2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Burada benim yeğenimi üzen bir anne varmış bak doktorlar hep olumsuzu konuşur ki seninki telaş bile yapmamış sadece takip demiş %4-8 nedir yahu bak kızdırma beni üzme yeğenimi

Kizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.
Canım ne oldu yaa çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelirsin iyi haberlerini yaz hemen inşallah canım.

Feeling07 canım cinsiyetimiz kesinleşti artık kesin kız dedi minnoş kızım geliyor beni de ekleyebilirsin artık listeye

Benim de kızım oluyor kızlar. Tabi bir sürpriz yapmazsa bize doktor kesin dedi

Oyy oy cimcimeler çoğalıyor maşallah sağlıkla gelsinler inşallah gözümüz aydın kızlar.

Ya aslinda ben bir cok yerde nar gebelikte faydali diye okumustum.hani su beyaz yerleri var ya onlari yememek lazimmis ki zaten kim yer aci oralar.
Nar suyu ictim bugunde.
Yarin doktorda unutmazsam sorayim bi
Kaç gün üst üste tam nar yedim canım bir şeycik olmadı :)

Oyy canım benim Kendime yeni yeni geliyorum şok yaşadım bi

Tamam canımm hayırlı olsun çok sevindim senin adına :))

Canimm saglikla gelsin minik kuzucugun prensesin

saolun kızlar hepinize teşekkür ederim
Fırında o kadar kokmuyor aslında canım ama sen nasıl yaptın yada seviyorsun bilemedim ben hep öyle yapıyorum sadece bu sebeple balık yemekten vazgeçme ama balık çok sağlıklı bebislerimiz için
yok canım severim balıkta bu sefer de fırını çamaşır suyuna bularım artık balık ekmek falan yaptırırız ya :)
Ve illa kullanmak istiyorsan bitkisel içerikli olanları araştır bence

saol canım size de geçmiş olsun inşallah senden de en kısa zamanda bekliyoruz güzel haberlerini

Kizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.
Yaa canımmm sımdı tesadüf gördümmmmm nasılsınnnn ıyı mısınnnnn cok merak ettım :/

Ozaman doktorlar evham yapıp suratları düşmeden git mutlaka ..... görün yada yaptır demedikçe şok yasak stress yasak
Valla doğru diyorsun :) Allahtan her şey hayırlısı:) sen bugün heyete gircektin de mi naptınn

Valla doğru diyorsun :) Allahtan her şey hayırlısı:) sen bugün heyete gircektin de mi naptınn

Canım bugün gittik heyete 7de evden çıktık akşam 5:30da eve girdik. Allahım nasıl zor şu işlemler. %60 ölüm ihtimali ile doğma sonra dayanırsa ameliyatlar ve onların getirdiği ayrı riskler ve ciğerlerdeki gelişim geriliğinin geneline etkisi gibi nedenlerle gebelik sonlandırma kararı heyetçe onaylandı. Ayrıca amniyosentez yapıldı. ( Çok çok mecbur değilseniz asla yapmayı önermiyorum Ayrıca verilen bilgi ve imzatılan kağıtta 600da bir düşükle sonuçlanıyormuş amniyosentez aman deyim kızlar) Yanlız şöyle bir durum var koca Çapa Tıp Fakültesinde gebelik sonlandırma için olan ilaçtan kalmamış ne zaman geleceği belli değilmiş geldiği zaman arayıp haber vereceğiz dediler 4-5 haftayı bulabilir dediler Ben şuanda çok fazla hissetmiyorum ufacık arada pıt pıtlar oluyor onu beklersem iyice hissedeceğim onu ve beni psikolojik olarak bu çok etkiler ben kendime söz verdim ağlamayacağım diye güçlü olmaya çalıştıkça uğraşıyorlar ağlatacaklar beni

Merhaba kizlar gecmis olsun dileklerinize tesekkurler biz daha çıkamadık dün geceden beri burdayız tansiyonu dengeleyemiyorlar ve buraya yanıma kimseyi de almiyorlar simdi yeni bir serum daha takildı heryanım delik desik oldu normalde dusuk tansiyon hastasiyim dün 6dan beri birsey yemememe ragmen hala 19 20lerde seyrediyor. Bebis saglikli cok sükür en büyük tesellim o. Doktorlar birseyin tetikledigini dusunuyorlar ama tahliller temiz cikıyor. Son olarak siddetli bas agrisi ve uykudan uyandiran saatte 6 kere kusmayla geldim acile serum bitince evde dinlenmek istedigimi soyleyecegim Umarim birakirlar

Nasıl saatlerce sürmüş yahu peki başka bir hastane bu işlemi yapamıyor mu ya da devlet hastaneleri kendi arasında ilaç akışı yapamıyor mu ? Üstelik 4 hafta daha büyürse doğum da zor olmaz mı

Kuzucum hastanedeyim dualarim seninle insallah bu asamalar senin icin en az yipratici sekilde geçer sabahtan beri agliyorum birak senin yerine de aglayayim canim

Canım şükür oğluş iyi bu güzel haber sende acele etme orada doktorların gözetiminde olman en iyisi bence düzene girmeden sakın çıkma inşallah biran önce normale gelir. Dualarım seninle

Önceki gün tuzlu bir şeyler yedin mi anım ya da yeni bir ilaç kullandın mı o da olabilir. Şaşırdım doğrusu ama nazarın olsun inş iyi olursun hemencecik canım

Kuzucum hastanedeyim dualarim seninle insallah bu asamalar senin icin en az yipratici sekilde geçer sabahtan beri agliyorum birak senin yerine de aglayayim canim
Sakınn haa bak orada oğluşun var onu üzme sakın ağlamakta ne hemm bebeşin gayet sağlıklı sende inşallah biran önce sağlığına kavuşacaksın boşuna çocuğuu stress sokma

Önceki gün tuzlu bir şeyler yedin mi anım ya da yeni bir ilaç kullandın mı o da olabilir. Şaşırdım doğrusu ama nazarın olsun inş iyi olursun hemencecik canım
Aksi gibi onceki gunde istahim yoktu pek bisey yiyemedim yeni ilac kullanimi da olmadi eski ilaclarim hepsi kan idrar hepsi temiz zaten sebebi bulamadilar birakmiyorlar ya psikolojim bozuldu burda

Sakınn haa bak orada oğluşun var onu üzme sakın ağlamakta ne hemm bebeşin gayet sağlıklı sende inşallah biran önce sağlığına kavuşacaksın boşuna çocuğuu stress sokma
Yaa dün ihmal ettim basim butün gun catliyordu gitmedim gecer uykusuzluktan oluyordur diye ona ayri uzüldum bebisim baya stresliydi bence bugun kasik agrilarim coktu ona üzüldüm bide tekim burda beni yeni dogum yapanlardan ayirip tek bir odaya koydular arada bir gelip bakip gidiyolar disarida da kimse yok hepsini yolladim ama icime dokundu niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…