Allahtan maddi durumun iyi yoksa çoook sıkışırdı yaEşim diyor pazarlık sünnettirBirde bu sadece nakit kart falan olmuyor bunda dediler Bakalım yarın netleşir umarım
Canım seni üzmek değil asla niyetim sen böyle yazınca sanki bebeğin yaşaması için herşey ters gidiyor gibiCanım bugün gittik heyete 7de evden çıktık akşam 5:30da eve girdik. Allahım nasıl zor şu işlemler. %60 ölüm ihtimali ile doğma sonra dayanırsa ameliyatlar ve onların getirdiği ayrı riskler ve ciğerlerdeki gelişim geriliğinin geneline etkisi gibi nedenlerle gebelik sonlandırma kararı heyetçe onaylandı. Ayrıca amniyosentez yapıldı. ( Çok çok mecbur değilseniz asla yapmayı önermiyorumAyrıca verilen bilgi ve imzatılan kağıtta 600da bir düşükle sonuçlanıyormuş amniyosentez aman deyim kızlar) Yanlız şöyle bir durum var koca Çapa Tıp Fakültesinde gebelik sonlandırma için olan ilaçtan kalmamış ne zaman geleceği belli değilmiş geldiği zaman arayıp haber vereceğiz dediler 4-5 haftayı bulabilir dediler Ben şuanda çok fazla hissetmiyorum ufacık arada pıt pıtlar oluyor onu beklersem iyice hissedeceğim onu ve beni psikolojik olarak bu çok etkiler ben kendime söz verdim ağlamayacağım diye güçlü olmaya çalıştıkça uğraşıyorlar ağlatacaklar beni
Allahtan canım çok şükür ama zaten kötü bir psikoloji ile kucağına bile alamayacağın bir doğum için bence aşırı bir fiyat normaldede orada yaptıracaktık büyük ihtimal normal sağlıklı bir doğum olsaydıda doğum+ 3 gün oda 4000 TL normal veya sezeryan farketmez demişlerdi buna sinir oldum ki ozaman kart falan geçiyordu şimdi sadece nakit diyorlar insanların acılarından yararlanıyorlar gibi düşünüyorum. Yarın bir gidelim hele konuşalım ne olacak.Allahtan maddi durumun iyi yoksa çoook sıkışırdı ya
İşte bana da öyle geldi başka devlet hastanesinden ilaç bulabilsenAllahtan canım çok şükür ama zaten kötü bir psikoloji ile kucağına bile alamayacağın bir doğum için bence aşırı bir fiyat normaldede orada yaptıracaktık büyük ihtimal normal sağlıklı bir doğum olsaydıda doğum+ 3 gün oda 4000 TL normal veya sezeryan farketmez demişlerdi buna sinir oldum ki ozaman kart falan geçiyordu şimdi sadece nakit diyorlar insanların acılarından yararlanıyorlar gibi düşünüyorum. Yarın bir gidelim hele konuşalım ne olacak.
Yok canım bu sadece doğum ihtimali ciğerleri gelişmeyecek doğduğunda ağlamak için bile nefesi olmayacak direkt makinalara bağlanıp stabil hale gelmesi beklenecek ve ameliyat üstüne ameliyat. Doğanlarından ve ameliyata girenlerinden %25i hayata tutunabiliyor.Bir grup var çocukları böyle doğmuş kişiler. Kimisinde önceden farkedilmiş ve doğuma karar vermişler kimisinde doğunca anlaşılmış. 6 ay yoğun bakında kalanlar var. Dün bir bayan artık dayanamıyorum diyordu birde ikiz onunki biri benimki gibi biride kalbi problemli bırakıp kaçacam hastanede düzelirse iyileştirirlerse çağırsınlar gelip alayım diye bir psikolojiye girmişCanım seni üzmek değil asla niyetim sen böyle yazınca sanki bebeğin yaşaması için herşey ters gidiyor gibisen şuanki düşüncende haklısın tabi o acı çekmesin diye herşey ama minik kızın tahmin ettiğinden de güçlü çıkıcak hı? Benim haddime düşmez ama %40 ihtimal onu dünyaya gerirmeye yetmezmi?
Canım seni üzmek değil asla niyetim sen böyle yazınca sanki bebeğin yaşaması için herşey ters gidiyor gibisen şuanki düşüncende haklısın tabi o acı çekmesin diye herşey ama belki minik kızın tahmin ettiğinden de güçlü çıkıcak hı? Benim haddime düşmez ama %40 ihtimal onu dünyaya gerirmeye yetmezmi?
Canım %40 sağlıklı doğma ihtimali değil her halukarda sağlıksız doğacak. Bu doğduğu anda makinelere bağlanıp ameliyat olabilmesi ihtimali bugünde 7 doktor tarafından bakıldı tekrar midesi ve bağırsakları göğüs kafesinde yer alıyor kalbi sağ tarafa kaymış ve ciğerlerinin gelişebileceği bir yeri yok malesef. Bana deselerdi ki bir ihtimal böyle doğabilir ama tüm organları yerinde de doğabilir ozaman bende bunu düşünmezdim savaşırdım sonuna kadar ama maalesef.Kalbimi okudun adeta.
Aynı şeyi düşünüyorum.
Doktorlar yüzde yüz dese bile Allah bir anda sağlıklı bebek verebilecek güce sahipken.
Yüzde kırk ihtimal çok büyük bence.
: ((
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah geçer çabucak sebebini bulurlarMerhaba kizlar gecmis olsun dileklerinize tesekkurler biz daha çıkamadık dün geceden beri burdayız tansiyonu dengeleyemiyorlar ve buraya yanıma kimseyi de almiyorlar simdi yeni bir serum daha takildı heryanım delik desik oldu normalde dusuk tansiyon hastasiyim dün 6dan beri birsey yemememe ragmen hala 19 20lerde seyrediyor. Bebis saglikli cok sükür en büyük tesellim o. Doktorlar birseyin tetikledigini dusunuyorlar ama tahliller temiz cikıyor. Son olarak siddetli bas agrisi ve uykudan uyandiran saatte 6 kere kusmayla geldim acile serum bitince evde dinlenmek istedigimi soyleyecegim Umarim birakirlar
Çok geçmiş olsun canım. Tansiyonun dengelenmeden hastaneden cikma lutfen. Biliyorum cok sıkıntılı bir surec ama biraz daha dayan lütfenMerhaba kizlar gecmis olsun dileklerinize tesekkurler biz daha çıkamadık dün geceden beri burdayız tansiyonu dengeleyemiyorlar ve buraya yanıma kimseyi de almiyorlar simdi yeni bir serum daha takildı heryanım delik desik oldu normalde dusuk tansiyon hastasiyim dün 6dan beri birsey yemememe ragmen hala 19 20lerde seyrediyor. Bebis saglikli cok sükür en büyük tesellim o. Doktorlar birseyin tetikledigini dusunuyorlar ama tahliller temiz cikıyor. Son olarak siddetli bas agrisi ve uykudan uyandiran saatte 6 kere kusmayla geldim acile serum bitince evde dinlenmek istedigimi soyleyecegim Umarim birakirlar
Canım %40 sağlıklı doğma ihtimali değil her halukarda sağlıksız doğacak. Bu doğduğu anda makinelere bağlanıp ameliyat olabilmesi ihtimali bugünde 7 doktor tarafından bakıldı tekrar midesi ve bağırsakları göğüs kafesinde yer alıyor kalbi sağ tarafa kaymış ve ciğerlerinin gelişebileceği bir yeri yok malesef. Bana deselerdi ki bir ihtimal böyle doğabilir ama tüm organları yerinde de doğabilir ozaman bende bunu düşünmezdim savaşırdım sonuna kadar ama maalesef.
Uss kiyamam ben ona ins sagliklidir ihtimal cok dusuk ztn gonlunu ferah tut cnm :)Üzüldüm sonra da bebeğimi üzdüm diye üzüldüm :) bi de arkasını dönmüştü kızım annesine darıldı mı ne
Canım %40 sağlıklı doğma ihtimali değil her halukarda sağlıksız doğacak. Bu doğduğu anda makinelere bağlanıp ameliyat olabilmesi ihtimali bugünde 7 doktor tarafından bakıldı tekrar midesi ve bağırsakları göğüs kafesinde yer alıyor kalbi sağ tarafa kaymış ve ciğerlerinin gelişebileceği bir yeri yok malesef. Bana deselerdi ki bir ihtimal böyle doğabilir ama tüm organları yerinde de doğabilir ozaman bende bunu düşünmezdim savaşırdım sonuna kadar ama maalesef.
Canım bugün gittik heyete 7de evden çıktık akşam 5:30da eve girdik. Allahım nasıl zor şu işlemler. %60 ölüm ihtimali ile doğma sonra dayanırsa ameliyatlar ve onların getirdiği ayrı riskler ve ciğerlerdeki gelişim geriliğinin geneline etkisi gibi nedenlerle gebelik sonlandırma kararı heyetçe onaylandı. Ayrıca amniyosentez yapıldı. ( Çok çok mecbur değilseniz asla yapmayı önermiyorumAyrıca verilen bilgi ve imzatılan kağıtta 600da bir düşükle sonuçlanıyormuş amniyosentez aman deyim kızlar) Yanlız şöyle bir durum var koca Çapa Tıp Fakültesinde gebelik sonlandırma için olan ilaçtan kalmamış ne zaman geleceği belli değilmiş geldiği zaman arayıp haber vereceğiz dediler 4-5 haftayı bulabilir dediler Ben şuanda çok fazla hissetmiyorum ufacık arada pıt pıtlar oluyor onu beklersem iyice hissedeceğim onu ve beni psikolojik olarak bu çok etkiler ben kendime söz verdim ağlamayacağım diye güçlü olmaya çalıştıkça uğraşıyorlar ağlatacaklar beni
Merhaba kizlar gecmis olsun dileklerinize tesekkurler biz daha çıkamadık dün geceden beri burdayız tansiyonu dengeleyemiyorlar ve buraya yanıma kimseyi de almiyorlar simdi yeni bir serum daha takildı heryanım delik desik oldu normalde dusuk tansiyon hastasiyim dün 6dan beri birsey yemememe ragmen hala 19 20lerde seyrediyor. Bebis saglikli cok sükür en büyük tesellim o. Doktorlar birseyin tetikledigini dusunuyorlar ama tahliller temiz cikıyor. Son olarak siddetli bas agrisi ve uykudan uyandiran saatte 6 kere kusmayla geldim acile serum bitince evde dinlenmek istedigimi soyleyecegim Umarim birakirlar
50'sine kadar alacaklar yani. Ayh desen ki yanımda birisi olsun, koşup gelicem. Bir hastanede ilaç olmaz, diğeri sonuna kadar parasını almaya çalışır zor durumda olanın... Sana çok dua ettim bugün . Yarın da edicem. Biz eşimle konuşurken çok sinirlendik senin doktora da. Herkes prim peşinde yaa... Zaman geçtikçe daha çok bağlanacaksin, ne kadar erken o kadar iyi bir yandan. Ama senin bu zor hâlinde bu kadar para koparmaya çalışan insan olduğunu görmek de içler acısı. Senin işin gücün var çok şükür ama olmayan birisi olsa, devletten başka yolu olmasa iş Allah'a kaldı yani.Valla çok yorulduk kuzum bir oraya bir buraya eşim 17000 adım atmış ufacık yerdeHayatta gelmem birdaha diyor çok yoruldu oda. Az önce özeldeki doktorumla konuştum heyet raporunuda attım ben yaparım hemen gel dedi. yarın gideceğiz konuşmaya Pazarteside yaparız dedik şimdilik ama 3650 tl istediler yarın sıkı pazarlık var
Canım sizlerin üzülmemesi halinize şükredip bebeklerinize sarılmanız onları sabırsızlıkla beklemeniz zamanıdır. Ben sizlerden güzel haber geldikçe mutlu oluyorum. Hayatta herşeyin bir nedeni vardır. Allaha şükür sağlıklıyım ve yeniden deneyebilirim hatta siz doğurmadan haber bile verebilirimSenin yaşadığın durumla ilgili çok duygusala bağladım.
Kaç gündür an be an aklımdasın.
Hep bi umut güzel bir şey yazarsın,güzel bir haberle gelirsin diye bekledim.
Çok Üzgünüm.
Rabbim en kisa zamanda hakkından hayırlısını versin.
Ve sağlıklı bir bebek haberi alacağın günü de göstersin bize.
(En çok da özel hastaneye kızdım)
Acıdan prim yapıyorlar...
Cok tesekkürler canim hala cikmadim zaten bu gece de burdayim sanirimBir an önce bitirirsiniz inşallah şu işlemleri sen güçlü durdukça resmen işler üst üste gelmiş canım ya . O para nedir Allah aşkına soyguncu oldu sistem iyice diğer tarafta geniş 4 haftayı bulur pes yaniUmarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde en az maddi manevi zararla biter işlemlerin dualarım seninle
Canım tansiyonun dengelenmeden çıkma derim ben evet sıkıcı ama boşver dayan biraz çok geçmiş olsun
Zaten birakmiyolar canim esim geldi birazdan izin alip yanina disari cikacagim birakirlarsa sadeceÇok geçmiş olsun canım. Tansiyonun dengelenmeden hastaneden cikma lutfen. Biliyorum cok sıkıntılı bir surec ama biraz daha dayan lütfen
Insallah canimÇok çok geçmiş olsun canım inşallah geçer çabucak sebebini bulurlar
Yok canım bu sadece doğum ihtimali ciğerleri gelişmeyecek doğduğunda ağlamak için bile nefesi olmayacak direkt makinalara bağlanıp stabil hale gelmesi beklenecek ve ameliyat üstüne ameliyat. Doğanlarından ve ameliyata girenlerinden %25i hayata tutunabiliyor.Bir grup var çocukları böyle doğmuş kişiler. Kimisinde önceden farkedilmiş ve doğuma karar vermişler kimisinde doğunca anlaşılmış. 6 ay yoğun bakında kalanlar var. Dün bir bayan artık dayanamıyorum diyordu birde ikiz onunki biri benimki gibi biride kalbi problemli bırakıp kaçacam hastanede düzelirse iyileştirirlerse çağırsınlar gelip alayım diye bir psikolojiye girmişBen anne olacağım diye acılar çekecek defalarca bıçak altına yatacak hiç bir zaman diğer çocuklarla bir olamayacak bir çocuğu bu dünyaya getirme hakkı görmüyorum kendimde. Benim kaderimde varsa anne olmak zamanı geldiğinde olurum ama bunu ona yapamam umarım anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?