2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
minnosu bu parlak olayı çok karşılaşılan bir durum bağırsakta kalptte nerdeyse tamamı haftalar ilerledikçe geçiyor.için ferah olsun Allah'ın izni ile sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah bebişleri..

S Serylady Canım benim ya ne oldu sana tansiyon sorunu nerden çıktı senin tansiyonun düşük degilmiydi? Çok şaşırdım.düşürürler tansiyonu hastanede.güzel haberlerini bekliyoruz

Evet kendi domtorum farketti diğer doktor farketmemişti. Bana ihtimal sende %4 bile değildir dedi kontrol edelim dedi ben kendi kendime çok tedirgin oldum

Haftaya bir daha çağırdı yine bakalım dedi takip edilmesi lazım sanırım ben de hep iyi seyler omudum inş iyi olur dua et olur mu

İnternette iyi şeyleri okudum hep :) moralim düzelsin diye

Evet haklısın bu süreçte psikolojikmen güçlü kalmak gerekiyor acemilik ve ilk annelikte tabiiki sakin kalınmıyor ondam çok evham yaptım. Allaha bıraktım her şey ondan

Evet kendi domtorum farketti diğer doktor farketmemişti. Bana ihtimal sende %4 bile değildir dedi kontrol edelim dedi ben kendi kendime çok tedirgin oldum
Güzel düşün güzel olsun canım hepimiz için geçerli bu ihtimaller bunu düşünüp bebişinin senin üzüldüğünü hissetmesine izin verme sakın, inş. hamileliklerimiz risksiz geçer

Ya öyle de mi ben de öyle düşünmek istiyorum şimdi uzağa gidip bu ayrıntılı için sıra alamamak sabahtan beklemek vs çok sıkıntılı bi de bakalım biraz düşüneyim

bir kaç kişide duydum sonradan geçmiş sağlıklı doğmuşlar canım inşallah geçer bi sıkıntı olmaz
Sen de hep iyi olanları duydun değil mi canım bir sıkıntı olsaydı ikili taramada da risk çıkardı diye düşündüm Allahın izni ile bebişim sağlıklı inş

Benim doktorumun cihazı bulunduğum ildeki en iyi cihaz diyebilirim. 4 boyutlu üstelik. Başka doktor gecen hafta baktı ve göremedi.bakalım hayırlısı dua istiyorum artık siz cici annelerden :)

Canım kendini telaşlandırıp üzme olasılıklar çok düşük ve çok int ten araştırma yapma derim ama okuduklarında hep olumlu yorumlarmış bak
Çok bilincsizce telaşlandım ve üzüldüm. Artık doktora falan gitmiycem bile dedim kendi kendime :) sonra sakinledim

Güzel düşün güzel olsun canım hepimiz için geçerli bu ihtimaller bunu düşünüp bebişinin senin üzüldüğünü hissetmesine izin verme sakın, inş. hamileliklerimiz risksiz geçer
Üzüldüm sonra da bebeğimi üzdüm diye üzüldüm :) bi de arkasını dönmüştü kızım annesine darıldı mı ne

Kızlar özellikle bursalılar bebeklerinizin cinsiyetinş kacıncı hafta hangi doktordan öğrendiniz

Sen de hep iyi olanları duydun değil mi canım bir sıkıntı olsaydı ikili taramada da risk çıkardı diye düşündüm Allahın izni ile bebişim sağlıklı inş
vallahi kuzum hangi uygulamayı takip etsem illa bu parlaklık konuları gördüm girip bakıyodum herkes bizdede vardı geçti diye yazmıştı. stres yapmayı bırak stres kadar kötü bişey yok bebeğine daha zararlı bebeğin sağlıklı başka bişey düşünmek yok

Öyle ya haklısın ben duymamıştım hiç kalpte duymuştum bağırsak ilginç geldi neyse dua etcem artık sadece

canım ne güzel sağlıkla gelsin prensess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…