Canım geçmiş olsun sıcak tut ayaklarını varsa evde bir muz ye yarında git mutlaka eksikse ilaç yazarlar. Ben ımom kullanıyordum canım memnundum ayrıca demir ve d vitaminide vermişti. Doktoruna şikayetlerini anlat o yönlendirir zaten. Ayaklarını sıcak tutup ılık bir süt içsen uykula dalarsın belki dikkat et kendine.Merhaba hanımlar iki gecedir yatağa girince bacağım kasılmasından uyuyamıyorum nezaman yorgun düşersem ozaman dalıyorum bugide biraz temizlikte yaptım misafir geldi 12 saattir ayaktayım temizlik bitsin diye kendimi birazda kastom galiba karnım taş gibi sertleşti yarın sağlık ocağına giicem vitamin eksijliginden olduğunu düşünüyorum sizce magnezyum yada kalsiyum eksikliği sadece karnında mı kasıma yapar bacaklardada yapabilirmi şuan okadar canım.yanıyor ki bacağım feci kas8lıyor sanırom diğeri de basladı şuan yatamıyorum eşimde hasta yatıyor onada birşey diydmiyorum napsam geçer acaba birtane d vitamini aldım belki ondand8r diye ama dogor imom diye bir vitamin yazdı gebelik icin özelmiş duyanınız varmı kullanan memnun kalan imom omega odi galiba hep sıkontı yazmaktan kendiki kötü hissetmeye basladım.hakınızı helal edin
Amin canım inşallah aynen herşey biz insanlar için izin verilir verilmez çalışmalara devam
Ben vazgeçtim artık çocuk işinden. Çok yıprandım. 3 kere kürtaj oldumGünaydın, üzüldüm açıkcası ama vazgeçmeyin gebe kalabiliyorsunuz sonuçta bu tür olaylar her yaşda başınıza gelebilir, ilk zamanlarda yaşanan kayıplar zaten sağlıklı olmadığını gösteriyor.
Senin de bir durumlar vardi sanirim ama kafam karisik hatirlayamadim suan insallah vok guzel haberlerle gel canim
Çok az uykuya daldım yine uyandım kalbimde kasıldı hafif ağrıyor rabbim.kimseye vermesin nekadar kötü birşey sanki hastalık çok ciddiy gibi insanı kötü yapıyorCanım geçmiş olsun sıcak tut ayaklarını varsa evde bir muz ye yarında git mutlaka eksikse ilaç yazarlar. Ben ımom kullanıyordum canım memnundum ayrıca demir ve d vitaminide vermişti. Doktoruna şikayetlerini anlat o yönlendirir zaten. Ayaklarını sıcak tutup ılık bir süt içsen uykula dalarsın belki dikkat et kendine.
Hayır kullanmıyorum. Doktorum biraz yüksek gerek yok demişti ama şimdi daha da yükseldi mi acaba diye tedirgin oldumBenim 7 nin uzerindeydi canim ilac kullaniyorum dustu cok sukur. Ilac kullaniomusun?
Hamilelik tiroidi yukseltir canim 2.5 altinda olmasi gerekiyor. Doktorun bu konuda cok bilgili degil sanirim endokrin yada dahiliyeye git vakit kaybetmeden. Gelisim geriligine sebep olur. En azindan dusuk doz ilaca baslaman gerek.Hayır kullanmıyorum. Doktorum biraz yüksek gerek yok demişti ama şimdi daha da yükseldi mi acaba diye tedirgin oldum
Yanlış anlama ama ne kadar beklersen okadar çok alışırsın geçmiş olsun canimBir sürü kişi var bekleyen ilaç gelince sırayla arayacağız çağıracağız dediler canım. Eczanede satılacağını sanmıyorum sonuçta bir şekilde kötü niyetli yada bilinçsizce kullanılırsa çok kötü sonuçlar doğurabilecek bir ilaç o yüzden eczane olayını hiç sormadım. Zaten özel doktorumla konuştum yarın gidip görüşeceğiz özelde yaptıracağım büyük ihtimal beklemek istemiyorum canım.
Günaydın canım ben bugün daha iyiyim gribim geçti gibi sen nasılsın ?günaydın kızlar . nasılsınız ?
Canım çok geçmiş olsun nasıl uzak kalıcaz ki ben çalışıyorum mesela bı şekilde hepimiz bı yerlerde maruz kalıyoruz maalesef mikroplara, umarım çabucak toparlarsınGünaydın kızlar ;
Sizlerden ricam Haziran ayına kadar mümkünse kalabalık bir ortama girmeyin.Ben pazar günü arkadaşımın mevlüdüne gittim,keşke gitmeseydim,keşke daha sonra hediyelerini verseydim.Neyse grip olan birisi de çıkmış gelmiş.Hastalığın mazereti olabilir,orda 2 tane küçük Bebek,hamile insanlar var.Neyse doğal olarak tabiki o ortamdaki herkese de bulaştı.Ve şimdi salgın olan Gripten.Pazartesi gününden beri ayağa kalkamıyorum.Ateşim 38,5,doktor Parol,öksürük şurubu,burun damlası,vitamin verdi.Halsizlik,Eklem ağrısı,öksürük,burun akıntısı belirtileri.Sadece meyve ile besleniyorum,hiçbir şey yiyemiyorum.Annemle ,kızkardeşim de hasta,onlarda yardımcı olamıyorlar.Tabii bu kadar hastalığın içerisinde kv,kp kişisi elini kolunu sallaya sallaya bize kahve içmeye geliyor.Zar zor kahvaltı hazırladık eşimle ben.Kahvaltı masasını salona taşısaydın bizde alırdık diyo.”Oldu dedim bir de bu halde senin için kahvaltı sofrasını salona taşıycam,eşim de yiyeceksen gel burda ye “dedi,sonra da “çekti,gitti “.Kızlar eşimizin annesi,babası ,tamam Saygı duyalım ama ben 2,5 sene içerisinde hiçbir yardımlarını görmedim.Evimi su bastığında bile her seferinde benim annem geldi,ertesi gün bitti mi diye kontrole geldi.Anne ile kaynana arasındaki farkı anlatmaya çalıştım size.Annem hasta haliyle hala bana çorba yapıp gönderiyor,kv daha yeme içme peşinde.Eğer gerçekten size yardımcı olan kvleriniz varsa kıymetlerini bilin,dört elle sarılın.Bana şu anda ameliyatlı olan eşim bakıyor,o da iyiki raporlu.Siz de çok,çok dikkat edin
Çok geçmiş olsun canımm ya geçen pazar bende eşimin amcasına kahbaştıya gitmiştim eşimin kp amcası halası babannesi kuzenleri baya bi kalabalıktık kimse görünürde hasta değildi ama eve geldik akşamı felaket hasta oldum eşim ve oğlumda kesinlikle kalabalığa girmemek gerek. Annenin yerini ne kadar iyi olsada kv tutamaz asla kvler sanki anne değil onlarında oğlulları var düşmancasına davranmaları çok şaçma anlamsız. Ben ego savaşı görüyorum yada zamanında çekmiş acısını bizden çıkarıyorlar daha bir sürü neden tek bildiğim çok yakın olmamak ve kendini asla ezdirmemek birkere altan almaya başladın mı tepene çıkıp ezebildikleri kadar eziyorlar. Saygı çerçevesi içinde lafımızı söylememiz lazımGünaydın kızlar ;
Sizlerden ricam Haziran ayına kadar mümkünse kalabalık bir ortama girmeyin.Ben pazar günü arkadaşımın mevlüdüne gittim,keşke gitmeseydim,keşke daha sonra hediyelerini verseydim.Neyse grip olan birisi de çıkmış gelmiş.Hastalığın mazereti olabilir,orda 2 tane küçük Bebek,hamile insanlar var.Neyse doğal olarak tabiki o ortamdaki herkese de bulaştı.Ve şimdi salgın olan Gripten.Pazartesi gününden beri ayağa kalkamıyorum.Ateşim 38,5,doktor Parol,öksürük şurubu,burun damlası,vitamin verdi.Halsizlik,Eklem ağrısı,öksürük,burun akıntısı belirtileri.Sadece meyve ile besleniyorum,hiçbir şey yiyemiyorum.Annemle ,kızkardeşim de hasta,onlarda yardımcı olamıyorlar.Tabii bu kadar hastalığın içerisinde kv,kp kişisi elini kolunu sallaya sallaya bize kahve içmeye geliyor.Zar zor kahvaltı hazırladık eşimle ben.Kahvaltı masasını salona taşısaydın bizde alırdık diyo.”Oldu dedim bir de bu halde senin için kahvaltı sofrasını salona taşıycam,eşim de yiyeceksen gel burda ye “dedi,sonra da “çekti,gitti “.Kızlar eşimizin annesi,babası ,tamam Saygı duyalım ama ben 2,5 sene içerisinde hiçbir yardımlarını görmedim.Evimi su bastığında bile her seferinde benim annem geldi,ertesi gün bitti mi diye kontrole geldi.Anne ile kaynana arasındaki farkı anlatmaya çalıştım size.Annem hasta haliyle hala bana çorba yapıp gönderiyor,kv daha yeme içme peşinde.Eğer gerçekten size yardımcı olan kvleriniz varsa kıymetlerini bilin,dört elle sarılın.Bana şu anda ameliyatlı olan eşim bakıyor,o da iyiki raporlu.Siz de çok,çok dikkat edin
Hasta birini hissedersen “ arkana bakmadan hemen kaç “Canım çok geçmiş olsun nasıl uzak kalıcaz ki ben çalışıyorum mesela bı şekilde hepimiz bı yerlerde maruz kalıyoruz maalesef mikroplara, umarım çabucak toparlarsınkayınvaliden de ayıp ediyor gerçekten gelip yardım edeceğine bı de hizmet bekliyor ama sen takma kafanı bı an önce iyileşmeye bak sen toparla ki bebişin de daha keyifli olsun canım
Aynen canım ben lafımı söylemesem,daha çok tepeme çıkar,o yüzden kimse kusura bakmasın,susamam yani.Sen gribini nasıl geçirdin ?Çok geçmiş olsun canımm ya geçen pazar bende eşimin amcasına kahbaştıya gitmiştim eşimin kp amcası halası babannesi kuzenleri baya bi kalabalıktık kimse görünürde hasta değildi ama eve geldik akşamı felaket hasta oldum eşim ve oğlumda kesinlikle kalabalığa girmemek gerek. Annenin yerini ne kadar iyi olsada kv tutamaz asla kvler sanki anne değil onlarında oğlulları var düşmancasına davranmaları çok şaçma anlamsız. Ben ego savaşı görüyorum yada zamanında çekmiş acısını bizden çıkarıyorlar daha bir sürü neden tek bildiğim çok yakın olmamak ve kendini asla ezdirmemek birkere altan almaya başladın mı tepene çıkıp ezebildikleri kadar eziyorlar. Saygı çerçevesi içinde lafımızı söylememiz lazım
Günaydın kuzum öncelikle geçmiş olsun ünşallah biran önce toparlarsınız. Anne ve kv konusuna gelince sana şöyle birşey anlatayım. Bak kuzum benüm annemle babam zamanında durumları iyiymiş babamın dükkanı sanayide dükkanı varmış hala daha araba doktoru derler ona sonra kumar içki derken iflas etmiş dide vurmuşuz abim 6 ben 5 yaşındaydım. Sonra birdaha toplamamışlar sonra annem çalışmaya başlamış sağolsun animide benide okuttu babamdan bir destek geldi diyemem. Neyse böyle yıllar geçti ama annem babamdan nefret eder gibi davranır hep birgün sevgi dolu bir hareketini görmedim boşanmadıda sonra ben üniv bitirdim istanbula yerleştim çalışmaya başladığım anda elim para tutunca ilk onları ananemlerin eski kerpiç evlerinden çıkardım 2007 den beri kiralarını öderim evlerini baştan aşağı halısından avizesine kadar günde günde dizdim sıfır yaptım üstüne birde alık extra para veririm.Ben evlenirken bile bana takacakları bir bileziği ben aldım öyle diyim. Geleyim asıl konuya yılbaşında kayınvalidelerim bizi ve annemle babamıda davet etti. Annemlere dedim geliyormusunuz annem herzamankü lafı para yok dedim ben alırım biletinizi gelmez istiyorsanız söylemeniz yeterli. Neyse geldiler bu arada yılbaşında kv ve kp ilk defa görüyorlar hamile halimde torunları olacak diye çok mutlulardı ve beşik aldılar. Dedim ben annemle babamda mahçup olmasın benimkilerde bebekarabası almak istiyor . Biz alıp annemler almış gibi söyleyecektik. Sağolsun eşim bu konuda hep yanımdadır. Neyse üstüne bebğimde sorun olduğunu öğrendik annemi aradım anne böyle böyle dedim bana ilk dediği yaa doğmamış çocuğa don biçilirse böyle olur işte hemen gittiler beşik aldılar işte bak ne oldu. 2 gün önce aradım doğalgaz elektrik parası gelmiş dsdim anne hesabına yatırıyorum yarın yatırırsın bana dediki hep benim parammı gidecek:s tuttum kendimi annem ben onu eviniz hızurlu olsun diye gönderiyorum git yatır dedim. Asla benim param diyemem. Neyse bende kafa gidik yatırmayı unıttum kimdide hastaneye gideceğimizi biliyor dün amniyosentez için sıra bekliyorum annem aradı para yatırmamışsın dedi dedik 3 dk sonra bak unutuum dedim orada hesabına geçtim hemen bana telefonda tamam dedi kapattı. Me bir kızım ne yaptınız ne oldu ne nasılsın hiç birşey. Kv aradı ağlıyordu kızım Allah sana sağlık versin üzme sakın kendini yeniden yaparaınız diyordu. Ki hergün aradı nasılsın kızım diye. Şimdi ben kendi anneme demediğim gibi kv me annem derim. Demem oki anne veya kv ilk önce insan olmaları lazım hayatınızdan çıkaramıyorsunuz ama mesafe koymak lazım. Ben kendi öz annem olduğu için o mesafeyi koymayı başaramıyorum malesef ama çok şükürki eşin yanında onun desteği yanında o yzden boşver takma kafaya diyeceğim canım senden kötü durumda olanları gör diye yazdım biraz uzun oldu ama ya sabır de geçGünaydın kızlar ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?