2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Canım geçmiş olsun Allah'ın izni ile bir seybyoktur merak etme . Bence internetten çok araştırma yapma insanın daha çok moteli bozuluyor .

Kizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.

Canım geçmiş olsun . Rabbim şifa versin biran önce toparlanirsin inşallah

Bu ara kızlar salı detaylı ultrason a girdim

Cok şükür kızım oluyor
Çok istiyordum Rabbim nasip etti şükürler olsun. Saglikli hayırlı bir evlat olur inşallah. :)

3 lü test güzel cıktı detaylıda sıkıntı çıkmadi çok şükür

Benim şeker kızım 275gr 22 cm mis

Bu ara detayliyi soran arkadaşlar olmuş. Ben ümraniye devlet hastanesinde yaptırdım. Önce kadın doğumdan randevu aldım 3 lü test için kan aldılar kontrol oldu. O sevk açınca perinalog bölümüne randevu aldım gittim . 40 dk ya yakın baktılar. Bilginiz olsun .

Feeling07 kızımı listeye eklermisin

Kizlar 18+3 oldum birkac gun bebisin hareketlerini cok belirgin hissediyorum sonra birkac gun hic hissetmiyorum. Normalmi? sizde de durumlar boylemi?
Normal canım ben de ilk zamanlarda sürekli bunu düşünüyodum :) bazen çok hareketli oluyolar bazen bütün gün tık yok.

Bana hiç kanamadan bahsetmedi bu zamana kadar ama fark etmeden kanama olabilir mi ki ? Sonradan parlaklığın geçtiği çok kişi de varmış ama öok korktum bebeğim için
canım hiç endişelenme Allahın izniyle birşey çıkmaz o kadar çok var ki bagırsakta parlaklık görülen hepsıde ılerleyen haftalarda gecıyor. bak goreceksn sozınkıde gececek. bobrek buyumesıde cok gorulen var onlarda tek basına bı anlam ıfade etmıyor doktorun dogru soylemıs hıc kafana takma

Canım içini ferah tut ,doktorlar hiçbir riski kabul etmedikleri için bunları söylüyorlar,keşke söylemeseler.Üç buçuk saat mesafe az bir mesafede değil ama bence git ayrıntılı ultrasyonunu yaptır en azından için rahat eder.Ben inanıyorum İpek kızımız çok sağlıklı

bir kaç kişide duydum sonradan geçmiş sağlıklı doğmuşlar canım inşallah geçer bi sıkıntı olmaz

Kizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.
çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyi olursun

Çok geçmiş olsun bol ıhlamurlu zencefilli çaylar yapıp iç bende tam düzelemedim ama iyi geldi bana
bugün alırım dün nane limon içtim sabah baya mide bulantısıyla uyandım balgam midemi bulandırıyor keske atabilsem atamayınca cok kötü oluyorum

Bana hiç kanamadan bahsetmedi bu zamana kadar ama fark etmeden kanama olabilir mi ki ? Sonradan parlaklığın geçtiği çok kişi de varmış ama öok korktum bebeğim için
sanmiyorum canim kanaman olsa sen farkederdin. Onemli gorse zaten doktorun yonlendirirdi icin rahat olsun. Netten ne kadar cok arastirirsan o kadar insan korkuyor cunku en kotu seyler yaziyo. Sen doktoruna guven. İcin rahat ermeyecekse de baska bi doktora daha danis.

Canım kendini telaşlandırıp üzme olasılıklar çok düşük ve çok int ten araştırma yapma derim ama okuduklarında hep olumlu yorumlarmış bak

Ay bismillah bugün güne sıkıntılı başladık inş güzel haberlerle bitirelim
bütün rahatsız ,nezle ,grip arkadaşlarıma çok geçmiş olsun benimde etrafımda nerdeyse herkes hasta ,havalar soğuk salgın heryerde kazasız belasız şu kışı atlataydık :)

O zaman ortalık şenlensin dayanamadım ve aldım.mağazanın en uygunu bu süslü çıtçıtlı herşey 60dan aşağı değil bende boş çıkmak istemedim
Ama bu çok tatlııı güle güle giysin fısıtık o bacaklar nasıl ısırılır onun içinde

Siz se benim gibi 17. Haftadaymisiniz. Bebek hareketleriniz var mı? Bir de karniniz büyüdü mü? Bende hâlâ karin yok gibi de..

bebek hareketlerini henüz hissetmiyorum, ilk hamileliğim olduğu için olabilir :)
beni gören hamile oldugumu anlıyor bi süredir göbiş fazla büyüdü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…