2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hanımlar bişey danisacagim, uçağa binmeye en son kaç haftalıkken müsaade ediliyor? Bı sorun yoksa

Sabah bir toplantidaydim dimdik oturmaktan o kadar daraldim ki benim kramplarim var diyip kactim eve geldim sole bir yayildik minigim cat pat dans etmeye basladi artik ayagimi kolumu bilmem ama belirgin hareketleri hissetmek cok guzel.

Birde arkadaslar nar suyu icebiliyoruz nar mi yemiyoruz neydi ole birsey vardi

Arkadaşımın bebeğinde aynı şekilde bağırsakta parlaklık vardı taa istanbula gittiler Recep has'a onlarda 6 bin liralık testler yaptılar vs sonuç sadece su karar risk var tarziydi. Bebegi gayet sağlıklı doğdu çok şükür. Kendi doktoru zamanla yok olur demisti ama anne olunca için rahat etmiyor iste. Bence sende gönlünü ferah tut ilerleyen haftalarda kaybolur insallah

Rahimde kasilma yapiyormus nar
Ama her zaman buyuk porsiyon yenmedikce sorun olmaz sanıyorum
Nar suyu biraz daha konsantre oldugu için yohun olur
Az miktar icin isterseniz koca bi bardak icmeyin

bende çok kullanmazdım sadece vc ye döker çıkardım ama balık olunca koktu her yer yağ oldu akşamdan beride bebek hareket etmiyordu bide baya su gibi akıntım geldi korktum doktora gittim sabah bebiş iyimiş neyseki suyu falanda iyi dedi 330 gram olmuşuz cinsiyetide kesin kız dedi artık fazla uğraşma çamaşır suyu la etkilenmiştir dedi ilk defa evde balık yaptım ama son olacak sanırım

Rahimde kasilma yapiyormus nar
Ama her zaman buyuk porsiyon yenmedikce sorun olmaz sanıyorum
Nar suyu biraz daha konsantre oldugu için yohun olur
Az miktar icin isterseniz koca bi bardak icmeyin
Ben zaten yemem pek sevmiyorumda esim sıktırıyor yada sıkıyor hergun bir meyveyi bugunde nar suyu gondermis.
Az iceyim o zaman tesekkurler.: )

Feeling07 canım az önce listeye baktımda cinsiyeti eklememişsin gözden kaçmış olabilir güncellemeyi yeni yapmışsın o yüzden söylüyorum:) kız geliyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…