Düne gore cok daha iyiyim canim basagrim gecti kusmalarim azaldi cok sükür kusmamin sebebininde tansiyon oldugunu dusunuyorlar bulanti icinde ilac verdiler ama suan banamisin demiyor
Valla canım benim zaten sonlandırılacak olduğu için ve hastane zorunlu tuttuğu için yapıldı. Bana dediki ilk başka senin yaşadığın bu sorun %90 genetik bir nedenden kaynaklanmıyor sadece şansssızlık tıpta bir nedeni bile yok dediler ozaman ben istemiyorum amniyosentez dedim hayır yaptırmazsan Çapada sonlandırma yapamayız kural bu dediler mecbur tuttular ama sonrada ilaç yok dediler Kuzucuklar maşallah 4üde canavar eve geldik hemen bir mama operasyonu birazcık sevgi köşelerine çekildiler onlardan mutlusu yok
Rabbim birdaha yasatmasin sana canim. Hem bosuna eziyet et hemde ilac yok de nasil is anlamadim. Baska hastaneye gitseniz zeynep kamil cerrahpasa falan ? Kuzucuklari benim icinde op soyle onlara annelerini yalniz birakmasinlar hic
Saol canım desteğin için az önce özeldeki doktorumla konuştum heyet raporunuda gönderdim yaparım diyor. Yarın görüşmeye gideceğiz inşallah. Senin adınada üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır deyip yola devam etmek önemli inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım
Aynen herseyde var bir hayir. Hayat devam ediyor. Once bizim sagligimiz geliyor. 3 ay sonra doktorun musade eder zaten bende oyle olmustu. saglikla hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimiz insallah..
Canım sizlerin üzülmemesi halinize şükredip bebeklerinize sarılmanız onları sabırsızlıkla beklemeniz zamanıdır. Ben sizlerden güzel haber geldikçe mutlu oluyorum. Hayatta herşeyin bir nedeni vardır. Allaha şükür sağlıklıyım ve yeniden deneyebilirim hatta siz doğurmadan haber bile verebilirim O yüzden Allah başka keder vermesin ve hepiniz mucizenize inanın ve onları üzmek yerine mutlu olun
BBYV
Sen nasıl bir kadınsın.?Şu sanal ortamda bile onlarca kişinin sevgisini,dik duruşunun hayranlığını kazandın.verdiğin sınav o kadar büyük ki devam etmek mi zor?bitirmek mi?bilemiyorum..o yoğun bakım kapısı,yaşamayan bilemez...belirsizlikler...Rabbim kimseyi evladıyla sınamasa keşke.....
Senin yüreğin o kadar büyük ki kalbinin ekmeğini yiyeceksin mutlaka.güzel haberlerini burdan bekliyor olacağım.
Yooo aksine moralim genel itibariyle iyiydi. Birkac gundur uyuamıyordum bas agrisini da ona yordum hatta biraz daha iyiyim bas agrisi hafifledi kusmam azaldi cok sükür
Rabbim birdaha yasatmasin sana canim. Hem bosuna eziyet et hemde ilac yok de nasil is anlamadim. Baska hastaneye gitseniz zeynep kamil cerrahpasa falan ? Kuzucuklari benim icinde op soyle onlara annelerini yalniz birakmasinlar hic
Öperim kuzum bir tanesi babacı aynı yastıkta başbaşa yatıyorlar biri özgür willy sadece mama için gelir iki tanesi benim kuyruğum ben nere onlar peşimde biri yorganın altında bacak aramda yatar biride yorganın üstünde ama mutlaka bana dayanarak genellikle totoma dayanarak yatarcan onlar can iyi varlar
Aynen herseyde var bir hayir. Hayat devam ediyor. Once bizim sagligimiz geliyor. 3 ay sonra doktorun musade eder zaten bende oyle olmustu. saglikla hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimiz insallah..
Normalmis. Bebek daha gucsuz ya arada hissetmen normal dediler. 20 haftadan sonra hergun hissederiz sanirim. Ozellikle yemek yedikten sonra kipirtilar basliyor bende. Bugun hic hissetmedim.
Valla canım benim zaten sonlandırılacak olduğu için ve hastane zorunlu tuttuğu için yapıldı. Bana dediki ilk başka senin yaşadığın bu sorun %90 genetik bir nedenden kaynaklanmıyor sadece şansssızlık tıpta bir nedeni bile yok dediler ozaman ben istemiyorum amniyosentez dedim hayır yaptırmazsan Çapada sonlandırma yapamayız kural bu dediler mecbur tuttular ama sonrada ilaç yok dediler Kuzucuklar maşallah 4üde canavar eve geldik hemen bir mama operasyonu birazcık sevgi köşelerine çekildiler onlardan mutlusu yok
Okuyorum hep ama ne yazayim bilemiyorum ki.hersey gönlünce olsun
Bir an once gecsin bu sıkıntili surecin.
Sonrasinda biz seni takip edelim heyecanla keyifle en kisa zamanda ins
Sizlere bir nebze güç verebildiysem ne mutlu bana. Hayatta sorunları pek takmamayı öğrendim sanırım. bazen eşim pollyanacılık yapma der ama öteki türlüde taksam bu hayat çekilmez o yüzden hep mutlu olun tokadan başka bişrey takmayın kafaya
Çıkma zaten en azindan gozetim altinda kal iyice dusup kusmalarin gecene kadar tamamen.
Acaba ne dokundu bilsen keske.ins tekrari olmaz artik doguma.kadar misler gibi gecer
Uzun surmez. Benim 21 haftada sonlandi senden daha ileriydi. Normal dogumla sonlaninca vucut hemen toparlaniyor. Sormak istedigin birsey olursa ozelden de yazabilirsin bildigim kadariyla yardimci olurum
Burada benim yeğenimi üzen bir anne varmış bak doktorlar hep olumsuzu konuşur ki seninki telaş bile yapmamış sadece takip demiş %4-8 nedir yahu bak kızdırma beni üzme yeğenimi
Canım ne oldu yaa çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelirsin iyi haberlerini yaz hemen inşallah canım.
Oyy oy cimcimeler çoğalıyor maşallah sağlıkla gelsinler inşallah gözümüz aydın kızlar.