Canım merhaba yazmadan geçemedim inşallah bu zamanları kolayca atlatirsin. Benim Dr perinatokog o bana 3 ki test güvenilir değil biz sevmeyiz dedi. Çok hata payı var sende hiç korkma Allah'ın izniyle hiçbir şey çıkmaz.
evet ben de araştırdığımda aynı sonuca ulaştım. sadece 2li test yeterliymiş. Ama işte insanın içine şüphe girince yapacak bişi yok beklemekten başka. belki sonuçlar yarın gelir diyorum.
Sabah bir toplantidaydim dimdik oturmaktan o kadar daraldim ki benim kramplarim var diyip kactim eve geldim sole bir yayildik minigim cat pat dans etmeye basladi artik ayagimi kolumu bilmem ama belirgin hareketleri hissetmek cok guzel.
Birde arkadaslar nar suyu icebiliyoruz nar mi yemiyoruz neydi ole birsey vardi
Bursa'da olan anneler böyle bir fuar varmış 1 ay kadar önce kaydetmiştim telefonuma bugün birden aklıma geldi gezmesi eğlenceli olabilir :) benim haftasonu sınav görevlerim var pazar günü gitmeyi umuyorum :)
Ya aslinda ben bir cok yerde nar gebelikte faydali diye okumustum.hani su beyaz yerleri var ya onlari yememek lazimmis ki zaten kim yer aci oralar.
Nar suyu ictim bugunde.
Yarin doktorda unutmazsam sorayim bi
Ya aslinda ben bir cok yerde nar gebelikte faydali diye okumustum.hani su beyaz yerleri var ya onlari yememek lazimmis ki zaten kim yer aci oralar.
Nar suyu ictim bugunde.
Yarin doktorda unutmazsam sorayim bi
Arkadaşımın bebeğinde aynı şekilde bağırsakta parlaklık vardı taa istanbula gittiler Recep has'a onlarda 6 bin liralık testler yaptılar vs sonuç sadece su karar risk var tarziydi. Bebegi gayet sağlıklı doğdu çok şükür. Kendi doktoru zamanla yok olur demisti ama anne olunca için rahat etmiyor iste. Bence sende gönlünü ferah tut ilerleyen haftalarda kaybolur insallah
Ya evet böyle hikayeler duymak o kadar iyi geliyor mi :) belki de Allah bana bu şekilde tevekkülü ve sabrı öğretiyor. İnş ben de bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. İnş tez zamanda kaybolur. Arkadaşının da sadece bağırsak parlaklığıydı değil mi başka bulgu yoktu
bende çok kullanmazdım sadece vc ye döker çıkardım ama balık olunca koktu her yer yağ oldu akşamdan beride bebek hareket etmiyordu bide baya su gibi akıntım geldi korktum doktora gittim sabah bebiş iyimiş neyseki suyu falanda iyi dedi 330 gram olmuşuz cinsiyetide kesin kız dedi artık fazla uğraşma çamaşır suyu la etkilenmiştir dedi ilk defa evde balık yaptım ama son olacak sanırım
Fırında o kadar kokmuyor aslında canım ama sen nasıl yaptın yada seviyorsun bilemedim ben hep öyle yapıyorum sadece bu sebeple balık yemekten vazgeçme ama balık çok sağlıklı bebislerimiz için
bende çok kullanmazdım sadece vc ye döker çıkardım ama balık olunca koktu her yer yağ oldu akşamdan beride bebek hareket etmiyordu bide baya su gibi akıntım geldi korktum doktora gittim sabah bebiş iyimiş neyseki suyu falanda iyi dedi 330 gram olmuşuz cinsiyetide kesin kız dedi artık fazla uğraşma çamaşır suyu la etkilenmiştir dedi ilk defa evde balık yaptım ama son olacak sanırım
Bursa'da olan anneler böyle bir fuar varmış 1 ay kadar önce kaydetmiştim telefonuma bugün birden aklıma geldi gezmesi eğlenceli olabilir :) benim haftasonu sınav görevlerim var pazar günü gitmeyi umuyorum :)