Kızlar iki gündür böbreklerimde ağrı hissediyorum. Sırtım ağrıyor sanıyodum ama eşime gösterdim böbreklerimmiş. Dün kabızdım o yüzden mi acaba diye düşündüm ama bugün gene var karnımada vuruyor ağrı üşüttüm mü yoksa böbreklerimle ilgili bi sıkıntı mı var acaba doktorumu mu arasam bilemedim.
Canım geçmiş olsun benim de 2 gündür tek sağ tarafımda ağrı hissediyordum bugün kontrol vardı dr söyledim kan idrar istedi idrarda kan göründü canım ürolojiye yönlendirdi böbreklere ultrasonla bakıldı şükür bişey çıkmadı bol su iç dedi.sen dikkat et yine de eğer ağrın geçmezse bi idrar tahlili yaptırmakta fayda var.havlar çok soğuk üşütmemekte de fayda var.
Olmadı canım daha haftaya randevum war onda da öğrenemezsem başka doktora gidicem 19+0 haftamdayım haftya olmazsa 3 hafta sonra gel dicek 6 . Ayımda öğrenmeye niyetim yok valla
Kızlar bugün işe gitmedim evde aylaklık yapıyordum dedim şu beşiği kurayım bakayım hatası eksiği varsa zaman geçmeden iade edeyim diye onunla uğraştım ama eksiksiz ve çok beğendim bir tek yorgan yastık kısmını beğenmedim onlarıda zamanı geldiğinde yeni alırım zaten. Beşik almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Şimdilik benim meraklı tazelerim test ediyor iade etmemeye karar verdim
Cok gecmis olsun canim melek kızına ( insallah hemen toparlar cocuklar hasta olmasinlar hic bogaz yanmasi bende de var hafif ama ev aktara döndü resmen butün bitkiler evde :)) o alttan giren sanci bende de nadiren oluyor benim randevum taa 23 ocakta zaman gecmiyor resmen
Cok saol canim.
Sabahtan beri pastil meyve suyu meyve ihlamir zencefil bal kararbiber limon yemekten kendimden igrendim cop kovasi gibiyim.: ((
Evet cocuklar hasta olmasin ya biz dayanamiyoruz bu grip islerine.
Ben cuma soracagim bakalim yazarim burdan
Sabah burun kanaması ile uyandım..
Acayip tedirgin etti beni.Kac zamandir böyle hafif kaniyordu ama onemsememistim.Biraz fazla olunca bu sefer hemen doktorumu aradım..Sağolsun sakinleştirdi.Gelmene hiç gerek yok gözlemle bir süre eğer sık sık olursa yoğun kanama şeklinde gel bir kbb görsün dedi..Bu burun kanamaları hamilelikte vücut kan basinci yükseliyormuş ve kılcal damarlar catliyormus..
Yaa sorma benim normalde de hassas kilcal damarlar kac defa yakalim dediler korktum.simdi her sabah kaniyor her sildiğimde kanamis oluyor.bu sebeple surekli tikali gibi
Canım baktım müsait bir anda fotosunu çekip gönderirim. Ancak bence yeni bir takım gerekir. Kenarlıklar iyi ancak yorgan ve yastık güpürlü ve çıkabilen birşey değil yani kılıf şeklinde yapılmamış.
Cok saol canim.
Sabahtan beri pastil meyve suyu meyve ihlamir zencefil bal kararbiber limon yemekten kendimden igrendim cop kovasi gibiyim.: ((
Evet cocuklar hasta olmasin ya biz dayanamiyoruz bu grip islerine.
Ben cuma soracagim bakalim yazarim burdan
Evet o cop kovasi durumu bende de var ama cokta iyi geliyor bana o yüzden katlaniyorum mecbur bende gittigimde onu soracagim birde mideyi rahatlatacak borseler isteyecegim bakalim
Kızlar bakın bir çok ürünler arasında araştırılıp en iyi olan ürünler “yıldız” ürünleri olarak seçilmiş. İnstagramda çok severek takip ediyorum çok güzel içeriğini araştırıyor.
Alışverişe başalamadan önce inceleyin derim :)
Ben bu listelere göre yapacağım alışverişi
Ben 13. Haftada ogrendim. Valla iyi sabrediyorsun gitmeden konus anlasma yap bol bol yürü cikolata ve meyve suyuda ic artik ona ragmen gostermezse cok edeplidir seninki :))
Canım geçmiş olsun benim de 2 gündür tek sağ tarafımda ağrı hissediyordum bugün kontrol vardı dr söyledim kan idrar istedi idrarda kan göründü canım ürolojiye yönlendirdi böbreklere ultrasonla bakıldı şükür bişey çıkmadı bol su iç dedi.sen dikkat et yine de eğer ağrın geçmezse bi idrar tahlili yaptırmakta fayda var.havlar çok soğuk üşütmemekte de fayda var.
Canım haftaya Perşembe randevum var detaylı ultrasona giricem doktora böbreklerime bakmasınıda söylücem o yüzden gitmiyim diyorum şuan hastaneye. Bende bol su içicem ve dinlenicem inşallah sadece üşütmüşümdür.
Bende öğrenemeyenlerdenim cinsiyeti 4ay bitti her gittiğimde doktor erken deyip geçiştiriyor ama bugünki takvimde bile yazıyor cinsiyet belli oldu diye
Biz onu eşimle baya araştırdık. En son e bebekte gidip görelim dedik . Hiç kullanışlı gelmedi. Düşündüğümüz gibi pratik açılıp kapanmıyor. Kullanım süresi sanki 6 aydan sonra da olmazmış gibi geliyor. O yüzden park beşik ve şu yatağa konan anne baba yanı yataklardan almayı planlıyoruz. Bi de hamak olandan.
bende oğlumda 14 kilo almıştım aslında normal ama boyum kısa olunca ve ödem olunca çok şişmiştim bundada 60.4 ile hamile kaldım şimdi 60.9. 500 gr almışım sadece
Ben 13. Haftada ogrendim. Valla iyi sabrediyorsun gitmeden konus anlasma yap bol bol yürü cikolata ve meyve suyuda ic artik ona ragmen gostermezse cok edeplidir seninki :))
12. haftada erkege benzetti doktor. 16. haftada kordondan dolayi gorulmedi ama kız gibi dedi.
Bugunde ayni pozisyonda duruyordu. Kız gibi ama kordondan dolayi emin olamiyorum dedi. Cuma gunu artik dediklerini yapayım:)
Cokta sabırsızımdır ama bu konuda bir sakinlik geldi