2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Açılıp kapanma şeklini incelemedim canım evet 6 aya kadar anca kullanılıyor. Park beşik var elimizde. Ama ilk zamanlar bu daha pratik olur gibi geldi. Yatağa konan nasıl birşey canım?

Bebeğin taşıma çantasına benziyor ama öyle değil. E bebekte Sevi Bebeğin olan var. Hem ucuz hem de baya pratik geldi bize. Direk yatağa koyup içine bebeği yatırıyorsun. Ona özel bi alan gibi. Anne yani beşikleri fermuari aç kapa bitti gibi düşünmüştüm ama iki yandan tutup içerisindeki metal kolu çıkarman gerekiyor. Kapatırken de onu kumaş içine geçirerek geri takmak gerekiyormuş. Öyle olunca vazgeçtik. Şu an dediğim ve bir de hamak mantıklı geliyor .

evet sorma uğraştırdı ama bu doktoru ultrasonu koyar koymaz bırak göstermeyi el bile salladı cimcimem benim ya
bana doktorum kemik yapısı konularına inanma dedi. bende hep erkek hissettim hatta ismi bile hazırdı dediğin gibi çok büyük sürpriz oldu gerçi hemen kız ismi buldum içime de sindi ama bakalım daha eşimden bi atak gelmedi :)

Hiç mi yemiyorsun yada karnın vs büyüyordur nasıl 500 gr olur ya
Yok canım yiyorum sadece ekmek makarna pilavı çok çok nadir çok az tüketiyorum hamur işi tatlıda yemiyorum bu buaraalar göbeğim baya çıktı bebişim 200 250 gr civarı desek almamam şuan gayet normal buda göbüşüm

Eklentiler

• 20190102_120750-1-1.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 95
Hadi yaa sağlıklı olsun öncelikle ama oğlumdan sonra kız evladı da tatmak çok istiyorum hayırlısıyla bi öğrenseydim bende isimde ben çok çok kararsızım hiç bişeyi beğenemiyorum ya isimsiz kalacak çocum

Maşallah benim hamile olduğum hiç belli olmuyor üstelik 4ayda 4 kilo aldım arkadaşım gebeliği boyunca 2kilo verdi hiç almadı 3kilo bebeği doğdu almamakta gayet sağlıklı olabiliyor

Zorla yediğimde daha kötü oluyorum. Doktora ne sorsam normal deyip geçiyor sinir ediyor bu durum beni.

Maşallah benim hamile olduğum hiç belli olmuyor üstelik 4ayda 4 kilo aldım arkadaşım gebeliği boyunca 2kilo verdi hiç almadı 3kilo bebeği doğdu almamakta gayet sağlıklı olabiliyor
Ewet canım kilo alınca illa bebek sağlıklı kilolu doğacak diye bişey yok benim göbeğim çok erken çıktı ya 3 aylıkken biraz belli oluyordu senin biranda çıkıcak demekki 5. Aydan sonra çok hızlı bi şekilde göbek çıkıo

Elanur4206 canım hadi gözün aydin ögrenmişsin saglikla gelsin insallah.

Feeling07 benim de üşüttüğüm zaman böbreklerim agrır sanıyordum. Boşluklara soguk doluyormuş canim dikkat et kendine seninde öyledir muhtemelen.daha da ağrırsa ihmal etme arkadaşım.

@Efe2014 senin bebiş bana erkek gibi geliyor canim Efe geliyor bence (hisselerim kuvvetli degildir ama :))

Kızlar korseden bahsetmişsiniz doğumdan sonra muhakkak giyin benim sezeryan ilk dogumda bikac gün sonra giydim göbek kalmadı,ikinci doğumunda korse düşüncek durumum yoktu zaten giymedim göbek kaldı ne yalan söyleyim.benimki göğüs altından, altı boxer gibi olan bütün bir model elbise altlarına da giyerim öyle almıştım fikir olsun sizlere de.

Kuzu maşallah sana senin kızın olacak,bu kız göbeği

havvaku Maşallah canım ne tatlı göbiş içerde sanki bir fıstık yatıyor gibi :))
Sen nasıl oldun dün kötüydün baya.?

hahah şimdiden araştır bence canım ben ciciler bakıyorum darısı sana olsun inşallah

Ayyy demeeee :) Cuma tekrar gidecegim. Yine goremezsek ayrintilida belli olur umarım.
Doğumumuz aynı gün gözüküyor kısmetse. Ben öğreneli 6 hafta oldu, benim kızım her doktora gittiğimizde açıyor bacaklari, belki de seninki gibi nazlı bebek daha iyi birşey geleceği açisindan bilemiyorum

Vücudunun diğer yerlerinden verdin mi peki? Ben de 4 kg aldım ama popodan da aldim

Zorla yediğimde daha kötü oluyorum. Doktora ne sorsam normal deyip geçiyor sinir ediyor bu durum beni.
Benimki de cogu seye oyle diyor en kotu dayanamazsan sunu al bunu yap falan diyor iste cok bir isime yaramiyor midemde yanma ve eksime var hamilelikten once zaten gastritim vardi ilac isticem cekemiyorum artik bu midemi nerdeyse 5.aya gircem hala mide sıkıntılarım gecmedi ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…