2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Birsey olmamistir insallah canim olsa belirtin olurdu zaten bizim bebislerin hepsi güclüama icjn rahat etmicekse bir acile ugrayip baktir canim

Ayy canım üzme kendini senin güçlü bir kadın olduğun çok belli Rabbim de seni evlat la imtihan ediyor sabırlı ol içini ferah tut. Sen kendin alamazmisin ilacı eczanelerde yokmu?

Canım bak üzerine ne kadar zaman geçmiş birşey olsa bunca saattir hissederdin zaten içini ferah tut üzme kendinide bebişide boşuna

Ayy canım üzme kendini senin güçlü bir kadın olduğun çok belli Rabbim de seni evlat la imtihan ediyor sabırlı ol içini ferah tut. Sen kendin alamazmisin ilacı eczanelerde yokmu?
Bir sürü kişi var bekleyen ilaç gelince sırayla arayacağız çağıracağız dediler canım. Eczanede satılacağını sanmıyorum sonuçta bir şekilde kötü niyetli yada bilinçsizce kullanılırsa çok kötü sonuçlar doğurabilecek bir ilaç o yüzden eczane olayını hiç sormadım. Zaten özel doktorumla konuştum yarın gidip görüşeceğiz özelde yaptıracağım büyük ihtimal beklemek istemiyorum canım.

Yavrum cok yoruldu bugün ben cok hirpalandim inan heryerim agriyor suan ogurme de yaparmis ama doktor oyle diyor
Kıyamammmmm ben onaaaa
Birsey olmamistir insallah canim olsa belirtin olurdu zaten bizim bebislerin hepsi güclüama icjn rahat etmicekse bir acile ugrayip baktir canim
Bende yanı gezmeye gıttık ordan baska yere gectk falan hıc aklıma kotu bısey gelmemıstı
Canım bak üzerine ne kadar zaman geçmiş birşey olsa bunca saattir hissederdin zaten içini ferah tut üzme kendinide bebişide boşuna
yaniiii Canımmm ya ben ne rahat kadınım hamılelık ınsanı ne hale getırıyor

Eveeeet dünden beridir bende de mide eksimesi var. O zaman haftamiza göre normal demekki. Cok sevindim
Cinsiyeti bellimi seninkinin. Benimki göstermiyor
Benim biraz erken belli oldu 11. Haftada erkek dedi doktor degismedi zaten. Genelde belli olmayinca kiz oluyor. Erkekler edepsiz hemen aciyor bacaklari

Çok geçmiş olsun biliyorum geçmiyor sadece kabulleniyor ve alışıyor insan imtihan dünyası..
Evet benimde iki kayıbım var ve kan pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim şuan 3. Gebeliğimde sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum ana inanırmısım her günüm korkuyla geçiyor haftaya randevum var heyecandan çok korkuyla bekliyorum randevuları.
Rabbim bidana evlat acısıyla imtihan etmesin bizleri ..
Şuan hamilemisin peki?

Canim dogum yapilan yerdeyim burda sadece kadinlar var ve sadece ameliyatlik durumu olanlarin yaninda refakatci var baska kimsenin yanina refakatci almiyolar ben o kadinlarla ayni odada degilim ama yine de izin yok normal muayenede vs de almiyolardi
Canim gecmis olsun yeni gordum. Benimde hep tansiyonum dusuktur hic olcmuyorum o yuzden. Simdi senden duyunca sasirdim. Bundan sonra evde olc mutlaka duzenli olarak tansiyon cok onemli..

Evet canim hamileyim 18+3 oldum. Benimde iki kaybim var. Doktora gitmeye korkuyorum. Hergun endise hergun bisey mi oldu korkusu. Ama bu aralar kafam daha rahat bebegin hareketlerini hafiften hissediyorum. Bende aspirin ve igne kullaniyorum onun verdigi de bir rahatlik var ise yariyor sorun cikmicak diye telkin ediyorum kendimi. Sen kac haftalik oldun?

Kızlar tsh hormonu değerleri 3ün üzerinde çıkan oldu mu? Benim değerim 3.05 çıkmıştı ilk hamile kaldığımda çok tedirginim

Maşallah bizde 17+2 olduk çok şükür bende hissetsem belki biraz rahatlarım arada bide göbeğim çıkmadı hala hiç hamile hissetmiyorum kendimi. Ama elden bişey de gelmiyor ben tedbirimi aldım ilaçlarımı kullanıyorum allahıma emanet gerisi ....

Aynen oyle. Elimizden baska birsey gelmez. Insallah sag salim kucagimiza aliriz bebisleri:)

Merhaba hanımlar iki gecedir yatağa girince bacağım kasılmasından uyuyamıyorum nezaman yorgun düşersem ozaman dalıyorum bugide biraz temizlikte yaptım misafir geldi 12 saattir ayaktayım temizlik bitsin diye kendimi birazda kastom galiba karnım taş gibi sertleşti yarın sağlık ocağına giicem vitamin eksijliginden olduğunu düşünüyorum sizce magnezyum yada kalsiyum eksikliği sadece karnında mı kasıma yapar bacaklardada yapabilirmi şuan okadar canım.yanıyor ki bacağım feci kas8lıyor sanırom diğeri de basladı şuan yatamıyorum eşimde hasta yatıyor onada birşey diydmiyorum napsam geçer acaba birtane d vitamini aldım belki ondand8r diye ama dogor imom diye bir vitamin yazdı gebelik icin özelmiş duyanınız varmı kullanan memnun kalan imom omega odi galiba hep sıkontı yazmaktan kendiki kötü hissetmeye basladım.hakınızı helal edin

B BYV canım benim inşallah bir an önce sorunsuz ağrısız acısız geçer. Bence de bekleme her geçen gün daha zor olur Senin icin sonuçta kesin karar verdiyseniz. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle olur bebişin. Herşey bizler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…