2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Normal dogumda hemen takabiliyorsun sezeryanda kac gun bekliyoaun canim bide nasil bir model almak lazim alttan giyileni var ustten takilani var varda var :))
Canım yazmıstım tam hatırlamıyorm ama eve gelınce dogumun 3 4 gunlerı tam hatırlayamadım benım kı cırtlıydı yanı oyle ustten alttan degıl... dogum yaza gelıyor cok takamayz gbı ama evde takarız
Brn genelde ters bir hareket yaparsam oyle oluyor dikkat etmeyip sende uyku sersemi birsey mi yaptın ki ? Ben mesela bugün dalıp agir kaldirdim bir sanci girdi dedimki napiyorum ben
ya hıc bılmıyorm ama cok canım yandı :/ bazen bende unutuyorm anı hreket refleks gosterıyorum gece cok korktm ama hareket edınce ohhh ıyı dıye sevındımmmm...

Bizde sadece bebek arabasını alabildik. Ben pembe ya da mavi almayı düşünmüyorum ama cinsiyeti bilip almak daha keyifli olur.
Insallah ogreniriz de bizde baslariz alisverise :)
Bebek arabasını bende kahve gold gibi düşünüyorum onun için indirim bekliyorum gerçi indirimde ama daha da girer belki diye beklemedeyim aynen cinsiyet bilip almak ap ayrı keyif inş öğreniriz

Efe degilde Ece gelecek gibi Cuma gunu ogrenecegiz insallah.

Ayy ne güzel bir göbek benimde göbüşüm büyüsün artık.birzcık çıktı ama kendimi tam hamiş hissedemiyorum böyle :))

Bende hic naz yapmasıni beceremem bu cocuk kime cekti bilmem artik :) Ne guzel erkenden ogrenmissin.
Akıllı kız seninki hiç üzmüyor gösteriyor iste :)

Ay şey folik asit kullanıyomusunuz ben 1 aydır kullanmaya başladım hamilelik öncesinden başlanıyomuş diye markası fa folden qf kullanan varmı yada marka öneren falan bitmek üzere bu

bende yatamadım ki üstüne normal dururken ağrısı yok ama kolumu hareket ettirdiğim anda fena bi ağrı oluyor kldıramıyorsun kitleniyor neyse ki sola vurdurmuşum

Bende bugün ilk defa evde balık yapayım dedim allahım hadi açtım camları kızarttım üstümüde giyindim sonrasında bulaşıkları makinaya attım çamaşır suyu yapıp neyse içime sinmedi bütün mutfağı tezgahı ocağı çamaşır suyu ile bi güzel sildim burnum gözüm yanıyor hala kokusundan siz kullanıyormusunuz çamaşır suyu ben dökmesem hayatta içim rahat etmiyor

Kaç haftalıksın canım

Daha değilim 5 aydır deniyoruz doktora gittik folik asit falan verdi canım hamilelik öncesinden başliyim diye ovulasyon falan aldım hastalığım bitsin onu da yapcam değerlendircem bu ayı geçen aylarda yumurtlama zamanlarıma denk getiremedik hiç

Walla ben kullanıyorum canım ama Domestosun kokusundan rahatsız olduğum için Ace aldım.Banyoyu,tuvaleti çamaşır suyuyla temizlemesem içim rahat etmiyor.Zaten günlük olarak temizleniyor.Mutfakta da kullanıyorum

Walla ben kullanıyorum canım ama Domestosun kokusundan rahatsız olduğum için Ace aldım.Banyoyu,tuvaleti çamaşır suyuyla temizlemesem içim rahat etmiyor.Zaten günlük olarak temizleniyor.Mutfakta da kullanıyorum
öyle ya olmuyor cidden çamaşır susuz kokusunu da soluyoruz bebek rahatsız oluyormudur ki bide bugün çok akıntım vardı su gibi geldi birden

Oooo masallah gobuseee bak sen kocaman olmussss buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…