2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım geçmiş olsun benim de 2 gündür tek sağ tarafımda ağrı hissediyordum bugün kontrol vardı dr söyledim kan idrar istedi idrarda kan göründü canım ürolojiye yönlendirdi böbreklere ultrasonla bakıldı şükür bişey çıkmadı bol su iç dedi.sen dikkat et yine de eğer ağrın geçmezse bi idrar tahlili yaptırmakta fayda var.havlar çok soğuk üşütmemekte de fayda var.

Olmadı canım daha haftaya randevum war onda da öğrenemezsem başka doktora gidicem 19+0 haftamdayım haftya olmazsa 3 hafta sonra gel dicek 6 . Ayımda öğrenmeye niyetim yok valla
ben öğrendim cimcimem geliyomus sevdi bu doktoru oğlumda sevmişti kızımda sevdi bugün hatta tekrar gittim gayet net dedi :)

Tatlım bunun uyku seti hediyesi var sanırım ona baktın mı nasıl? Ayrıca uyku seti almak gerekir mi?

Cok saol canim.
Sabahtan beri pastil meyve suyu meyve ihlamir zencefil bal kararbiber limon yemekten kendimden igrendim cop kovasi gibiyim.: ((
Evet cocuklar hasta olmasin ya biz dayanamiyoruz bu grip islerine.
Ben cuma soracagim bakalim yazarim burdan

Yaa sorma benim normalde de hassas kilcal damarlar kac defa yakalim dediler korktum.simdi her sabah kaniyor her sildiğimde kanamis oluyor.bu sebeple surekli tikali gibi

Tatlım bunun uyku seti hediyesi var sanırım ona baktın mı nasıl? Ayrıca uyku seti almak gerekir mi?
Canım baktım müsait bir anda fotosunu çekip gönderirim. Ancak bence yeni bir takım gerekir. Kenarlıklar iyi ancak yorgan ve yastık güpürlü ve çıkabilen birşey değil yani kılıf şeklinde yapılmamış.

Evet o cop kovasi durumu bende de var ama cokta iyi geliyor bana o yüzden katlaniyorum mecbur bende gittigimde onu soracagim birde mideyi rahatlatacak borseler isteyecegim bakalim

@ muhendisinoglu paylaşıyor. Fakat şampuan listesini güncelleri ve buechen i çıkardı. Gerçekten çok yol gösterici oluyor.

Canım haftaya Perşembe randevum var detaylı ultrasona giricem doktora böbreklerime bakmasınıda söylücem o yüzden gitmiyim diyorum şuan hastaneye. Bende bol su içicem ve dinlenicem inşallah sadece üşütmüşümdür.

Bende öğrenemeyenlerdenim cinsiyeti 4ay bitti her gittiğimde doktor erken deyip geçiştiriyor ama bugünki takvimde bile yazıyor cinsiyet belli oldu diye

Ben de anne yanı beşik düşünüyorum ama henüz markaya karar veremedim
Biz onu eşimle baya araştırdık. En son e bebekte gidip görelim dedik . Hiç kullanışlı gelmedi. Düşündüğümüz gibi pratik açılıp kapanmıyor. Kullanım süresi sanki 6 aydan sonra da olmazmış gibi geliyor. O yüzden park beşik ve şu yatağa konan anne baba yanı yataklardan almayı planlıyoruz. Bi de hamak olandan.

bende oğlumda 14 kilo almıştım aslında normal ama boyum kısa olunca ve ödem olunca çok şişmiştim bundada 60.4 ile hamile kaldım şimdi 60.9. 500 gr almışım sadece
Hiç mi yemiyorsun yada karnın vs büyüyordur nasıl 500 gr olur ya

Ben 13. Haftada ogrendim. Valla iyi sabrediyorsun gitmeden konus anlasma yap bol bol yürü cikolata ve meyve suyuda ic artik ona ragmen gostermezse cok edeplidir seninki :))
12. haftada erkege benzetti doktor. 16. haftada kordondan dolayi gorulmedi ama kız gibi dedi.
Bugunde ayni pozisyonda duruyordu. Kız gibi ama kordondan dolayi emin olamiyorum dedi. Cuma gunu artik dediklerini yapayım:)
Cokta sabırsızımdır ama bu konuda bir sakinlik geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…