2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım stres yapma lütfen yakın çevremde yok ama bu şekil olup sonra sağlıklı doğan çok hikaye duydum inşallah hiç bişey yoktur bebiste Allah'ın izniyle
Zaten tek başına olması beni biraz rahatlatıyor içim de rahattı o sırada ama evlat farklıymış. Canının acıma ihtimali bile beni üzdü

Kizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.

Canım geçmiş olsun. Bütün iyi dileklerim, dualarım seninle.. Çabucak toparlarsın umarım..

Öncesinde kullanmadım ben canım hamile kaldıktan sonra folbiol kullandım gün aşırı deneyin ilişki somrasında belinin altına yastık koy ayaklarınıda duvara doğru yasla
Sağol canım benim inşallah ben de bu imzaya kavuşurum denemeler sonucu

Öksürsem ultrasonda bacakları açıyor, buyuyunce de böyle olursa ,kapat kızım eteğini demekten, yorulucam sanirim:). Cinsiyet de büyük merak. Öğrenir öğrenmez yaz bize.
Ben öksürdüm o bile fayda etmedi. Kordonun bacak arasindan cikmasi lazim.
O zaman kapatır canim :)
Hemen yazarim.

Sağol canım benim inşallah ben de bu imzaya kavuşurum denemeler sonucu
İnş canım Allah istedikten sonra herşey olur ben ilk evlendikten sonra 6 ay korundum bıraktım 2 buçuk sene olmadı hiç bir sorunda yoktu her zaman Allah ım hayırlı zamanda nasip et dedim sonra hamile olduğumu öğrendim. Bu ikinci hemen oldu Allahım ne zaman hayırlısı ise ozaman versin sanada

Canim icini ferah tut. Ihtimal cok az çunkü. Bebegin de seninle üzülmesin canim.

Kizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.
Cok gecmis olsun canim. Dualarim seninle. Iyi haberlerinizi alacagiz insallah.

Kizlar 18+3 oldum birkac gun bebisin hareketlerini cok belirgin hissediyorum sonra birkac gun hic hissetmiyorum. Normalmi? sizde de durumlar boylemi?

Kizlar 18+3 oldum birkac gun bebisin hareketlerini cok belirgin hissediyorum sonra birkac gun hic hissetmiyorum. Normalmi? sizde de durumlar boylemi?
Bende 18+3üm ilk kez dün net bi şekilde hissettim daha güçlenmeleri lazım sıpaların tabiki normaldir

Canim bunlari hepsi ihtimal hic biri kesin degil. Yuzde 8 ihtimal emin ol hepimizde vardir da haberimiz yoktur. Bu sekilde olup sonradan parlakligin gectigini cok duydum. Doktorun dikkatli biriymis zaten yakindan takip edilsen yeter. Uzme kendini. Iyi dusun bebekte hissetsin sag salim gelsin

Öğrenirsin tabikii :) bende haftaya gidicem hadi hayırlısı bakalım :)

Siz se benim gibi 17. Haftadaymisiniz. Bebek hareketleriniz var mı? Bir de karniniz büyüdü mü? Bende hâlâ karin yok gibi de..

Canım merhaba yazmadan geçemedim inşallah bu zamanları kolayca atlatirsin. Benim Dr perinatokog o bana 3 ki test güvenilir değil biz sevmeyiz dedi. Çok hata payı var sende hiç korkma Allah'ın izniyle hiçbir şey çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…