BBYV
ve SSerylady
ikinizede geçmiş olsun
Şu hayatta en nefret ettiğim şey belirsizlik doktorların bazen hiç umrunda olmadığımızı düşünüyorum zor bi durum bir an evvel olup bitseydi bir yanda belkide durum değişir umudu herşeyin hayırlısı demekten başka çare kalmıyor
İstenilen parada çok uçuk benim serklaj amaliyatım olduğu gün arkadaşım Doğum yaptı ikimizde özelde o 2000ödedi ben 2700 ki benim işlemim 5dk sürüyor mecbur olunca tamam demek zorunda kalıyoruz
Amniyosentezden dolayı üç gün rapor verdiler canım. Diğer işlemler için ayrıca alacağım canım sağolsun patronlarda anlayışlı bu konuda dünde kafadan gitmedim zaten çok uykum vardı
50'sine kadar alacaklar yani. Ayh desen ki yanımda birisi olsun, koşup gelicem. Bir hastanede ilaç olmaz, diğeri sonuna kadar parasını almaya çalışır zor durumda olanın... Sana çok dua ettim bugün . Yarın da edicem. Biz eşimle konuşurken çok sinirlendik senin doktora da. Herkes prim peşinde yaa... Zaman geçtikçe daha çok bağlanacaksin, ne kadar erken o kadar iyi bir yandan. Ama senin bu zor hâlinde bu kadar para koparmaya çalışan insan olduğunu görmek de içler acısı. Senin işin gücün var çok şükür ama olmayan birisi olsa, devletten başka yolu olmasa iş Allah'a kaldı yani.
Saol canım Allah dualarını kabul etsin.Daha epidural demedim canım onuda yarın diyeceğim bu normal doğum parası. 3500 doğum 150 patoloji dediler araya birde test koyarlarsa vay halimize diyorumMaalesef herşey para bugünde güya devlete gittim. Habire eşime git ödeme yap gel dediler 400 ödedik bugünde Pazarteside 850 de ayrıntılıya ohh valla. Allah durumu olmayanlara yadım etsin her işleri yolunda gitsin inşallah canım.
Çok üzüldüm BBYV
ama belli ki sen enine boyuna artısı eksisi herşeyi düşünüp taşınmışsın..
Çok güçlü duruyorsun ,bize düşen sana dualarimizda yer vermek Allah sana çok güzel bir evlat nasip etsin vakti geldiğinde bu yaşadıklarını unuttursun..
Saol canım Allah dualarını kabul etsin.Daha epidural demedim canım onuda yarın diyeceğim bu normal doğum parası. 3500 doğum 150 patoloji dediler araya birde test koyarlarsa vay halimize diyorumMaalesef herşey para bugünde güya devlete gittim. Habire eşime git ödeme yap gel dediler 400 ödedik bugünde Pazarteside 850 de ayrıntılıya ohh valla. Allah durumu olmayanlara yadım etsin her işleri yolunda gitsin inşallah canım.
Asgari ücretliyi falan hiç düşünemiyorum. Senin eşinin paylaştığı bir karikatürdü galiba di mi, 2019'da Türkiye'e çocuk doğurmak konusunda emin misiniz,şeklinde. Hayat zor da, zorlaştıranlarin da ellerine sağlık (!)
Canım sizlerin üzülmemesi halinize şükredip bebeklerinize sarılmanız onları sabırsızlıkla beklemeniz zamanıdır. Ben sizlerden güzel haber geldikçe mutlu oluyorum. Hayatta herşeyin bir nedeni vardır. Allaha şükür sağlıklıyım ve yeniden deneyebilirim hatta siz doğurmadan haber bile verebilirim O yüzden Allah başka keder vermesin ve hepiniz mucizenize inanın ve onları üzmek yerine mutlu olun
Yazdıklarını okurken ağladım,eşim de şaşırdı .Anlattım yani ne diyebilirim ki konuşacak o kadar çok söz var ki çok sinirliyim.”Sağlık sektörümüz çok iyi Ya ,iyi atılımlar yaptılar ya “işte kanıtı.Devlet Hastanesinde yok ama özel de var
Ben balik yagi kullanmak istemedim haftada 2 yiyorum.aldigim yerden izgara yada tava 5 tl farkla pisirip getiriyorlar ole yapsan.yoksa camasir suyuna bulasamda dolaptaki tabak bardaga bile siniyor o koku gunlerce
evet ben de araştırdığımda aynı sonuca ulaştım. sadece 2li test yeterliymiş. Ama işte insanın içine şüphe girince yapacak bişi yok beklemekten başka. belki sonuçlar yarın gelir diyorum.
Valla canım benim zaten sonlandırılacak olduğu için ve hastane zorunlu tuttuğu için yapıldı. Bana dediki ilk başka senin yaşadığın bu sorun %90 genetik bir nedenden kaynaklanmıyor sadece şansssızlık tıpta bir nedeni bile yok dediler ozaman ben istemiyorum amniyosentez dedim hayır yaptırmazsan Çapada sonlandırma yapamayız kural bu dediler mecbur tuttular ama sonrada ilaç yok dediler Kuzucuklar maşallah 4üde canavar eve geldik hemen bir mama operasyonu birazcık sevgi köşelerine çekildiler onlardan mutlusu yok
Kizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.
Kizlar acilden yatisim yapildi hastanedeyim bana dua edin bebis iyi siddetli kusma tansiyon 19a cikmis sebep bu umarim bian once toparlanirim kendinize dikkat edin sevgiler.