2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok saol canım. Aynen Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Allah kimseyi o duruma düşürmesin varsa bekleyende inşallah tez zamanda dermanını versin herkese. Yazacağım inanıyorum az önce arkadaş üç ay dedi nasipse 4. ay buradayım

Tesekkurler çok faydalı oldu

Uzun surmez. Benim 21 haftada sonlandi senden daha ileriydi. Normal dogumla sonlaninca vucut hemen toparlaniyor. Sormak istedigin birsey olursa ozelden de yazabilirsin bildigim kadariyla yardimci olurum
Neden sonlandırıldı 21 haftada...

Neden sonlandırıldı 21 haftada...
Once gelisim geriligi basladi sonra suyu azaldi sonrada uclu taramada bir sıkıntı goruldu. Pihtilasmam varmis kimse anlamadi tabi. Enfeksiyon deyip gectiler. Burda yavrunun hayatina son verdigini dusunuyorlar fakat zaten vucudun gebeligi sonlandirmaya basliyor doktorlar vakit gecmeden mudahale ediyor hepsi bu. Allah kimseye yasatmasin. Sanirim size kayip yasamistiniz dogru mu hatirliyorum?

Yaaa canım benım cok geçmiş olsun tansıyonun dusmuyorsa cıkma orda gozlem altında dur lütfen...ınsallah hemen duzelırsın dua edıyorummmm

Allah şifa versin canım herşey nasip ve sınavımız sabırlı ol dua et inşallah hiçbirşey olmaz .

Durumu net anlayamamıstım sımdı daha ıyı anladım... uzucuuu Rabbim güç versin... ınsallah en yakın zamanda saglıklı bır bebek nasip etsın
Baska bır yer yapamıyor mu okadar bekleme bence yA

Normalmis. Bebek daha gucsuz ya arada hissetmen normal dediler. 20 haftadan sonra hergun hissederiz sanirim. Ozellikle yemek yedikten sonra kipirtilar basliyor bende. Bugun hic hissetmedim.
Aynen bende de yemekten sonra özellikle akşam 9 dan sonra hareketli olıyordu baya tekme atıyordu ama bugün bende hiç hissetmedim hala bekliyorum atmasını bekledikçe daha stres oluyor insan

Yooo aksine moralim genel itibariyle iyiydi. Birkac gundur uyuamıyordum bas agrisini da ona yordum hatta biraz daha iyiyim bas agrisi hafifledi kusmam azaldi cok sükür
Şükür canim daha iyi olacaksın.hayır normalde tansiyon sorunun yok senin.benim de hep dusuktur mesele tansiyonum cikmaz diye seviniyordum.

Düne gore cok daha iyiyim canim basagrim gecti kusmalarim azaldi cok sükür kusmamin sebebininde tansiyon oldugunu dusunuyorlar bulanti icinde ilac verdiler ama suan banamisin demiyor
Zofer iste zofer versinler ne veriyorlar acaba? Kusma bi başlayınca kolay kolay durmuyor

N Nuga1905 nasılsın canım.oğluşun artik hissettirmis kendini gün gün daha şiddetli ben burdayım diyecek bir hafta da bile o kadar fark ediyor ki.

Çok tatlısın
Dilerim senin kadar tatlı bir kızın olur,ennnn kısa zamanda ☺

Reactions: BYV
Durumu net anlayamamıstım sımdı daha ıyı anladım... uzucuuu Rabbim güç versin... ınsallah en yakın zamanda saglıklı bır bebek nasip etsın
Baska bır yer yapamıyor mu okadar bekleme bence yA
Saol canım inşallah özeldeki doktorumla konuştum telde yarın görüşmeye gideceğiz. Pazartesi yapalım olarak konuştuk şimdilik canım bende beklemek istemiyorum hayırlısı:)

Saol canım inşallah özeldeki doktorumla konuştum telde yarın görüşmeye gideceğiz. Pazartesi yapalım olarak konuştuk şimdilik canım bende beklemek istemiyorum hayırlısı:)
Evet sımdı okudum cok ıstemısler yaa ne o oyle fırsatcılık yapmasınlar
Insallah herseyın hayırlısı olsunnnn

Reactions: BYV
Merhaba anneler,
Ben de 18+1im. Ilk aylar hic mide bulantin yoktu.hersey cok iyiydi. Bikac gundur mide bulantim var ve asiri uykuluyum öglen ancak uyaniyorum.bebegin hareketlerini de daha hissedemedim. Dundenberi de karnimcok yumusak. Acaba bebegime bisey mi oldu tesirginim. Randevuma daha bi hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…