- 15 Ekim 2018
- 89
- 63
- 3
- 35
Benim de kızım oluyor kızlar. Tabi bir sürpriz yapmazsa bize doktor kesin dediTamam canımm hayırlı olsun çok sevindim senin adına :))
Günaydın kızlar doktorumdan geldim. Bağırsakta parlaklık olduğunu söyledi. Tek başına bişey ifade etmez ama %8 ihtimal down sendromu,kistik fibrozis falan olabiliyormuş bu şekil bebekler ya da kese içinde kanama olduysa o kanı da yutmuş olabiliyormuş. İhtimal %4 ü gecmez dedi. Çok riskli durumlarda peritanaloga yönlendiriyoruz şimdi gerek yok takip edelim dedi. Ama ben randevu almayı düşünüyorum. Çok üzüldüm, belki de bir şey yok ama üzüldüm . Sabahtan beri bu şekil görmüş sonra iyi doğmuş bebek hikayelerini okuyorum. Böyle duyduğunuz hikayelr var mı ?
Canım ne oldu yaa çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelirsin iyi haberlerini yaz hemen inşallah canım.Kizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.
Feeling07 canım cinsiyetimiz kesinleşti artık kesin kız dedi minnoş kızım geliyor beni de ekleyebilirsin artık listeye
Benim de kızım oluyor kızlar. Tabi bir sürpriz yapmazsa bize doktor kesin dedi
Kaç gün üst üste tam nar yedim canım bir şeycik olmadı :)Ya aslinda ben bir cok yerde nar gebelikte faydali diye okumustum.hani su beyaz yerleri var ya onlari yememek lazimmis ki zaten kim yer aci oralar.
Nar suyu ictim bugunde.
Yarin doktorda unutmazsam sorayim bi
Cumartesi son günmüş pazar yokmuş umarım gidebilirim ben de :)Yaaa çok güzel olabilir gerçekten sağol haber verdiğin için canım, benim de cumartesi doktor randevum var belki oradan da buraya geçeriz :)))))
Oyy canım benim
Burada benim yeğenimi üzen bir anne varmışbak doktorlar hep olumsuzu konuşur ki seninki telaş bile yapmamış sadece takip demiş %4-8 nedir yahu bak kızdırma beni üzme yeğenimi
Canım ne oldu yaa çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelirsin iyi haberlerini yaz hemen inşallah canım.
Oyy oy cimcimeler çoğalıyor maşallah sağlıkla gelsinler inşallah gözümüz aydın kızlar.
Tamam canımm hayırlı olsun çok sevindim senin adına :))
Canimm saglikla gelsin minik kuzucugun prensesin
saolun kızlar hepinize teşekkür ederim
yok canım severim balıkta bu sefer de fırını çamaşır suyuna bularım artıkFırında o kadar kokmuyor aslında canım ama sen nasıl yaptın yada seviyorsun bilemedim ben hep öyle yapıyorumsadece bu sebeple balık yemekten vazgeçme ama balık çok sağlıklı bebislerimiz için
Ve illa kullanmak istiyorsan bitkisel içerikli olanları araştır bence
saol canım size de geçmiş olsun inşallah senden de en kısa zamanda bekliyoruz güzel haberlerini
Burada benim yeğenimi üzen bir anne varmışbak doktorlar hep olumsuzu konuşur ki seninki telaş bile yapmamış sadece takip demiş %4-8 nedir yahu bak kızdırma beni üzme yeğenimi
Canım ne oldu yaa çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelirsin iyi haberlerini yaz hemen inşallah canım.
Oyy oy cimcimeler çoğalıyor maşallah sağlıkla gelsinler inşallah gözümüz aydın kızlar.
Yaa canımmm sımdı tesadüf gördümmmmm nasılsınnnn ıyı mısınnnnn cok merak ettım :/Kizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.
Ozaman doktorlar evham yapıp suratları düşmeden git mutlaka ..... görün yada yaptır demedikçe şok yasak stress yasakOyy canım benimKendime yeni yeni geliyorum şok yaşadım bi
Valla doğru diyorsun :) Allahtan her şey hayırlısı:) sen bugün heyete gircektin de mi naptınnOzaman doktorlar evham yapıp suratları düşmeden git mutlaka ..... görün yada yaptır demedikçe şok yasak stress yasak
canım geçmiş olsun niye öyle oldu ki ya umarım bir an önce kendine gelirsinKizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.
Valla doğru diyorsun :) Allahtan her şey hayırlısı:) sen bugün heyete gircektin de mi naptınn
Nasıl saatlerce sürmüş yahuCanım bugün gittik heyete 7de evden çıktık akşam 5:30da eve girdik. Allahım nasıl zor şu işlemler. %60 ölüm ihtimali ile doğma sonra dayanırsa ameliyatlar ve onların getirdiği ayrı riskler ve ciğerlerdeki gelişim geriliğinin geneline etkisi gibi nedenlerle gebelik sonlandırma kararı heyetçe onaylandı. Ayrıca amniyosentez yapıldı. ( Çok çok mecbur değilseniz asla yapmayı önermiyorumAyrıca verilen bilgi ve imzatılan kağıtta 600da bir düşükle sonuçlanıyormuş amniyosentez aman deyim kızlar) Yanlız şöyle bir durum var koca Çapa Tıp Fakültesinde gebelik sonlandırma için olan ilaçtan kalmamış ne zaman geleceği belli değilmiş geldiği zaman arayıp haber vereceğiz dediler 4-5 haftayı bulabilir dediler Ben şuanda çok fazla hissetmiyorum ufacık arada pıt pıtlar oluyor onu beklersem iyice hissedeceğim onu ve beni psikolojik olarak bu çok etkiler ben kendime söz verdim ağlamayacağım diye güçlü olmaya çalıştıkça uğraşıyorlar ağlatacaklar beni
Kuzucum hastanedeyim dualarim seninle insallah bu asamalar senin icin en az yipratici sekilde geçer sabahtan beri agliyorum birak senin yerine de aglayayim canimCanım bugün gittik heyete 7de evden çıktık akşam 5:30da eve girdik. Allahım nasıl zor şu işlemler. %60 ölüm ihtimali ile doğma sonra dayanırsa ameliyatlar ve onların getirdiği ayrı riskler ve ciğerlerdeki gelişim geriliğinin geneline etkisi gibi nedenlerle gebelik sonlandırma kararı heyetçe onaylandı. Ayrıca amniyosentez yapıldı. ( Çok çok mecbur değilseniz asla yapmayı önermiyorumAyrıca verilen bilgi ve imzatılan kağıtta 600da bir düşükle sonuçlanıyormuş amniyosentez aman deyim kızlar) Yanlız şöyle bir durum var koca Çapa Tıp Fakültesinde gebelik sonlandırma için olan ilaçtan kalmamış ne zaman geleceği belli değilmiş geldiği zaman arayıp haber vereceğiz dediler 4-5 haftayı bulabilir dediler Ben şuanda çok fazla hissetmiyorum ufacık arada pıt pıtlar oluyor onu beklersem iyice hissedeceğim onu ve beni psikolojik olarak bu çok etkiler ben kendime söz verdim ağlamayacağım diye güçlü olmaya çalıştıkça uğraşıyorlar ağlatacaklar beni
Merhaba kizlar gecmis olsun dileklerinize tesekkurler biz daha çıkamadık dün geceden beri burdayız tansiyonu dengeleyemiyorlar ve buraya yanıma kimseyi de almiyorlar simdi yeni bir serum daha takildı heryanım delik desik oldu normalde dusuk tansiyon hastasiyim dün 6dan beri birsey yemememe ragmen hala 19 20lerde seyrediyor. Bebis saglikli cok sükür en büyük tesellim o. Doktorlar birseyin tetikledigini dusunuyorlar ama tahliller temiz cikıyor. Son olarak siddetli bas agrisi ve uykudan uyandiran saatte 6 kere kusmayla geldim acile serum bitince evde dinlenmek istedigimi soyleyecegim Umarim birakirlar
Önceki gün tuzlu bir şeyler yedin mi anım ya da yeni bir ilaç kullandın mı o da olabilir. Şaşırdım doğrusu ama nazarın olsun inş iyi olursun hemencecik canımMerhaba kizlar gecmis olsun dileklerinize tesekkurler biz daha çıkamadık dün geceden beri burdayız tansiyonu dengeleyemiyorlar ve buraya yanıma kimseyi de almiyorlar simdi yeni bir serum daha takildı heryanım delik desik oldu normalde dusuk tansiyon hastasiyim dün 6dan beri birsey yemememe ragmen hala 19 20lerde seyrediyor. Bebis saglikli cok sükür en büyük tesellim o. Doktorlar birseyin tetikledigini dusunuyorlar ama tahliller temiz cikıyor. Son olarak siddetli bas agrisi ve uykudan uyandiran saatte 6 kere kusmayla geldim acile serum bitince evde dinlenmek istedigimi soyleyecegim Umarim birakirlar
Sakınn haa bak orada oğluşun var onu üzme sakın ağlamakta ne hemm bebeşin gayet sağlıklı sende inşallah biran önce sağlığına kavuşacaksın boşuna çocuğuu stress sokmaKuzucum hastanedeyim dualarim seninle insallah bu asamalar senin icin en az yipratici sekilde geçer sabahtan beri agliyorum birak senin yerine de aglayayim canim
Aksi gibi onceki gunde istahim yoktu pek bisey yiyemedim yeni ilac kullanimi da olmadi eski ilaclarim hepsi kan idrar hepsi temiz zaten sebebi bulamadilar birakmiyorlar ya psikolojim bozuldu burdaÖnceki gün tuzlu bir şeyler yedin mi anım ya da yeni bir ilaç kullandın mı o da olabilir. Şaşırdım doğrusu ama nazarın olsun inş iyi olursun hemencecik canım
Yaa dün ihmal ettim basim butün gun catliyordu gitmedim gecer uykusuzluktan oluyordur diye ona ayri uzüldum bebisim baya stresliydi bence bugun kasik agrilarim coktu ona üzüldüm bide tekim burda beni yeni dogum yapanlardan ayirip tek bir odaya koydular arada bir gelip bakip gidiyolar disarida da kimse yok hepsini yolladim ama icime dokundu niyeyseSakınn haa bak orada oğluşun var onu üzme sakın ağlamakta ne hemm bebeşin gayet sağlıklı sende inşallah biran önce sağlığına kavuşacaksın boşuna çocuğuu stress sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?