2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Mesajlari yarim yamalak okuyabildim S Serylady çok geçmiş olsun çok şükür atlatmissin

B BYV çok üzüldüm Allah yardimcin olsun tez zamanda saglikli bir evladin olur insAllah

Rabbim birdaha yasatmasin sana canim. Hem bosuna eziyet et hemde ilac yok de nasil is anlamadim. Baska hastaneye gitseniz zeynep kamil cerrahpasa falan ? Kuzucuklari benim icinde op soyle onlara annelerini yalniz birakmasinlar hic

Aynen herseyde var bir hayir. Hayat devam ediyor. Once bizim sagligimiz geliyor. 3 ay sonra doktorun musade eder zaten bende oyle olmustu. saglikla hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimiz insallah..

Reactions: BYV
Inanıyorum ki,hepimizin duasında olacaksın...
Örnek bir insansın.
Rabbim bir daha benzeri şeyleri yaşatmasın inş.

B BYV Sen nasıl bir kadınsın.?Şu sanal ortamda bile onlarca kişinin sevgisini,dik duruşunun hayranlığını kazandın.verdiğin sınav o kadar büyük ki devam etmek mi zor?bitirmek mi?bilemiyorum..o yoğun bakım kapısı,yaşamayan bilemez...belirsizlikler...Rabbim kimseyi evladıyla sınamasa keşke.....
Senin yüreğin o kadar büyük ki kalbinin ekmeğini yiyeceksin mutlaka.güzel haberlerini burdan bekliyor olacağım.

Rabbim birdaha yasatmasin sana canim. Hem bosuna eziyet et hemde ilac yok de nasil is anlamadim. Baska hastaneye gitseniz zeynep kamil cerrahpasa falan ? Kuzucuklari benim icinde op soyle onlara annelerini yalniz birakmasinlar hic
Öperim kuzum bir tanesi babacı aynı yastıkta başbaşa yatıyorlar biri özgür willy sadece mama için gelir iki tanesi benim kuyruğum ben nere onlar peşimde biri yorganın altında bacak aramda yatar biride yorganın üstünde ama mutlaka bana dayanarak genellikle totoma dayanarak yatarcan onlar can iyi varlar

Aynen herseyde var bir hayir. Hayat devam ediyor. Once bizim sagligimiz geliyor. 3 ay sonra doktorun musade eder zaten bende oyle olmustu. saglikla hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimiz insallah..
Amin canım hepimiz inşallah 3 ay mı ben daha uzun sürer diye düşünmüştüm bu süper haber

Canm bende 18+4 üm. Son 3 gündür baya net hissediyordum çok hareketliydi bugün hiç etmedi ben de çok tedirgin oldum normalmi ki acaba
Normalmis. Bebek daha gucsuz ya arada hissetmen normal dediler. 20 haftadan sonra hergun hissederiz sanirim. Ozellikle yemek yedikten sonra kipirtilar basliyor bende. Bugun hic hissetmedim.

Okuyorum hep ama ne yazayim bilemiyorum ki.hersey gönlünce olsun
Bir an once gecsin bu sıkıntili surecin.
Sonrasinda biz seni takip edelim heyecanla keyifle en kisa zamanda ins

Inanıyorum ki,hepimizin duasında olacaksın...
Örnek bir insansın.
Rabbim bir daha benzeri şeyleri yaşatmasın inş.
Sizlere bir nebze güç verebildiysem ne mutlu bana. Hayatta sorunları pek takmamayı öğrendim sanırım. bazen eşim pollyanacılık yapma der ama öteki türlüde taksam bu hayat çekilmez o yüzden hep mutlu olun tokadan başka bişrey takmayın kafaya

Amin canım hepimiz inşallah 3 ay mı ben daha uzun sürer diye düşünmüştüm bu süper haber
Uzun surmez. Benim 21 haftada sonlandi senden daha ileriydi. Normal dogumla sonlaninca vucut hemen toparlaniyor. Sormak istedigin birsey olursa ozelden de yazabilirsin bildigim kadariyla yardimci olurum

Cok teşekkür ederiz. Allahım tez zamanda tekrar size de nasip edecektir. Benim dualarım sizinle. İnsallah guzel haberler duyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…