canım %8 çok küçük bi hitimal içini ferah tutmaya çalış.. ikil testin fln nasıl çıkmıştı pekiGünaydın kızlar doktorumdan geldim. Bağırsakta parlaklık olduğunu söyledi. Tek başına bişey ifade etmez ama %8 ihtimal down sendromu,kistik fibrozis falan olabiliyormuş bu şekil bebekler ya da kese içinde kanama olduysa o kanı da yutmuş olabiliyormuş. İhtimal %4 ü gecmez dedi. Çok riskli durumlarda peritanaloga yönlendiriyoruz şimdi gerek yok takip edelim dedi. Ama ben randevu almayı düşünüyorum. Çok üzüldüm, belki de bir şey yok ama üzüldüm . Sabahtan beri bu şekil görmüş sonra iyi doğmuş bebek hikayelerini okuyorum. Böyle duyduğunuz hikayelr var mı ?
Çok geçmiş olsun bol ıhlamurlu zencefilli çaylar yapıp iç bende tam düzelemedim ama iyi geldi banakızlar aşırı kötüyüm öksürüyorum ve boğazım çok şiş balgam atamıyorum midem bulanıyor öksürünce
merhaba canim ben gecenlerde perinatologa gittigimde orada bi bayanla tanismistim ona da sana soylenenleri soylemis kendi doktoru prinatologa sevk etmis. Muayene oldu ona korkulacak bisey olmadigini arada takip edilmesi gerektigini soylemisler. O bi ara kanama gecirmis kalan pihtilardan yutmus olabilir demisler. Sen de endiselenme Allahin izniyle yoktur onemli bisey.Günaydın kızlar doktorumdan geldim. Bağırsakta parlaklık olduğunu söyledi. Tek başına bişey ifade etmez ama %8 ihtimal down sendromu,kistik fibrozis falan olabiliyormuş bu şekil bebekler ya da kese içinde kanama olduysa o kanı da yutmuş olabiliyormuş. İhtimal %4 ü gecmez dedi. Çok riskli durumlarda peritanaloga yönlendiriyoruz şimdi gerek yok takip edelim dedi. Ama ben randevu almayı düşünüyorum. Çok üzüldüm, belki de bir şey yok ama üzüldüm . Sabahtan beri bu şekil görmüş sonra iyi doğmuş bebek hikayelerini okuyorum. Böyle duyduğunuz hikayelr var mı ?
O kadar olasılık belki de cogumuzda vardır. İçini ferahlatmak için git ama bence de uzulmemelisin.Günaydın kızlar doktorumdan geldim. Bağırsakta parlaklık olduğunu söyledi. Tek başına bişey ifade etmez ama %8 ihtimal down sendromu,kistik fibrozis falan olabiliyormuş bu şekil bebekler ya da kese içinde kanama olduysa o kanı da yutmuş olabiliyormuş. İhtimal %4 ü gecmez dedi. Çok riskli durumlarda peritanaloga yönlendiriyoruz şimdi gerek yok takip edelim dedi. Ama ben randevu almayı düşünüyorum. Çok üzüldüm, belki de bir şey yok ama üzüldüm . Sabahtan beri bu şekil görmüş sonra iyi doğmuş bebek hikayelerini okuyorum. Böyle duyduğunuz hikayelr var mı ?
gecmis olsun canim Rabbim sifa versin insallah bi an once iyilesirsin.Kizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.
çok geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlarsınKizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.
Çok geçmiş olsun canım hiç duymadım ama ciddi bi durum olsa doktorun dile getirirdi bence panik yapma üzme kendiniGünaydın kızlar doktorumdan geldim. Bağırsakta parlaklık olduğunu söyledi. Tek başına bişey ifade etmez ama %8 ihtimal down sendromu,kistik fibrozis falan olabiliyormuş bu şekil bebekler ya da kese içinde kanama olduysa o kanı da yutmuş olabiliyormuş. İhtimal %4 ü gecmez dedi. Çok riskli durumlarda peritanaloga yönlendiriyoruz şimdi gerek yok takip edelim dedi. Ama ben randevu almayı düşünüyorum. Çok üzüldüm, belki de bir şey yok ama üzüldüm . Sabahtan beri bu şekil görmüş sonra iyi doğmuş bebek hikayelerini okuyorum. Böyle duyduğunuz hikayelr var mı ?
Günaydın, üzüldüm açıkcası ama vazgeçmeyin gebe kalabiliyorsunuz sonuçta bu tür olaylar her yaşda başınıza gelebilir, ilk zamanlarda yaşanan kayıplar zaten sağlıklı olmadığını gösteriyor.Yeni okudum cevabınızı. Ben 2 kere boş gebelik yaşadım. Kese büyüdü ama içinde embriyo yoktu. İlkini araştırmamıştık ama 2. Yi patalojiye yolladık 20.kromozonda hata çıkmıştı.
Bu gebeliğimde kalp atışlarını duyunca sevinmiştik ama yine olmadı. Bu seferde pataloji sonucum 18.kromozon hatası çıktı. Doktor hem şans hemde yaş faktöründen olduğunu söylüyor
Canım stres yapma lütfen yakın çevremde yok ama bu şekil olup sonra sağlıklı doğan çok hikaye duydum inşallah hiç bişey yoktur bebiste Allah'ın izniyleGünaydın kızlar doktorumdan geldim. Bağırsakta parlaklık olduğunu söyledi. Tek başına bişey ifade etmez ama %8 ihtimal down sendromu,kistik fibrozis falan olabiliyormuş bu şekil bebekler ya da kese içinde kanama olduysa o kanı da yutmuş olabiliyormuş. İhtimal %4 ü gecmez dedi. Çok riskli durumlarda peritanaloga yönlendiriyoruz şimdi gerek yok takip edelim dedi. Ama ben randevu almayı düşünüyorum. Çok üzüldüm, belki de bir şey yok ama üzüldüm . Sabahtan beri bu şekil görmüş sonra iyi doğmuş bebek hikayelerini okuyorum. Böyle duyduğunuz hikayelr var mı ?
Canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah sağlıkla çabucak toparlarsınKizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.
Minnoscum o kadar ihtimal hepimizde var biliyorsun.zaten korkulacak olsa doktorun neden beklesin hemen yonlendirirdi pernitolojiye.Günaydın kızlar doktorumdan geldim. Bağırsakta parlaklık olduğunu söyledi. Tek başına bişey ifade etmez ama %8 ihtimal down sendromu,kistik fibrozis falan olabiliyormuş bu şekil bebekler ya da kese içinde kanama olduysa o kanı da yutmuş olabiliyormuş. İhtimal %4 ü gecmez dedi. Çok riskli durumlarda peritanaloga yönlendiriyoruz şimdi gerek yok takip edelim dedi. Ama ben randevu almayı düşünüyorum. Çok üzüldüm, belki de bir şey yok ama üzüldüm . Sabahtan beri bu şekil görmüş sonra iyi doğmuş bebek hikayelerini okuyorum. Böyle duyduğunuz hikayelr var mı ?
İkili sonucum iydi gayet bir sıkıntı yoktu canım .canım %8 çok küçük bi hitimal içini ferah tutmaya çalış.. ikil testin fln nasıl çıkmıştı peki
Evet aslında onu söylediğinde doktor da rahattı sanki benim içim de rahattı ama bi anda öyle duygu patlaması yasadım ki anlatamm yani ağız tadıyla gebelik yaşatmadılar şu doktorlarMinnoscum o kadar ihtimal hepimizde var biliyorsun.zaten korkulacak olsa doktorun neden beklesin hemen yonlendirirdi pernitolojiye.
Sana da ihtimalleri saymis.kontrol altinda tutacaktir.
Bak benimde tek arter damari yokmus ama hala yonlendirmedi banada kontrolde tutalim baska bulgu olursa yonlendiririm dedi.
Hic okuma o hikayeleri kafan allak bullak olmasin canim
sen içini ferah tut canım bi sıkıntı olmayacak Allahın izniyle..İkili sonucum iydi gayet bir sıkıntı yoktu canım .
Bana hiç kanamadan bahsetmedi bu zamana kadar ama fark etmeden kanama olabilir mi ki ? Sonradan parlaklığın geçtiği çok kişi de varmış ama öok korktum bebeğim içinmerhaba canim ben gecenlerde perinatologa gittigimde orada bi bayanla tanismistim ona da sana soylenenleri soylemis kendi doktoru prinatologa sevk etmis. Muayene oldu ona korkulacak bisey olmadigini arada takip edilmesi gerektigini soylemisler. O bi ara kanama gecirmis kalan pihtilardan yutmus olabilir demisler. Sen de endiselenme Allahin izniyle yoktur onemli bisey.
İnş dualarınızda beni de unutmayın lütfen ben en iyisi pernatloğa randevu alayım o da 3.5 saatlik uzaklıktasen içini ferah tut canım bi sıkıntı olmayacak Allahın izniyle..
Evet bir an öyle üzüldüm sonra bebeğimi üzüyorum diye üzüldümO kadar olasılık belki de cogumuzda vardır. İçini ferahlatmak için git ama bence de uzulmemelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?