2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
cevap en sonda gizli "nasip" .
bazen kısmetten öteye gidemiyosun Allahın bir bildiği vardır diyosun

Saol canım benim .Herkezin bünyesi farklı canım ilk hamilelikler de göbek geç çıkabiliyor iç karın dedikleri olayda etkiliyor tabi bence 3 kilo şuan için iyi kilon yoksa tabi

Çıktı canım ewet göbek teorisi yerlerde desene şekillenir canım bi kaç hafta sonra bebek daha hızlı gelişecek bi bakmışın göbüşün çıkıvermiş iyice
Valla herkes zaten bi anda çıkar diyor canım. Hareketlerini hissediyomusun? Bide cinsiyetin ne zaman belli olucak canım aslında şuan kesin bellidir ultrasonda baksalar :)

Valla herkes zaten bi anda çıkar diyor canım. Hareketlerini hissediyomusun? Bide cinsiyetin ne zaman belli olucak canım aslında şuan kesin bellidir ultrasonda baksalar :)
16 . Haftada kesin bebek hateketi diyebildim canım tabi minik dokunuş tu şimdi eşim karnıma dokunduğunda sert olanları hissedebiliyor az önce baya bi oynaştılar karşılıklı içerde dönüşlerini bile hissediyorum . Göbek kordonuyla alıp veremediği var bacak arasında hep haftaya gidicem öğrenirim diye ümit ediyorum yani inş

Çok saol canım,people by fabrika markasını biliyorum ben de siyah kalem elbise almıştım.Kumaşı da gayet güzeldi.Siz de çok tatlısınız
Teşekkür ederiz, diyorum ki, ben, kızım, popom, göbeğim olarak artık 4 kişiyiz. Hamile kıyafeti diye saçma sapan fiyatlara elbise vs satıyorlar. Belden büzgülü elbiseler de var, onlardan da alabiliriz aslında bu markadan. Hem de uyguna geliyor. Sana gönderince linki, farkettim.

İyi sabırlı çıktın canım,forumun en sabırlı annesi ilan ediyorum seni.Ben senin yerinde olsaydım,şimdiye 10 tane doktor dolaşmıştım ,o doktora da kinlenmiştim.Bir de özel hastaneye gidiyorsun.Bir merdiven in çık dese,çikolata ye de gel dese belki gösterecek.Yaşlı mı Doktorun ?

Aynen benim kız da açıyordu hep 3 haftadır görmüyorum gerçi haftaya bakalım yine açacak mı

saol canım güldürdün valla beni evet canım biraz yaşlı o yüzden eski kafalı bırak aynı gün ultrosonla bakmayı 3 hafta dolmadan bakamam dio radyasyonmuymuş ısı mıymış sonuçta herkez bakıo bebişlerde sapa sağlam bu hafta göstermese başka doktorun yolu gözükecek zaten daha da sabrım kalmadı wala

Al bendende okadar sinirlerim bozuldu yaa daha bi iğne almadım bişiler almak istiyorum unisex te almak istemiyorum ilk eşyaları çok güzel olsun istiyorum. Haftaya umarım öğrenirim
Bizde sadece bebek arabasını alabildik. Ben pembe ya da mavi almayı düşünmüyorum ama cinsiyeti bilip almak daha keyifli olur.
Insallah ogreniriz de bizde baslariz alisverise :)

Benimde yok öncedende hafifi göbeğim olduğundan belkide anlamıyorum ama sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…