2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim haftamiz ayniymis seninle dusunceler ayni tabi benimde sabahlarim bulantim oluyor ilk uc ay hic yoktu. Mide yanmasida basladi doktorum normal dedi. Bazen cok yedigimde karnim daha sis oluyor sabahlari daha yumusak sanirim o da normal. Iyi dusunelim iyi olsunlar

Eveeeet dünden beridir bende de mide eksimesi var. O zaman haftamiza göre normal demekki. Cok sevindim
Cinsiyeti bellimi seninkinin. Benimki göstermiyor

Şükür canim daha iyi olacaksın.hayır normalde tansiyon sorunun yok senin.benim de hep dusuktur mesele tansiyonum cikmaz diye seviniyordum.
Hic yok hemde bizde duyunca sok olduk zaten hic ihtimal vermiyoduk birseylerin tetiklediğini dusunuyorlar yiyecek vs gibi stres gibi falan sebep cikmiyor cünkü

Bugun dısarı cıkıyorduk kızımla onu gıydırıyorum vs derken evde ayagım kaydı hop dıye yana dogru yere düştüm eve çok geç gırdım bısey yoktur dedım ama buraya gelınce aklıma takıldı

Anladım canım, hakkınızda hayırlısı olsun tabiki. İnşallah bir an önce atlatırsın ve yeniden sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olabilirsin. Çok üzüldük hepimiz ama rabbim böyle uygun görmüş demekki her şerde bir hayır vardır derler..

Reactions: BYV
Yanına ye sokmuyorlar yahu enfeksiyon değil sonuçta Allahım ya
Canim dogum yapilan yerdeyim burda sadece kadinlar var ve sadece ameliyatlik durumu olanlarin yaninda refakatci var baska kimsenin yanina refakatci almiyolar ben o kadinlarla ayni odada degilim ama yine de izin yok normal muayenede vs de almiyolardi

Kalbimi okudun adeta.
Aynı şeyi düşünüyorum.
Doktorlar yüzde yüz dese bile Allah bir anda sağlıklı bebek verebilecek güce sahipken.
Yüzde kırk ihtimal çok büyük bence.
: ((
Bende öyle düşündüm canım ama doktorlar böyle bi açıklama yaptıysa demekki insan o acı çekmesin diye böyle bi karar alınabilir. Sadece ben herşeyin ters gitmesi bebeğin yaşamak istediği anlamına mı geliyor diye düşündüm bi an

Canim dogum yapilan yerdeyim burda sadece kadinlar var ve sadece ameliyatlik durumu olanlarin yaninda refakatci var baska kimsenin yanina refakatci almiyolar ben o kadinlarla ayni odada degilim ama yine de izin yok normal muayenede vs de almiyolardi
İnş iyi olursun da hemen gidersin kocişinin yanınaa

Yaa yerim bizde tasininca dusunuyoruz sahiplenmeyi en yakin arkadasimin var pare ile levanten oyle oyuncular oyle bebekler ki normal bebek gibi ilgi istiyorlar. Biri arkadasimin kokusu olmadan yatamiyor digeri durmadan evin diger kizi hera ile ugrasiyor kopek olurlar kendileri ama tam bir sevgi yumagi onlara bol bol saril insanin icindeki negatifligi stresi aliyorlar bence

Reactions: BYV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…