2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım seni üzmek değil asla niyetim sen böyle yazınca sanki bebeğin yaşaması için herşey ters gidiyor gibi sen şuanki düşüncende haklısın tabi o acı çekmesin diye herşey ama belki minik kızın tahmin ettiğinden de güçlü çıkıcak hı? Benim haddime düşmez ama %40 ihtimal onu dünyaya gerirmeye yetmezmi?

Allahtan maddi durumun iyi yoksa çoook sıkışırdı ya
Allahtan canım çok şükür ama zaten kötü bir psikoloji ile kucağına bile alamayacağın bir doğum için bence aşırı bir fiyat normaldede orada yaptıracaktık büyük ihtimal normal sağlıklı bir doğum olsaydıda doğum+ 3 gün oda 4000 TL normal veya sezeryan farketmez demişlerdi buna sinir oldum ki ozaman kart falan geçiyordu şimdi sadece nakit diyorlar insanların acılarından yararlanıyorlar gibi düşünüyorum. Yarın bir gidelim hele konuşalım ne olacak.

İşte bana da öyle geldi başka devlet hastanesinden ilaç bulabilsen

Yok canım bu sadece doğum ihtimali ciğerleri gelişmeyecek doğduğunda ağlamak için bile nefesi olmayacak direkt makinalara bağlanıp stabil hale gelmesi beklenecek ve ameliyat üstüne ameliyat. Doğanlarından ve ameliyata girenlerinden %25i hayata tutunabiliyor.Bir grup var çocukları böyle doğmuş kişiler. Kimisinde önceden farkedilmiş ve doğuma karar vermişler kimisinde doğunca anlaşılmış. 6 ay yoğun bakında kalanlar var. Dün bir bayan artık dayanamıyorum diyordu birde ikiz onunki biri benimki gibi biride kalbi problemli bırakıp kaçacam hastanede düzelirse iyileştirirlerse çağırsınlar gelip alayım diye bir psikolojiye girmiş Ben anne olacağım diye acılar çekecek defalarca bıçak altına yatacak hiç bir zaman diğer çocuklarla bir olamayacak bir çocuğu bu dünyaya getirme hakkı görmüyorum kendimde. Benim kaderimde varsa anne olmak zamanı geldiğinde olurum ama bunu ona yapamam umarım anlatabilmişimdir

Kalbimi okudun adeta.
Aynı şeyi düşünüyorum.
Doktorlar yüzde yüz dese bile Allah bir anda sağlıklı bebek verebilecek güce sahipken.
Yüzde kırk ihtimal çok büyük bence.
: ((

B BYV ve S Serylady ikinizede geçmiş olsun
Şu hayatta en nefret ettiğim şey belirsizlik doktorların bazen hiç umrunda olmadığımızı düşünüyorum zor bi durum bir an evvel olup bitseydi bir yanda belkide durum değişir umudu herşeyin hayırlısı demekten başka çare kalmıyor
İstenilen parada çok uçuk benim serklaj amaliyatım olduğu gün arkadaşım Doğum yaptı ikimizde özelde o 2000ödedi ben 2700 ki benim işlemim 5dk sürüyor mecbur olunca tamam demek zorunda kalıyoruz

Kalbimi okudun adeta.
Aynı şeyi düşünüyorum.
Doktorlar yüzde yüz dese bile Allah bir anda sağlıklı bebek verebilecek güce sahipken.
Yüzde kırk ihtimal çok büyük bence.
: ((
Canım %40 sağlıklı doğma ihtimali değil her halukarda sağlıksız doğacak. Bu doğduğu anda makinelere bağlanıp ameliyat olabilmesi ihtimali bugünde 7 doktor tarafından bakıldı tekrar midesi ve bağırsakları göğüs kafesinde yer alıyor kalbi sağ tarafa kaymış ve ciğerlerinin gelişebileceği bir yeri yok malesef. Bana deselerdi ki bir ihtimal böyle doğabilir ama tüm organları yerinde de doğabilir ozaman bende bunu düşünmezdim savaşırdım sonuna kadar ama maalesef.

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah geçer çabucak sebebini bulurlar

Çok geçmiş olsun canım. Tansiyonun dengelenmeden hastaneden cikma lutfen. Biliyorum cok sıkıntılı bir surec ama biraz daha dayan lütfen

Bu konu üzerine ne denir ne fikir verilir bilmiyorum ama gercekten sizin adınıza çok üzgünüm..Umarim bunu unutturacak daha güzel günleriniz olur..

Benim bu konuda ki nacizane fikrim şudur ki eğer bir bebeğin bu dünyaya gerçekten acılar içerisinde 1-0 başlaması inanılmaz korkunç bir şey..Bir anne olarak sanırım bende bunu kabullenemezdim..
Kendi evladımı acılar icerisinde hissetme fikri korkunç geliyor..
Ben eminim ki sizde olabilecek her ihtimali her yolu deneyerek bu kararı vermissinizdir..
Size gerçekten büyük saygı duyuyorum..Çünkü verilmesi çok zor bir karar vermissiniz.

Senin yaşadığın durumla ilgili çok duygusala bağladım.
Kaç gündür an be an aklımdasın.
Hep bi umut güzel bir şey yazarsın,güzel bir haberle gelirsin diye bekledim.
Çok Üzgünüm.
Rabbim en kisa zamanda hakkından hayırlısını versin.
Ve sağlıklı bir bebek haberi alacağın günü de göstersin bize.
(En çok da özel hastaneye kızdım)
Acıdan prim yapıyorlar...

Bir an önce bitirirsiniz inşallah şu işlemleri sen güçlü durdukça resmen işler üst üste gelmiş canım ya . O para nedir Allah aşkına soyguncu oldu sistem iyice diğer tarafta geniş 4 haftayı bulur pes yani Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde en az maddi manevi zararla biter işlemlerin dualarım seninle

Canım tansiyonun dengelenmeden çıkma derim ben evet sıkıcı ama boşver dayan biraz çok geçmiş olsun

50'sine kadar alacaklar yani. Ayh desen ki yanımda birisi olsun, koşup gelicem. Bir hastanede ilaç olmaz, diğeri sonuna kadar parasını almaya çalışır zor durumda olanın... Sana çok dua ettim bugün . Yarın da edicem. Biz eşimle konuşurken çok sinirlendik senin doktora da. Herkes prim peşinde yaa... Zaman geçtikçe daha çok bağlanacaksin, ne kadar erken o kadar iyi bir yandan. Ama senin bu zor hâlinde bu kadar para koparmaya çalışan insan olduğunu görmek de içler acısı. Senin işin gücün var çok şükür ama olmayan birisi olsa, devletten başka yolu olmasa iş Allah'a kaldı yani.

Canım sizlerin üzülmemesi halinize şükredip bebeklerinize sarılmanız onları sabırsızlıkla beklemeniz zamanıdır. Ben sizlerden güzel haber geldikçe mutlu oluyorum. Hayatta herşeyin bir nedeni vardır. Allaha şükür sağlıklıyım ve yeniden deneyebilirim hatta siz doğurmadan haber bile verebilirim O yüzden Allah başka keder vermesin ve hepiniz mucizenize inanın ve onları üzmek yerine mutlu olun

Cok tesekkürler canim hala cikmadim zaten bu gece de burdayim sanirim

Çok geçmiş olsun canım. Tansiyonun dengelenmeden hastaneden cikma lutfen. Biliyorum cok sıkıntılı bir surec ama biraz daha dayan lütfen
Zaten birakmiyolar canim esim geldi birazdan izin alip yanina disari cikacagim birakirlarsa sadece

Çok üzüldüm B BYV ama belli ki sen enine boyuna artısı eksisi herşeyi düşünüp taşınmışsın..
Çok güçlü duruyorsun ,bize düşen sana dualarimizda yer vermek Allah sana çok güzel bir evlat nasip etsin vakti geldiğinde bu yaşadıklarını unuttursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…