2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Normal dogumda hemen takabiliyorsun sezeryanda kac gun bekliyoaun canim bide nasil bir model almak lazim alttan giyileni var ustten takilani var varda var :))

Ilk 2 ay sadece böbrek acısı çekmiştim. Meğerse kum döküyormusum. Gebelik kum ve böbrek taşı düğmesini tetiklermis. Vücut kendini temizleme işlemine giriyor yani. Tek çarem günde içtiğim şu miktarini 2 katına çıkarmak oldu. Ve cidden sürekli tuvalete gittim. Asla sıkmadım beklemedim. Zaten şu miktarını arttirinca tuvalet ihtiyacı da çok artıyor.

Cok edepli bir kız gibi geldi bana da :)) Cocugum sakliyor utaniyor demekki :)) Bizim bi arkadasin detaylisina girmistim doktor yuzunun fotografini cekicekti bebe hic elini yuzunden cekmemisti. Sonra doktor dondu dediki daha simdiden fotograf cekilmeyi sevmeyen bir erkek :))

Açılıp kapanma şeklini incelemedim canım evet 6 aya kadar anca kullanılıyor. Park beşik var elimizde. Ama ilk zamanlar bu daha pratik olur gibi geldi. Yatağa konan nasıl birşey canım?

Ben o minnaklari yerim onlar da yavru onlar da ana kuzusu masallah onlara

Reactions: BYV
Benim de ağrıdığı zaman hemen su içiyordum ağrı hafifliyordu

Bana da kız gibi geliyor saglikli olsunlar insallah baska ne isterizki.

Mide cebini beynini ayrıntılı olarak gösterdi cinsiyeti göremiyorum diyor hiç inanmadım gördü ama söylemiyor boğasım geliyor adamı
Baska doktora gitme sansin varsa git istersen canim. Neden goremiyormus aciklama da yapsaydi. Bazi doktorlar bizim heyecanimizi farketmiyor ne yazikki.

ben öğrendim cimcimem geliyomus sevdi bu doktoru oğlumda sevmişti kızımda sevdi bugün hatta tekrar gittim gayet net dedi :)
Ayy hayırlı olsun yaa prenses uğraştırdı sonunda gösterdi demek son gittiğimde kemik yapısı erkeksi dedi kız hissediyordum en başından beri doktor erkeksi diyince erkek gibi hissetmeye başladım hayta hep kız ismi araştırdım bugüne kadar artık erkek isimlerine bakıyorummeşimde tutturmuş erkek hissediyorum ben kendimi erkeğe alıştırayım kız olursa büyük süpriz olsun

Brn genelde ters bir hareket yaparsam oyle oluyor dikkat etmeyip sende uyku sersemi birsey mi yaptın ki ? Ben mesela bugün dalıp agir kaldirdim bir sanci girdi dedimki napiyorum ben

Son iki haftadır neredeyse hiç bir şey yiyemiyorum. Canım hiçbirşey istemiyor. Her daim açlık hissi var ama yemek yemekte zorlanıyorum. Yağlı tuzlu ekşi tatlı farketmiyor. Sadece meyve ferahlatıyor içimi. Oysa ilk 3 ay şükür bulantı olmamıştı güzelce yiyordum.. Ne olacak bu halim bilmiyorum

Istahim benim de yok karnım cok acikınca rahatsizlik veriyor birde bebegim beslensin diye resmen zorla yiyorum. Sadece cips vs gibi kuruyemis gibi seyleri cok rahat yiyorum. Bu gidisimde bu midemle ilgili konulari konuscam doktorumla bende bakalim ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…