Birsey olmamistir insallah canim olsa belirtin olurdu zaten bizim bebislerin hepsi güclüBugun dısarı cıkıyorduk kızımla onu gıydırıyorum vs derken evde ayagım kaydı hop dıye yana dogru yere düştümeve çok geç gırdım bısey yoktur dedım ama buraya gelınce aklıma takıldı
Ayy canım üzme kendini senin güçlü bir kadın olduğun çok belli Rabbim de seni evlat la imtihan ediyor sabırlı ol içini ferah tut. Sen kendin alamazmisin ilacı eczanelerde yokmu?Canım bugün gittik heyete 7de evden çıktık akşam 5:30da eve girdik. Allahım nasıl zor şu işlemler. %60 ölüm ihtimali ile doğma sonra dayanırsa ameliyatlar ve onların getirdiği ayrı riskler ve ciğerlerdeki gelişim geriliğinin geneline etkisi gibi nedenlerle gebelik sonlandırma kararı heyetçe onaylandı. Ayrıca amniyosentez yapıldı. ( Çok çok mecbur değilseniz asla yapmayı önermiyorumAyrıca verilen bilgi ve imzatılan kağıtta 600da bir düşükle sonuçlanıyormuş amniyosentez aman deyim kızlar) Yanlız şöyle bir durum var koca Çapa Tıp Fakültesinde gebelik sonlandırma için olan ilaçtan kalmamış ne zaman geleceği belli değilmiş geldiği zaman arayıp haber vereceğiz dediler 4-5 haftayı bulabilir dediler Ben şuanda çok fazla hissetmiyorum ufacık arada pıt pıtlar oluyor onu beklersem iyice hissedeceğim onu ve beni psikolojik olarak bu çok etkiler ben kendime söz verdim ağlamayacağım diye güçlü olmaya çalıştıkça uğraşıyorlar ağlatacaklar beni
Canım bak üzerine ne kadar zaman geçmiş birşey olsa bunca saattir hissederdin zaten içini ferah tut üzme kendinide bebişide boşunaBugun dısarı cıkıyorduk kızımla onu gıydırıyorum vs derken evde ayagım kaydı hop dıye yana dogru yere düştümeve çok geç gırdım bısey yoktur dedım ama buraya gelınce aklıma takıldı
Eşin mi ağlamış ya kıyamaz insan nasıl hassas sana karşııInsallah bizim ki biraz fevri aglamis etmis bugün burda tek kaldim diye onu dusunmekten kendimi dusunemedim :))
Bir sürü kişi var bekleyen ilaç gelince sırayla arayacağız çağıracağız dediler canım. Eczanede satılacağını sanmıyorum sonuçta bir şekilde kötü niyetli yada bilinçsizce kullanılırsa çok kötü sonuçlar doğurabilecek bir ilaç o yüzden eczane olayını hiç sormadım. Zaten özel doktorumla konuştum yarın gidip görüşeceğiz özelde yaptıracağım büyük ihtimal beklemek istemiyorum canım.Ayy canım üzme kendini senin güçlü bir kadın olduğun çok belli Rabbim de seni evlat la imtihan ediyor sabırlı ol içini ferah tut. Sen kendin alamazmisin ilacı eczanelerde yokmu?
Kıyamammmmm ben onaaaaYavrum cok yoruldu bugün ben cok hirpalandim inan heryerim agriyor suan ogurme de yaparmis ama doktor oyle diyor
Bende yanı gezmeye gıttık ordan baska yere gectk falan hıc aklıma kotu bısey gelmemıstıBirsey olmamistir insallah canim olsa belirtin olurdu zaten bizim bebislerin hepsi güclüama icjn rahat etmicekse bir acile ugrayip baktir canim
yaniiii Canımmm ya ben ne rahat kadınım hamılelık ınsanı ne hale getırıyorCanım bak üzerine ne kadar zaman geçmiş birşey olsa bunca saattir hissederdin zaten içini ferah tut üzme kendinide bebişide boşuna
Benim biraz erken belli oldu 11. Haftada erkek dedi doktor degismedi zaten. Genelde belli olmayinca kiz oluyor. Erkekler edepsiz hemen aciyor bacaklariEveeeet dünden beridir bende de mide eksimesi var. O zaman haftamiza göre normal demekki. Cok sevindim
Cinsiyeti bellimi seninkinin. Benimki göstermiyor
Aynen benimde gunduz hic kipirtisi yok. Sag salim bir kucagimiza alsaydik sabirsizliktan öldüm:)Maşallah ona annesi
Bizde akşamları coşuyoruz .Gündüz bir iki tık tık aksam atom karinca :)
Çok geçmiş olsun biliyorum geçmiyor sadece kabulleniyor ve alışıyor insan imtihan dünyası..Once gelisim geriligi basladi sonra suyu azaldi sonrada uclu taramada bir sıkıntı goruldu. Pihtilasmam varmis kimse anlamadi tabi. Enfeksiyon deyip gectiler. Burda yavrunun hayatina son verdigini dusunuyorlar fakat zaten vucudun gebeligi sonlandirmaya basliyor doktorlar vakit gecmeden mudahale ediyor hepsi bu. Allah kimseye yasatmasin. Sanirim size kayip yasamistiniz dogru mu hatirliyorum?
Canim gecmis olsun yeni gordum. Benimde hep tansiyonum dusuktur hic olcmuyorum o yuzden. Simdi senden duyunca sasirdim. Bundan sonra evde olc mutlaka duzenli olarak tansiyon cok onemli..Canim dogum yapilan yerdeyim burda sadece kadinlar var ve sadece ameliyatlik durumu olanlarin yaninda refakatci var baska kimsenin yanina refakatci almiyolar ben o kadinlarla ayni odada degilim ama yine de izin yok normal muayenede vs de almiyolardi
Evet canim hamileyim 18+3 oldum. Benimde iki kaybim var. Doktora gitmeye korkuyorum. Hergun endise hergun bisey mi oldu korkusu. Ama bu aralar kafam daha rahat bebegin hareketlerini hafiften hissediyorum. Bende aspirin ve igne kullaniyorum onun verdigi de bir rahatlik var ise yariyor sorun cikmicak diye telkin ediyorum kendimi. Sen kac haftalik oldun?Çok geçmiş olsun biliyorum geçmiyor sadece kabulleniyor ve alışıyor insan imtihan dünyası..
Evet benimde iki kayıbım var ve kan pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim şuan 3. Gebeliğimde sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum ana inanırmısım her günüm korkuyla geçiyor haftaya randevum var heyecandan çok korkuyla bekliyorum randevuları.
Rabbim bidana evlat acısıyla imtihan etmesin bizleri ..
Şuan hamilemisin peki?
Benim 7 nin uzerindeydi canim ilac kullaniyorum dustu cok sukur. Ilac kullaniomusun?Kızlar tsh hormonu değerleri 3ün üzerinde çıkan oldu mu? Benim değerim 3.05 çıkmıştı ilk hamile kaldığımda çok tedirginim
Maşallah bizde 17+2 olduk çok şükür bende hissetsem belki biraz rahatlarım arada bide göbeğim çıkmadı hala hiç hamile hissetmiyorum kendimi. Ama elden bişey de gelmiyor ben tedbirimi aldım ilaçlarımı kullanıyorum allahıma emanet gerisi ....Evet canim hamileyim 18+3 oldum. Benimde iki kaybim var. Doktora gitmeye korkuyorum. Hergun endise hergun bisey mi oldu korkusu. Ama bu aralar kafam daha rahat bebegin hareketlerini hafiften hissediyorum. Bende aspirin ve igne kullaniyorum onun verdigi de bir rahatlik var ise yariyor sorun cikmicak diye telkin ediyorum kendimi. Sen kac haftalik oldun?
Aynen oyle. Elimizden baska birsey gelmez. Insallah sag salim kucagimiza aliriz bebisleri:)Maşallah bizde 17+2 olduk çok şükür bende hissetsem belki biraz rahatlarım arada bide göbeğim çıkmadı hala hiç hamile hissetmiyorum kendimi. Ama elden bişey de gelmiyor ben tedbirimi aldım ilaçlarımı kullanıyorum allahıma emanet gerisi ....
aynen canım ben gene de detaylıyı mı beklesem diyorum amaSenin belliydi de benim biraz karışıktı nub :) neyseki benimde 2 gün önce kesinleşti ufaktan dayanamadıklarımı alıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?