2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sadece yaş riski var ise o 30 yaşin üstünde herkeste cikiyor canim ultrasonda ölcumlerin falan nasildi ? Doktorun soledigine tabiki boynumuz kıldan ince ama 300 de 1 yüksek bir risk saglikli olabilir evladin sonucta bunlar olasilik testleri fetal dna evet kandan bakilana ama amniyosenteze hayir diyorum ben canim tabi bu benim sahsi fikrim ben olsam mecbur kalmadikca daha ciddi riskler olmadikca amniyosentez yaptirmazdim

Maşallah canım allah bozmasın her anme baba başarılı olamıyor malesef. Boş verelim bunuları sen nasıl oldun canım tansiyonun nasıl oldu hastanedemisin hala?
Alistim buraya sanirim bugün de benim gidesim yok :)) canim tansiyon sabaha karsi düstü cok sükür aksama kadar kontrol icin buradayım. Onun disinda henuz birsey solemediler. Gunde 2 kere vizite var bakalim bekliyoruz sen annenle babanı anlatinca dayanamadim canim. Beni artik hic uzmuyorlar sen de sana bunu yapmalarina izin verme sakın

Sanırım hamilelikte her haftanin ayın ayri bir derdi var kalp atisi diyorduk kese diyorduk sonra ikili dedik suan siz hissetmekle alakali endise ediyorsunuz hic bitmeyecek gibi benim haftam erken henuz 16+2 deyiz bu haftada hisseden varmidir ki acaba ?

S Serylady sana bakmaya geldım nasılsın cıktın mı hastanedne
Caniimmm cok saol tansiyon düstu sabaha karsi ama cikarmadilar akşam vizitesinden sonra belli olacak sanirim suan kontrol amacli tutuyorlar dünden rengim atmis elim yüzüm sis oldugundan da biraz vücut düzene girsin diye bekliyolar sanirim ben de vakit olduruyorum iste telefonla vs napim amac kafam dagilsin

Ayy kahvaltıdan sonra biraz kenara çekildim benm kız çoştu allahımmmm maşallah sana güzelim benim nasılda oynuyor
benimkide öyle maşallah 2 gün önce çamaşır suyundan baygınlık geçirmiş yavrum sonra kendne geldi akşamdan beri hiç durmuyor

Mide bulantınla baş ağrında geçmiştir inşallah canım emin olup öyle göndersinler zaten canım:) ben diyorum sabır babam 71 yaşında kısmı felç geçirdi bastonla geziyor ayrıca koah hastası ama sigara alkol devam. Annem 66 yaşında sağlıklı ama diyorum Allah bilir ama daha ne kadar ömürleri kaldıki sabret kızım elbet üzerimde öyle yada böyle hakları var ben sonuna kadar evlatları olarak yanlarında olayım elimden geleni yapayım gerisi Allahla onların arasında Allaha şükür eşim sırtımı yaslayabileğim bir dağ başımı koyabileceğim sevgi dolu bir omuz asla engellemeye çalışmadı ne desem arkadamda durdu sağolsun

Iyııı dusmus sevındımm canım amaan yaa eve gıdınce dıkkat et yuksek tansıyon cok onemlı hep ölç boşlamaya gelmez... ıyı yapıyorsun kafan dagılır ıyı olursunn ınsallahh canım

Ne güzel Allah bozmasin aranizi canim hep boyle kalin. Benim yaşadığım durum seninkinden biraz farkli bu sebepten gorusmemeyi yeğlerim. Bas agrim dün epey hafiflemisti zaten mide bulantısı icin ilac veriyorlar birkac gün zorlarmis dedi doktor yemek falan da pek bisi yiyemedimya onun da etkisi vardir. Aksam birakirlar umarim boyle devam ederse

Iyııı dusmus sevındımm canım amaan yaa eve gıdınce dıkkat et yuksek tansıyon cok onemlı hep ölç boşlamaya gelmez... ıyı yapıyorsun kafan dagılır ıyı olursunn ınsallahh canım
Tansiyon aleti bakiyoruz almak icin canim doktorda tansiyon ciktiginda ne yasarim hissederim anlatti asagi yukari bunlara dikkat et vs dedi aksam yazarim tekrar

B BYV bebeğinizdeki rahatsızlıkla ilgili deneyimleri bu sitede sayfalarca okudum. çok fazla bir oran olumsuzlukla sonuçlanmıştı söylediğiniz gibi. birkaç tane mucize bebek vardı aralarında. bunca zaman birçok zorluğa göğüs germiş biriymişsiniz yukarda yazdıklarınız üzere, eminim kendi yaşayacağınız zorlukları değil bebeği düşünerek böyle bir karar veriyorsunuzdur. allah pişmanlık yaşatmasın, tez zamanda kucağınızı doldursun. kendinize iyi bakın.

İnşallah canım inşallah sağlıklı olsunlar da geç hissederiz napalım
aynen canım önemli olan o..
Bende size dahilim. Gecenlerde biseyler hissettim gibi ama kac gundur tik yok yani belkide hissettigimi sandim sadece emin olamiyorum
bende öyle arada hissediyorum sanıyorum ama belirgin bişey yok
Ben de daha hiçbi hareketini hissedemeyenlerdenim ve tek olmamak gayret veriyor 24. haftada ccok gecmis daha 5 hafta var
olsun canım sağlıklı olsunlarda bekleriz napalım :)
2. gebeliklerde senin zamanlarında oluyormuş ama ilk gebeliklerde daha geçmiş diye duydum :)

Çok haklısın bu serüven çok kaygılıymış her dönem için bişeyler var kafaya takılabilecek Allah korktuklarımızla sınamasın ne diyelim

Kızlar hepınıze soruyorum uyurken en rahat ettıgınız yön neresi? Sag mı? Sol mu? Merak ettım...

Ilk gebeligimde 18. Haftada hissetmistim ama bunda 13de hissetmeye basladim kiloya felanda bagli galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…