2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
evet ben de araştırdığımda aynı sonuca ulaştım. sadece 2li test yeterliymiş. Ama işte insanın içine şüphe girince yapacak bişi yok beklemekten başka. belki sonuçlar yarın gelir diyorum.

ben dün yedim, yaklaşık yarım nar yemişimdir.

Bursa'da olan anneler böyle bir fuar varmış 1 ay kadar önce kaydetmiştim telefonuma bugün birden aklıma geldi gezmesi eğlenceli olabilir :) benim haftasonu sınav görevlerim var pazar günü gitmeyi umuyorum :)

Eklentiler

• IMG_0818.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 38
Benim canım çok sağlam ve sucuk çekiyor hatta iki haftadır aklımda ve sürekli karşıma çıkıyor..Normalde çok sık tüketen biriside değilimdir..

ben dün yedim, yaklaşık yarım nar yemişimdir.
Ya aslinda ben bir cok yerde nar gebelikte faydali diye okumustum.hani su beyaz yerleri var ya onlari yememek lazimmis ki zaten kim yer aci oralar.
Nar suyu ictim bugunde.
Yarin doktorda unutmazsam sorayim bi

Ya aslinda ben bir cok yerde nar gebelikte faydali diye okumustum.hani su beyaz yerleri var ya onlari yememek lazimmis ki zaten kim yer aci oralar.
Nar suyu ictim bugunde.
Yarin doktorda unutmazsam sorayim bi
galiba ilk aylar daha riskli olabiliyor maydanoz nar vs ..
ben de arada yiyorm valla :)

Ya evet böyle hikayeler duymak o kadar iyi geliyor mi :) belki de Allah bana bu şekilde tevekkülü ve sabrı öğretiyor. İnş ben de bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. İnş tez zamanda kaybolur. Arkadaşının da sadece bağırsak parlaklığıydı değil mi başka bulgu yoktu

Fırında o kadar kokmuyor aslında canım ama sen nasıl yaptın yada seviyorsun bilemedim ben hep öyle yapıyorum sadece bu sebeple balık yemekten vazgeçme ama balık çok sağlıklı bebislerimiz için

Ve illa kullanmak istiyorsan bitkisel içerikli olanları araştır bence

Bursa'da olan anneler böyle bir fuar varmış 1 ay kadar önce kaydetmiştim telefonuma bugün birden aklıma geldi gezmesi eğlenceli olabilir :) benim haftasonu sınav görevlerim var pazar günü gitmeyi umuyorum :)
Yaaa çok güzel olabilir gerçekten sağol haber verdiğin için canım, benim de cumartesi doktor randevum var belki oradan da buraya geçeriz :)))))

Benim canım çok sağlam ve sucuk çekiyor hatta iki haftadır aklımda ve sürekli karşıma çıkıyor..Normalde çok sık tüketen biriside değilimdir..
Sucuk daha masum dedi benim doktorum ben de bı iki kez bı iki tane yedim bence canın istiyorsa az da olsa ye belki de bebiş istiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…