- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
uyurken çok zorlanıyorum ben ya hiç rahat edemiyorum hep yüzüstüne alışmışm sola yatınca hele karnım çok ağırmış gibi geliyorKızlar hepınıze soruyorum uyurken en rahat ettıgınız yön neresi? Sag mı? Sol mu? Merak ettım...
Ben solda daha rahatım galibaKızlar hepınıze soruyorum uyurken en rahat ettıgınız yön neresi? Sag mı? Sol mu? Merak ettım...
Sağda daha rahat ediyorum. Sola yatınca kalbimin atışını duyuyo gibi oluyorum rahatsız ediyo.Kızlar hepınıze soruyorum uyurken en rahat ettıgınız yön neresi? Sag mı? Sol mu? Merak ettım...
Canım şu hayatta belki fiziken değil ama ruhen çok zorluklar gördüm yaşadım ama ben hiç bir zaman yılmadım pes etmedim hep daha güçlü oldum daha dik durdum hayata karşı halada bazı sınavlardan geçiyorum Allahım güç versin bana yıkılmayımda. Burada hepimiz alt tarafı bir yerimizi kessek canımızdan can gidiyor ben canımın parçasına bunu defalarca yaşatamam dediğin gibi arada birkaçtane mucize çocuk var allah yardımcıları olsun inşallah tez vakitte atlatırlar ama ben kendi hayatımda kendimle ilgili durduğum gibi evladımda bukadar güçlü duramam bir ihtimal doğunca yaşarsa umuduna tutulup ona acı ağrı dolu bir hayat verme hakkını kendimde görmüyorum. Elbette burada insan evladından nasıl vazgeçer Allahın verdiği canı allah alır nasıl böyle bir şey yaparsın düşüncesinde arkasaşlarımda vardır saygımda sonsuzdur ama ben eğrisini doğrusu geceler boyu düşündüm ve benim doğrum budur. İyi temennilerin için teşekkür ederim ve Allah kimseyi evladıyla sınamasınB BYV bebeğinizdeki rahatsızlıkla ilgili deneyimleri bu sitede sayfalarca okudum. çok fazla bir oran olumsuzlukla sonuçlanmıştı söylediğiniz gibi. birkaç tane mucize bebek vardı aralarında. bunca zaman birçok zorluğa göğüs germiş biriymişsiniz yukarda yazdıklarınız üzere, eminim kendi yaşayacağınız zorlukları değil bebeği düşünerek böyle bir karar veriyorsunuzdur. allah pişmanlık yaşatmasın, tez zamanda kucağınızı doldursun. kendinize iyi bakın.
Nasıl her insan birbirinden farklı huylara sahipse bebişler de öyle :) kimisi daha hareketli oluyor kimisi daha sakin. Bir de şöyle bişey var biz sadece belli başlı hareketlerini hissedebiliyoruz. Onun dışında da hareket halindeler lütfen kafana takma. Bebekler iyice büyüdüğünde az hissedersek endişelebiliriz ama şu anda hissettiğin bir iki pıtpıtın keyfini çıkar gerisini de kafana takmaYa maşallah canım ne güzel maşallah maşallahbenim bebeğim niye bu kadar hareket etmiyor artık takmaya başladım kafaya ((
Güçlü duruşunla burda hepimize örnek oluyorsun hiç kolay bir karar değil bu kararı ne kadar zor aldığınızı tahmin edebiliyorum. umarım bu süreci en az yıpranmayla atlatırsın ve en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsınCanım şu hayatta belki fiziken değil ama ruhen çok zorluklar gördüm yaşadım ama ben hiç bir zaman yılmadım pes etmedim hep daha güçlü oldum daha dik durdum hayata karşı halada bazı sınavlardan geçiyorum Allahım güç versin bana yıkılmayımda. Burada hepimiz alt tarafı bir yerimizi kessek canımızdan can gidiyor ben canımın parçasına bunu defalarca yaşatamam dediğin gibi arada birkaçtane mucize çocuk var allah yardımcıları olsun inşallah tez vakitte atlatırlar ama ben kendi hayatımda kendimle ilgili durduğum gibi evladımda bukadar güçlü duramam bir ihtimal doğunca yaşarsa umuduna tutulup ona acı ağrı dolu bir hayat verme hakkını kendimde görmüyorum. Elbette burada insan evladından nasıl vazgeçer Allahın verdiği canı allah alır nasıl böyle bir şey yaparsın düşüncesinde arkasaşlarımda vardır saygımda sonsuzdur ama ben eğrisini doğrusu geceler boyu düşündüm ve benim doğrum budur. İyi temennilerin için teşekkür ederim ve Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak düzelsin bu durumMerhabalar arkadaslar 17 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı ve doktorum bebegimin beyininde 12mm lik bi su birikimi olmus bu 15 olunca gebelige son veriliyormus aksi halde bebegin beyni su baloncuguna dönüp gelişmicekyarın detaylı bi muayene icin bi perinatologa gidicez dualarınızı bekliyorum Allahın izniyle düzelir inşallah..
Canım Allah yardımcınız olsun umarım sorunsuz geçer peki bu değerin düşme olasılığıyla ilgili bir şey dediler mi? Allah dermansız dert vermesin. Sana tavsiyem internete girip okuma yarın doktorunun ne diyeceğine odaklan inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniMerhabalar arkadaslar 17 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı ve doktorum bebegimin beyininde 12mm lik bi su birikimi olmus bu 15 olunca gebelige son veriliyormus aksi halde bebegin beyni su baloncuguna dönüp gelişmicekyarın detaylı bi muayene icin bi perinatologa gidicez dualarınızı bekliyorum Allahın izniyle düzelir inşallah..
Yaaa çok teşekkür ederim çok haklısın aslında ama işte insan bazen kendine dinletemiyor, söylediklerin çok iyi geldi ama cidden çok sağolNasıl her insan birbirinden farklı huylara sahipse bebişler de öyle :) kimisi daha hareketli oluyor kimisi daha sakin. Bir de şöyle bişey var biz sadece belli başlı hareketlerini hissedebiliyoruz. Onun dışında da hareket halindeler lütfen kafana takma. Bebekler iyice büyüdüğünde az hissedersek endişelebiliriz ama şu anda hissettiğin bir iki pıtpıtın keyfini çıkar gerisini de kafana takma
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı haberler al dualarım sizinle olacakMerhabalar arkadaslar 17 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı ve doktorum bebegimin beyininde 12mm lik bi su birikimi olmus bu 15 olunca gebelige son veriliyormus aksi halde bebegin beyni su baloncuguna dönüp gelişmicekyarın detaylı bi muayene icin bi perinatologa gidicez dualarınızı bekliyorum Allahın izniyle düzelir inşallah..
Normal muayenede mi görüldü peki bu durum yoksa ayrıntılıda mıMerhabalar arkadaslar 17 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı ve doktorum bebegimin beyininde 12mm lik bi su birikimi olmus bu 15 olunca gebelige son veriliyormus aksi halde bebegin beyni su baloncuguna dönüp gelişmicekyarın detaylı bi muayene icin bi perinatologa gidicez dualarınızı bekliyorum Allahın izniyle düzelir inşallah..
Canım çok üzüldüm dualarım sizinle inşallah iyi haberlerle gel.Merhabalar arkadaslar 17 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı ve doktorum bebegimin beyininde 12mm lik bi su birikimi olmus bu 15 olunca gebelige son veriliyormus aksi halde bebegin beyni su baloncuguna dönüp gelişmicekyarın detaylı bi muayene icin bi perinatologa gidicez dualarınızı bekliyorum Allahın izniyle düzelir inşallah..
okuduklarımdan dolayı psikolojik olarak şartlandığımdan dolayı mı bilmiyorum ama bütün gece sola dönerek yatıyorum. sağa döndüğüm veya sırt üstü olduğum an çok rahatsız hissediyorum hemen sola kaykılıyorum. artık kocama hep sırtım dönük ama ne yapayım :)Kızlar hepınıze soruyorum uyurken en rahat ettıgınız yön neresi? Sag mı? Sol mu? Merak ettım...
Ne kadar sürede oldu sizin peki öyle yapıyorum ben aylardır ama yumurtlama dönemine denk getiremedik eşimin görevlerinden dolayı bu ay inşallah olsun yaÖncesinde kullanmadım ben canım hamile kaldıktan sonra folbiol kullandım gün aşırı deneyin ilişki somrasında belinin altına yastık koy ayaklarınıda duvara doğru yasla
Duydum duyalı arastıtıyorum valla acaba aynı seyle karsılasan varmı diye perinatalog yarın detaylı bakacak ins güzel seylerssöyle Allah razı olsun hepimizin yavrusu sag salim saglıklı sekilde dogarCanım Allah yardımcınız olsun umarım sorunsuz geçer peki bu değerin düşme olasılığıyla ilgili bir şey dediler mi? Allah dermansız dert vermesin. Sana tavsiyem internete girip okuma yarın doktorunun ne diyeceğine odaklan inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Normal muayene de gördü perinataloga sevketti deger 15 olursa gebelige son verilecekNormal muayenede mi görüldü peki bu durum yoksa ayrıntılıda mı
amin ins Allah razı olsunCanım çok üzüldüm dualarım sizinle inşallah iyi haberlerle gel.
Ay cevaplamışsın zaten sorumu ehe:) inşallah hemen nasip olur 5 ay bile çok uzun geldi bana sabırsızmıgım neİnş canım Allah istedikten sonra herşey olur ben ilk evlendikten sonra 6 ay korundum bıraktım 2 buçuk sene olmadı hiç bir sorunda yoktu her zaman Allah ım hayırlı zamanda nasip et dedim sonra hamile olduğumu öğrendim. Bu ikinci hemen oldu Allahım ne zaman hayırlısı ise ozaman versin sanada
Bende öylee cok zor gecıyor gecelerım saga son sola donuyurken çok zorlanıyorum ben ya hiç rahat edemiyorum hep yüzüstüne alışmışm sola yatınca hele karnım çok ağırmış gibi geliyor
Evet en guzelıBen solda daha rahatım galiba
Bende yorulursam falan sola yatınca ınanılmaz rahatlıyorum ama bısey farkettım uyurken en cok sagda rahat oluyormSağda daha rahat ediyorum. Sola yatınca kalbimin atışını duyuyo gibi oluyorum rahatsız ediyo.
bende bende aslında uyurken en cok saga dondugumu fark ettım hemen fark edınce sola sonra kol uyusur dıger yanaokuduklarımdan dolayı psikolojik olarak şartlandığımdan dolayı mı bilmiyorum ama bütün gece sola dönerek yatıyorum. sağa döndüğüm veya sırt üstü olduğum an çok rahatsız hissediyorum hemen sola kaykılıyorum. artık kocama hep sırtım dönük ama ne yapayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?