Ben yine darlandım kızlar
ay güldüğüme bakmayın..
Benim 3lü testin sonuçları kötüydü fetal dna için kan verdik vs.. ben bu durumu aileme söyledim tabi. Ama eşim kimseye söylemedi. Arkadaşlarımıza da söylemedik. Çünkü bu anlatması, açıklaması zor bir durum. Ama kardeşim gitmiş kuzenlerime söylemiş
Onları da çok severim ama bu olayın yayılmasını istemiyordum. keşke kendi aileme de söylemeseydim diyorum.
Bugün de başka bi sebepten tartışınca eşim "sen söylersin, senin ağzında bakla ıslanmaz" dedi. Bu durumu kasdetti biliyorum
öyle işte siz, siz olun kimseye bişey anlatmayın hamileliğinizle ilgili. Çift çizgiyi gördüğümde herşey bitecek sandığım yolculuk, meğersem o kadar da toz pembe değilmiş. Kocaman bir karnım olacak ve ayy bebeğim tekme attı diye ortada gezinicem sanıyordum. Meğer o halsizlikler, kusmalar sorun değilmiş ki. 2 gün öncesinde başım çatlıyo napıcam ben dediğim olay da sorun değilmiş. Belki şuan yaşadığım bile sorun değil aslında. 3lü testim riskli çıkmışmış. aman ne gam! Dert ettiğim şeylere bak. Dün gece deli gibi kasığımın altındaki sancıyı takip ettim, sonra uyuyakalmışım. 3lü testin etkisi geçti şimdi kendime yeni sorunlar arıyorum. Arayan da bulur hesabı işte.
Daha 4. ayımdayım ve önümde uzun bir yol var. Ne yaşayacağımı bilmediğim. Aslında herşeye göğüs gerebilecek kadar güçlüyüm ama etrafımdaki sesler beni yere çekiyor.
Ben de bundan sonra hiçbir hamile arkadaşıma "hey dostum, nasıl gidiyor hamilelik, cinsiyeti öğrendiniz mi" bla bla bla çene yapmıycam artık.
Şu sonuçlarında artık insanların bana acımaması için çıkmasını istiyorum, eşimin normale dönmesi ve hazırlıklarına benimle katılması için istiyorum. İnternetten badi aldım atmıştım buraya da, pzt kargo gelecek ama eşime göstermiycem. Halimi düşünün işte.
Yani biri dese gel amniyosentez yapalım, 1 günde sonucu vericem, hemen yaptırıcam yani o derece boğuldum.