Hayır bırakmasınlar zaten canım bıraksalar senin evde yapabileceğin ne var ki . Bilgisayarını getirseydin hastanye dizi falan aç kendine canım benim ya da uğraş bul zaman geçer hemencecik. Bebişin iyi ona şükür etAksi gibi onceki gunde istahim yoktu pek bisey yiyemedim yeni ilac kullanimi da olmadi eski ilaclarim hepsi kan idrar hepsi temiz zaten sebebi bulamadilar birakmiyorlar ya psikolojim bozuldu burda
Benim de başım ağrıyınca ben de gitmem ki hastaneye gitmemen çok norml baş ağrısının gebelikte olması çok normal. Kusman sana sinyal vermiş bunu düşünüp kendini hırpalamaYaa dün ihmal ettim basim butün gun catliyordu gitmedim gecer uykusuzluktan oluyordur diye ona ayri uzüldum bebisim baya stresliydi bence bugun kasik agrilarim coktu ona üzüldüm bide tekim burda beni yeni dogum yapanlardan ayirip tek bir odaya koydular arada bir gelip bakip gidiyolar disarida da kimse yok hepsini yolladim ama icime dokundu niyeyse
Telefonla konusmaya bile laf yapiolar burda bilgisayar falan getirsek delirirler sanirim. Bi tane odaya koydular beni tek dakikalari sayar oldum. Cok şükür bin sükür bebis iyi ona sükrediyorum bende. Bu serum bitince cikmak istiycem bakalimHayır bırakmasınlar zaten canım bıraksalar senin evde yapabileceğin ne var ki . Bilgisayarını getirseydin hastanye dizi falan aç kendine canım benim ya da uğraş bul zaman geçer hemencecik. Bebişin iyi ona şükür et
Canım çok geçmiş olsun ben oldu böyle, umarım bir an önce toparlar çıkarsınız. Kendine ve bebişine dikkat etMerhaba kizlar gecmis olsun dileklerinize tesekkurler biz daha çıkamadık dün geceden beri burdayız tansiyonu dengeleyemiyorlar ve buraya yanıma kimseyi de almiyorlar simdi yeni bir serum daha takildı heryanım delik desik oldu normalde dusuk tansiyon hastasiyim dün 6dan beri birsey yemememe ragmen hala 19 20lerde seyrediyor. Bebis saglikli cok sükür en büyük tesellim o. Doktorlar birseyin tetikledigini dusunuyorlar ama tahliller temiz cikıyor. Son olarak siddetli bas agrisi ve uykudan uyandiran saatte 6 kere kusmayla geldim acile serum bitince evde dinlenmek istedigimi soyleyecegim Umarim birakirlar
Doktor bas agrisi en buyük belirtisi deyince kafaya taktim ister istemez gecmeyen uzun suren şiddetli bas agrisi tansiyon ciktiginin belirtisi imisBenim de başım ağrıyınca ben de gitmem ki hastaneye gitmemen çok norml baş ağrısının gebelikte olması çok normal. Kusman sana sinyal vermiş bunu düşünüp kendini hırpalama
Canim benim ayni durumu bende yasamistim sadece sebep farkliydi. Ama heyetten gecmedim. Devlette perinatolog sonlandiriyoruz dedi onun talimatiyla oldu. niye bu kadar evrak isi cikartmislar anlamadim. Surec uzarsa sende olumsuz yonde etkilenirsin bir an once mudahale etseler keske. bulunabilen bir ilactir belki kendin temin etmeye calis. Rahimden hap veriyorlar suni sanci icin. Cok cok gecmis olsun. Guclu durmaya devam et. Yalniz degilsin bu durumu yasayan sadece sen degilsin. Yanindayiz herzaman...Canım bugün gittik heyete 7de evden çıktık akşam 5:30da eve girdik. Allahım nasıl zor şu işlemler. %60 ölüm ihtimali ile doğma sonra dayanırsa ameliyatlar ve onların getirdiği ayrı riskler ve ciğerlerdeki gelişim geriliğinin geneline etkisi gibi nedenlerle gebelik sonlandırma kararı heyetçe onaylandı. Ayrıca amniyosentez yapıldı. ( Çok çok mecbur değilseniz asla yapmayı önermiyorumAyrıca verilen bilgi ve imzatılan kağıtta 600da bir düşükle sonuçlanıyormuş amniyosentez aman deyim kızlar) Yanlız şöyle bir durum var koca Çapa Tıp Fakültesinde gebelik sonlandırma için olan ilaçtan kalmamış ne zaman geleceği belli değilmiş geldiği zaman arayıp haber vereceğiz dediler 4-5 haftayı bulabilir dediler Ben şuanda çok fazla hissetmiyorum ufacık arada pıt pıtlar oluyor onu beklersem iyice hissedeceğim onu ve beni psikolojik olarak bu çok etkiler ben kendime söz verdim ağlamayacağım diye güçlü olmaya çalıştıkça uğraşıyorlar ağlatacaklar beni
Ahh canım yaa kıyamam. Bırak boşver özel odada kafanı dinle canım hem bak biz buradayız laklaka varım benYaa dün ihmal ettim basim butün gun catliyordu gitmedim gecer uykusuzluktan oluyordur diye ona ayri uzüldum bebisim baya stresliydi bence bugun kasik agrilarim coktu ona üzüldüm bide tekim burda beni yeni dogum yapanlardan ayirip tek bir odaya koydular arada bir gelip bakip gidiyolar disarida da kimse yok hepsini yolladim ama icime dokundu niyeyse
Insallah canim cok tesekkür ederim.Canım çok geçmiş olsun ben oldu böyle, umarım bir an önce toparlar çıkarsınız. Kendine ve bebişine dikkat et
Sadece baş ağrısı yeterli değil ki baş ağrısının nerde olduğu bile tansiyon olup olmadığının sinyalini verir bunu kafaya takma herkes senin hibi yapardı :) tek başına odadaysan senin açtığın izlediğin şeye ne karışıyorlarDoktor bas agrisi en buyük belirtisi deyince kafaya taktim ister istemez gecmeyen uzun suren şiddetli bas agrisi tansiyon ciktiginin belirtisi imis
Yalniz kaldim diye bir agladim cocuk gibi sinirlerim bosaldi heralde daha yeni yeni toparliyorum cok sükur esimde iste calisiyor baska da kimseyi istemedim bosa kapida beklemesinler diye tek avuntum bugün bebisi bikac defa gordum cok mutlu oldum kac gun izinlisin canim ?Ahh canım yaa kıyamam. Bırak boşver özel odada kafanı dinle canım hem bak biz buradayız laklaka varım benbende raporluyum işe gitmeyeceğim istediğin kadar gevezelik yaparım
Valla çok yorulduk kuzum bir oraya bir buraya eşim 17000 adım atmış ufacık yerdeNasıl saatlerce sürmüş yahupeki başka bir hastane bu işlemi yapamıyor mu ya da devlet hastaneleri kendi arasında ilaç akışı yapamıyor mu ? Üstelik 4 hafta daha büyürse doğum da zor olmaz mı
Oda buyuk agri odasi yaziyor kapida arada nobetteki doktorlar gelip uyuyor falan hemen arka tarafimda yeni dogmus bebisler var sesleri geliyor isikta kapali geceden beri dolayisiyla karışıyorlar iste insallah hamileligim boyunca beterinden saklasın rabbim ne diyim birde iyilestiginden emin olmadan da birakmiyorlar yada kagit imzalayip cikiyormussun ://Sadece baş ağrısı yeterli değil ki baş ağrısının nerde olduğu bile tansiyon olup olmadığının sinyalini verir bunu kafaya takma herkes senin hibi yapardı :) tek başına odadaysan senin açtığın izlediğin şeye ne karışıyorlar
Saglik sektörü bu kadar bitik iste ne demek 3 4 hafta bekle cocuk oyuncagi sanki ozelde yapin ama pazarlikta yapin cok istemis yaValla çok yorulduk kuzum bir oraya bir buraya eşim 17000 adım atmış ufacık yerdeHayatta gelmem birdaha diyor çok yoruldu oda. Az önce özeldeki doktorumla konuştum heyet raporunuda attım ben yaparım hemen gel dedi. yarın gideceğiz konuşmaya Pazarteside yaparız dedik şimdilik ama 3650 tl istediler yarın sıkı pazarlık var
Amniyosentezden dolayı üç gün rapor verdiler canım. Diğer işlemler için ayrıca alacağım canım sağolsun patronlarda anlayışlı bu konuda dünde kafadan gitmedim zaten çok uykum vardıYalniz kaldim diye bir agladim cocuk gibi sinirlerim bosaldi heralde daha yeni yeni toparliyorum cok sükur esimde iste calisiyor baska da kimseyi istemedim bosa kapida beklemesinler diye tek avuntum bugün bebisi bikac defa gordum cok mutlu oldum kac gun izinlisin canim ?
Of istedikleri para bile çok ya insafsızlarValla çok yorulduk kuzum bir oraya bir buraya eşim 17000 adım atmış ufacık yerdeHayatta gelmem birdaha diyor çok yoruldu oda. Az önce özeldeki doktorumla konuştum heyet raporunuda attım ben yaparım hemen gel dedi. yarın gideceğiz konuşmaya Pazarteside yaparız dedik şimdilik ama 3650 tl istediler yarın sıkı pazarlık var
Bence bekle canım düştükten sonra bile bekle kontrolleri sonra çık orası daha güvenli senin için az sabır :)Oda buyuk agri odasi yaziyor kapida arada nobetteki doktorlar gelip uyuyor falan hemen arka tarafimda yeni dogmus bebisler var sesleri geliyor isikta kapali geceden beri dolayisiyla karışıyorlar iste insallah hamileligim boyunca beterinden saklasın rabbim ne diyim birde iyilestiginden emin olmadan da birakmiyorlar yada kagit imzalayip cikiyormussun ://
Saol canım desteğin için az önce özeldeki doktorumla konuştum heyet raporunuda gönderdim yaparım diyor. Yarın görüşmeye gideceğiz inşallah. Senin adınada üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır deyip yola devam etmek önemli inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın canımCanim benim ayni durumu bende yasamistim sadece sebep farkliydi. Ama heyetten gecmedim. Devlette perinatolog sonlandiriyoruz dedi onun talimatiyla oldu. niye bu kadar evrak isi cikartmislar anlamadim. Surec uzarsa sende olumsuz yonde etkilenirsin bir an once mudahale etseler keske. bulunabilen bir ilactir belki kendin temin etmeye calis. Rahimden hap veriyorlar suni sanci icin. Cok cok gecmis olsun. Guclu durmaya devam et. Yalniz degilsin bu durumu yasayan sadece sen degilsin. Yanindayiz herzaman...
Ben balik yagi kullanmak istemedim haftada 2 yiyorum.aldigim yerden izgara yada tava 5 tl farkla pisirip getiriyorlar ole yapsan.yoksa camasir suyuna bulasamda dolaptaki tabak bardaga bile siniyor o koku gunlercebende çok kullanmazdım sadece vc ye döker çıkardım ama balık olunca koktu her yer yağ oldu akşamdan beride bebek hareket etmiyordu bide baya su gibi akıntım geldi korktum doktora gittim sabah bebiş iyimiş neyseki suyu falanda iyi dedi 330 gram olmuşuz cinsiyetide kesin kız dedi artık fazla uğraşma çamaşır suyu la etkilenmiştir dediilk defa evde balık yaptım ama son olacak sanırım
Saglik sektörü bu kadar bitik iste ne demek 3 4 hafta bekle cocuk oyuncagi sanki ozelde yapin ama pazarlikta yapin cok istemis ya(
Of istedikleri para bile çok ya insafsızlarolsun sen iyi ol da inş iyi olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?