2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende çok içmeye özen göstericem canım inşallah öyle bişey değildir. Dün sağ böbreğim o kadar ağrıdıki afedersin kabızlığım geçti bugün biraz daha hafifledi belkide kabızlıktan olmuştu.

Çok sağol canım evet üşüttüm sanırım :/

Cok iyimis canim ben de bakiyordum ama guvenilir olup olmamasi yonunden karar veremiyordum. Fiyati da baya uyguna almissin. Tekrar bi bakayim. Allahin izniyle sen de guzel gunlerde saglikla kulanicaksin besigini.

Canım maşallah baya çıkmış :) Ben buraya göbeğimi atsam dalga geçersiniz diye atmıyorum çok az çıktı ve yaygan olduğu için belli olmuyor sağlık ocağındaki ebe bile karnının şekli kıza benziyor dedi ama erkek

Çıktı canım ewet göbek teorisi yerlerde desene şekillenir canım bi kaç hafta sonra bebek daha hızlı gelişecek bi bakmışın göbüşün çıkıvermiş iyice

Yaaa çok tatlı maşallah..
Benim hiç yok çıkmadı bugün ilk defa gören bir arkadaşım da bu nasıl hamilelik göbek nerde kilo nerde aynısın dedi..
3 kilo almış gözüküyorum...
İyi mi kötü mü bilemedim...

Kıslar bişey dicem biz de çocuk istiyoruz yeni evliyim ovulasyon testi aldım kontrollü ilerlicez falan da millet nasıl ilk günden çocuğu tutturuyo yada ne biliyim okuyoruz görüyoruz falan zevk sıvısından kalanmı dersin tecavüzle mi dersin falan filan nasık oluyo da yani demek oluyo ki yumurtlama haftası yada günü harici de olabiliyoken bide çok düşük bi ihtimalken aman ne biliyim şaşırıyo insan ama nasip işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…