2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ihlamur zencefil elma limon karışımı çay yaptım onu içtim günde 2 bardak bol bol portalak yedim karabiberli çorbalar içtim bide bol bol yattım dinlendim canım inş sende hemen atlatırsın 4 günde mahvoldum hastalıktan daha uzun sürseydi kendimi hastanede bulurdum sanırım okadar ağır geçirdim.

Canım benim Ya “yaşamayan bilmez “derler Ya ,seni çok çok iyi anlıyorum.Bir de biz çok kinlendik birbirimize ,ondan dolayı da olabilir.Belki annem yapsa batmayacak,ama o yaptığı için bana zor geliyor.Yani şöyle söyleyim sana ,ben de 2007 yılından beri çalışıyorum,hep kendi paramı kendim kazandım.Evlenince de işim evime 2.5 saatlik mesafede olduğu için çıkmak zorunda kaldım.Olayın içine bir de para,pul muhabbeti girdiği zaman olaylar başka bir hal alıyor.Düğünümde takılan altınlarım ve paralarımın hepsini elimizden aldılar.Masraf yaptık diye .Eee benim ailem masraf yapmadı mı ?Yatak odasıydı,beyaz eşyalarıydı,halısıydı benim babam aldı.Bir de üstüne eşime kredi çektirdiler.Bunlar uyanık geçindikleri için zaten ben görüşmek istemiyorum

günaydın canım öncelikle çok geçmiş olsun , malesef ne kdr dikkat etsekte o ortamlara bir şekilde giriyoruz, çalışıyorum mesela mutlaka çevremde birileri hasta grip vs oluyor.. ateşine çok çok dikkat et sende..
kv konusuna gelince işte böyle böyle soğutuyorlar kendilerini sonra niye bizi kendi ailesi gibi görmüyor neden uzak diyorlar .. ilerde bzmde çocuklarımız olacak inşallah biz böyle insanlar olmayız ne diyimki.
Günaydın canım ben bugün daha iyiyim gribim geçti gibi sen nasılsın ?

ben iyiym canım çok şükür sana da çok geçmiş olsun malesef hamilelkte daha zor oluyr

Ayy kahvaltıdan sonra biraz kenara çekildim benm kız çoştu allahımmmm maşallah sana güzelim benim nasılda oynuyor

Allah bütün hamileleri ve çocukları korusun çok amin :) sen de bol bol meyve ye bitki çayı iç ve en önemlisi dinlen olur mu

B BYV ne kadar da haklısın aslında kendi ailemiz yada karşı taraf yada dışardan tamamen başkaları çok da takmamak en guzeli...

Ayy kahvaltıdan sonra biraz kenara çekildim benm kız çoştu allahımmmm maşallah sana güzelim benim nasılda oynuyor
Ya maşallah canım ne güzel maşallah maşallah benim bebeğim niye bu kadar hareket etmiyor artık takmaya başladım kafaya ((

Saolasın canım aynen walla 2 kat zorlu geçiyor.

ben de hala hissedemiyorum canım takma hiç doktorum 24 e kdr hissedemeyebilirsin dedi.
Ay canım ya bı senle ben kaldık sanırım hissetmeyen :))) evet doktorum da öyle diyor da ben geçen hafta falan tam anlayamasam da bı hareketlilik hissediyordum karnımda dünden beri o da yok bugün bı de midem bulanıyor hepsi ustuste gelince kaygılandım işte :/
İnşallah yakın zamanda hissedelim biz de bebislerimizi

inşallah canım hisederiz en kısa zamanda. ben de sürekli kendimi dinliyorm bi kıpırtılar oluyor ama bebek hareketimi tam emin olamıyorum malesef. neyse net hissedecğimiz günlerde gelecek en azından

inşallah canım hisederiz en kısa zamanda. ben de sürekli kendimi dinliyorm bi kıpırtılar oluyor ama bebek hareketimi tam emin olamıyorum malesef. neyse net hissedecğimiz günlerde gelecek en azından

İnşallah canım inşallah sağlıklı olsunlar da geç hissederiz napalım

Evet öyleydi sizin bebegjnizde saglikla dogar insallah

Hamilelik tiroidi yukseltir canim 2.5 altinda olmasi gerekiyor. Doktorun bu konuda cok bilgili degil sanirim endokrin yada dahiliyeye git vakit kaybetmeden. Gelisim geriligine sebep olur. En azindan dusuk doz ilaca baslaman gerek.
Aynen canım En yakın zamanda test yapıp gitmeliyim

Ben annemle ve babamla ikisiyle de görüşmüyorum seni dibe çeken insanlara karşı herzaman mesafe koymayı bileceksin. Bu arada kınayacaklar için söleyeyim. Beni dedem ve babannem büyüttü bu yuzden oda seni 9ay tasimista vs laflariyla gelmesin kimse herkes yasadiğını bilir sonuçta bu arada benim de kv aram gayet iyidir. Hamileligim boyunca cok destegini gordum hakkını yiyemem. Rabbim hepimizi iyilerle karsilastirsin

Maşallah canım allah bozmasın her anme baba başarılı olamıyor malesef. Boş verelim bunuları sen nasıl oldun canım tansiyonun nasıl oldu hastanedemisin hala?

valla bende bekliycem diyorum da doktor pipi olsa illa görürdük şimdiye kadar dedi :)
ever ya gerçekten göremeyenler nasıl göremiyor anlamıyorum ya kaç kere sordum doktora zaten kesin mi diye kesin dedi zaten başından beri gösteriyordu bizimki saklama durumu falan yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…