitmedim evde aylaklık yapıyordum dedim şu beşiği kurayım bakayım hatası eksiği varsa zaman geçmeden iade edeyim diye onunla uğraştım ama eksiksiz ve çok beğendim bir tek yorgan yastık kısmını beğenmedim onlarıda zamanı geldiğinde yeni alırım zaten. Beşik almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Şimdilik benim meraklı tazelerim test ediyor iade etmemeye karar verdim
Kızlar iki gündür böbreklerimde ağrı hissediyorum. Sırtım ağrıyor sanıyodum ama eşime gösterdim böbreklerimmiş. Dün kabızdım o yüzden mi acaba diye düşündüm ama bugün gene var karnımada vuruyor ağrı üşüttüm mü yoksa böbreklerimle ilgili bi sıkıntı mı var acaba doktorumu mu arasam bilemedim.
Onlar bu dünyadaki küçük mucizeler bende 4 tane var 3 oğlum 1 kızım var onlar için yaşlanmayı bekleme biran önce hayatına en azından birini sok bebeğinle beraber büyüsünler bu evladın içinde harika olur
Şuan biraz daha iyiyim odanın sıcaklığı iyi ama benim ayaklarımda 2 çorap olmasına rağmen bildiğin buz gibi elektrikli soba vardı onu açtım iyice ısıttım ayağımı 10 dk sonra gene aynı ayağım hiç ısınmıyor
bende oğlumda 14 kilo almıştım aslında normal ama boyum kısa olunca ve ödem olunca çok şişmiştim bundada 60.4 ile hamile kaldım şimdi 60.9. 500 gr almışım sadece
aynen canım bizim yediğmiz bebeğe gidiyor sorun yok er şeyi de yiyorum ama dediğim gibi tatlıya pek aram yok alanlar genelde tatlıyı çok yediği için meyve bile çok yenildiğinde kilo yapıyor her gün her gün yemiyorum ama kalsiyumu eksik etmemek lazımmış bebeğin 2 kilo kemiği oluyormuş nerdeyse kalsiyum almazsa bizim kemiklerimizden gidiyormuş bebek bir şekilde alıyor ama sonra bide zarar :)
kızlar merhaba bugun detaylım vardı çok şükür maşallah guzel gectı yaklaşık 35 dk surdu bebegın butun organlarına parmaklarına ayak kol eller kafa kan akısına amnıyon sıvısına ve plesantaya bakılıyor. bn proftan randevu almıstm ama onun yerıne yanındakı doktoru baktı baya ılgılndı ınceledı tatmın ettı benı. bı kactanede 4boyutlu resmını verdı. bıdahakı kontrol 3 hafta sonra ınsaallah.
kızlar merhaba bugun detaylım vardı çok şükür maşallah guzel gectı yaklaşık 35 dk surdu bebegın butun organlarına parmaklarına ayak kol eller kafa kan akısına amnıyon sıvısına ve plesantaya bakılıyor. bn proftan randevu almıstm ama onun yerıne yanındakı doktoru baktı baya ılgılndı ınceledı tatmın ettı benı. bı kactanede 4boyutlu resmını verdı. bıdahakı kontrol 3 hafta sonra ınsaallah.
Canım hepsiburadan almıştık 1100 tlden yılbaşı indirimi vardı 31 aralıkta 600 tl ye almıştık Heyner galiba yanlış hatırlamıyorsam markası organik yükseklik ayarı var burada en aşağıya kurdum 2 yaşında bile ayakta dururken düşme tehlikesi olmaz gibi geldi ve sallanabilir.
Kızlarcım bir şey danışacağım doktorum aspirin vermişti hergün bi tane bebe aspirini son bi kaç hafta düzensiz kullandım bırakmıştım şimdi tekrar içmeye başladım düzensizlik bir sıkıntı yaratmaz değil mi randevu zamanıma var size de danışayım dedim
Olmadı canım daha haftaya randevum war onda da öğrenemezsem başka doktora gidicem 19+0 haftamdayım haftya olmazsa 3 hafta sonra gel dicek 6 . Ayımda öğrenmeye niyetim yok valla