2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Saol canim gececek insallah bi dikise 2700 tl o paraya dogum yapiliyor amamecbur olunca yapilacak birsey yok maalesef

Amniyosentezden dolayı üç gün rapor verdiler canım. Diğer işlemler için ayrıca alacağım canım sağolsun patronlarda anlayışlı bu konuda dünde kafadan gitmedim zaten çok uykum vardı
O kadar emek veriyorsun zaten bunu borclular canim sana amniyosentez zor bir islemmiymis kuzucuklarin nasillar ?

Saol canım Allah dualarını kabul etsin.Daha epidural demedim canım onuda yarın diyeceğim bu normal doğum parası. 3500 doğum 150 patoloji dediler araya birde test koyarlarsa vay halimize diyorumMaalesef herşey para bugünde güya devlete gittim. Habire eşime git ödeme yap gel dediler 400 ödedik bugünde Pazarteside 850 de ayrıntılıya ohh valla. Allah durumu olmayanlara yadım etsin her işleri yolunda gitsin inşallah canım.

Amin canım inşallah

Asgari ücretliyi falan hiç düşünemiyorum. Senin eşinin paylaştığı bir karikatürdü galiba di mi, 2019'da Türkiye'e çocuk doğurmak konusunda emin misiniz,şeklinde. Hayat zor da, zorlaştıranlarin da ellerine sağlık (!)

Yazdıklarını okurken ağladım,eşim de şaşırdı .Anlattım yani ne diyebilirim ki konuşacak o kadar çok söz var ki çok sinirliyim.”Sağlık sektörümüz çok iyi Ya ,iyi atılımlar yaptılar ya “işte kanıtı.Devlet Hastanesinde yok ama özel de var

Ben balik yagi kullanmak istemedim haftada 2 yiyorum.aldigim yerden izgara yada tava 5 tl farkla pisirip getiriyorlar ole yapsan.yoksa camasir suyuna bulasamda dolaptaki tabak bardaga bile siniyor o koku gunlerce
evet bütün ev kokuyor her yeri yıkayasım var en iyisi dışarda yemek balık ekmek falan öyle de güzel oluyor

O kadar emek veriyorsun zaten bunu borclular canim sana amniyosentez zor bir islemmiymis kuzucuklarin nasillar ?
Valla canım benim zaten sonlandırılacak olduğu için ve hastane zorunlu tuttuğu için yapıldı. Bana dediki ilk başka senin yaşadığın bu sorun %90 genetik bir nedenden kaynaklanmıyor sadece şansssızlık tıpta bir nedeni bile yok dediler ozaman ben istemiyorum amniyosentez dedim hayır yaptırmazsan Çapada sonlandırma yapamayız kural bu dediler mecbur tuttular ama sonrada ilaç yok dediler Kuzucuklar maşallah 4üde canavar eve geldik hemen bir mama operasyonu birazcık sevgi köşelerine çekildiler onlardan mutlusu yok

Kizlar 18+3 oldum birkac gun bebisin hareketlerini cok belirgin hissediyorum sonra birkac gun hic hissetmiyorum. Normalmi? sizde de durumlar boylemi?
Canm bende 18+4 üm. Son 3 gündür baya net hissediyordum çok hareketliydi bugün hiç etmedi ben de çok tedirgin oldum normalmi ki acaba

Kizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.

Canım ben yeni gördüm henüz çok geçmiş olsun inşallah toparlarsin bir an önce..Moralini hep yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…