2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Maşallah benim hamile olduğum hiç belli olmuyor üstelik 4ayda 4 kilo aldım arkadaşım gebeliği boyunca 2kilo verdi hiç almadı 3kilo bebeği doğdu almamakta gayet sağlıklı olabiliyor
Çok normal ıkısı de aynı gıdıyor benım bebişler saklanarak büyüyor hatta geçen herkes hanı bebişin dediler öylee gıder o doğuma kadar ufak olur karnın

Günaydın maalesef kaybettim 8. Haftada sanırım bir yıl 1.5 yıl sonra kızım doğdu.Bu gebeliğimden önce nisan sonunda yine bir kaybim oldu. Sebeplerini araştırmadık.açıkçası
Yeni okudum cevabınızı. Ben 2 kere boş gebelik yaşadım. Kese büyüdü ama içinde embriyo yoktu. İlkini araştırmamıştık ama 2. Yi patalojiye yolladık 20.kromozonda hata çıkmıştı.
Bu gebeliğimde kalp atışlarını duyunca sevinmiştik ama yine olmadı. Bu seferde pataloji sonucum 18.kromozon hatası çıktı. Doktor hem şans hemde yaş faktöründen olduğunu söylüyor

M
Maaşallah ya ben de son 2 ayda 5 kilo falan aldım

Ne çabuk başladın da bitti ben cinsiyeti 1 hafta oldu öğreneli
14 sonunda öğrendim. Dolap beşik bebek arabası birkaç bişi aldık liste yapmıştım bunları taksitle aldık anca öderiz diye .Kıyafetleri de annemler hediye aldı .Az bi eksik var bide hediyelikler falan

Haftan epey ilerde niye kesinlesmedi gostermiyormu canim ? Bizim 13. Haftada kesinlesmisti
Hiç bi fikrim yok canım sadece olasılık olarak söyledi devlete gitmiştim haftaya falan özele kendi dr uma gidicem inşallah o son noktayı koyar diye düşünüyorum gördü diye düşünüyorum aslında ama %65 olasılık da az gibi geldi sanki hayırlısı bakalım azıcık daha bekliyim:)

kum ultrasonda görünmüyor de mi canım.benim de dün birşey yok dedi ama sanırım benimki de kum taş olmadığı için idrar da kan gördükleri için de kum diyorlar

Çamaşır suyunu asla kullanma. Ben wc'de dahi sadece cif kullanıyorum benim evimde çamaşır suyu asla kullanılmaz. Aşırı toksik, zehirli, kanserojen... İnan bana zararı faydasının 1000 katı.

Düşünsene çamaşır suyu kullanınca ne kadar kokuyor. "Çamaşır suyu kokusu" dediğimiz şey aslında çamaşır suyundaki kimyasalların buharlaşması demek... O zehiri sen soluyarak ciğerlerine çekiyorsun.. Kan dolaşımıyla o toksik kimyasallar bütün dolaşımına katılıyor, bütün organlarına taşınıyor. .

Bugün kanserin bu kadar yaygınlaşmasında emin ol kullandığımız bu kimyasalların da büyük katkısı var.

Bende hic naz yapmasıni beceremem bu cocuk kime cekti bilmem artik :) Ne guzel erkenden ogrenmissin.
Akıllı kız seninki hiç üzmüyor gösteriyor iste :)
Öksürsem ultrasonda bacakları açıyor, buyuyunce de böyle olursa ,kapat kızım eteğini demekten, yorulucam sanirim:). Cinsiyet de büyük merak. Öğrenir öğrenmez yaz bize.

kum ultrasonda görünmüyor de mi canım.benim de dün birşey yok dedi ama sanırım benimki de kum taş olmadığı için idrar da kan gördükleri için de kum diyorlar
Ultrasonda gözükmüyor. Idrar tahlilinde çıkıyor. Ben de kanama olmadi. Ama suyu çok arttirinca geçti şükür. Hızlıca attı galiba.

Malesef benim ayaklarımda öyle bazen iki çorap ve patikte giyiyorum ama sanki banamısın demiyor buz gibi vucudum sıcak olsada ayaklarım hep soğuk

Aynı fikirdeyim. Ben de cif kullanıyorum . Solumak çok tehlikeli çamaşır suyunu, heleki hamilelikte.

Ben kullanıyorum canım ama çok solumamaya çalışıyorum banyoda özellikle önce yapıcam yeri döküyorum 10 dk çıkıyorum temizlerkende 2 dk da bi çıkıp nefes alıyorum sonrasındada bol yoğurt yada ayran tüketiyorum.

Öncesinde kullanmadım ben canım hamile kaldıktan sonra folbiol kullandım gün aşırı deneyin ilişki somrasında belinin altına yastık koy ayaklarınıda duvara doğru yasla

M

Maaşallah ya ben de son 2 ayda 5 kilo falan aldım
Saol canım normalde kilo almaya çok müsaitimsu içsem yarıyor misali işk aylar mide bulantısı yüzünden baya bi iştahsızlık be yiyememe wardı sonra hazır midem küçülmüş kilo yapan herşeyi çıkarayım dedim dikkat ediyorum sadece

Günaydın kızlar ben kullanmıyorum artık canım bitkisel çamaşır suyu aldım bı de yine bitkisel antibakteriyel temizleyici falan aldım içime siniyor bu şekilde çamaşır suyunun kokusu ve durulansa bile çıkmayışı bebiş için zararlıdır diye düşünüyorum

kızlar aşırı kötüyüm öksürüyorum ve boğazım çok şiş balgam atamıyorum midem bulanıyor öksürünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…