2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım şu hayatta belki fiziken değil ama ruhen çok zorluklar gördüm yaşadım ama ben hiç bir zaman yılmadım pes etmedim hep daha güçlü oldum daha dik durdum hayata karşı halada bazı sınavlardan geçiyorum Allahım güç versin bana yıkılmayımda. Burada hepimiz alt tarafı bir yerimizi kessek canımızdan can gidiyor ben canımın parçasına bunu defalarca yaşatamam dediğin gibi arada birkaçtane mucize çocuk var allah yardımcıları olsun inşallah tez vakitte atlatırlar ama ben kendi hayatımda kendimle ilgili durduğum gibi evladımda bukadar güçlü duramam bir ihtimal doğunca yaşarsa umuduna tutulup ona acı ağrı dolu bir hayat verme hakkını kendimde görmüyorum. Elbette burada insan evladından nasıl vazgeçer Allahın verdiği canı allah alır nasıl böyle bir şey yaparsın düşüncesinde arkasaşlarımda vardır saygımda sonsuzdur ama ben eğrisini doğrusu geceler boyu düşündüm ve benim doğrum budur. İyi temennilerin için teşekkür ederim ve Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Ya maşallah canım ne güzel maşallah maşallah benim bebeğim niye bu kadar hareket etmiyor artık takmaya başladım kafaya ((
Nasıl her insan birbirinden farklı huylara sahipse bebişler de öyle :) kimisi daha hareketli oluyor kimisi daha sakin. Bir de şöyle bişey var biz sadece belli başlı hareketlerini hissedebiliyoruz. Onun dışında da hareket halindeler lütfen kafana takma. Bebekler iyice büyüdüğünde az hissedersek endişelebiliriz ama şu anda hissettiğin bir iki pıtpıtın keyfini çıkar gerisini de kafana takma

Merhabalar arkadaslar 17 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı ve doktorum bebegimin beyininde 12mm lik bi su birikimi olmus bu 15 olunca gebelige son veriliyormus aksi halde bebegin beyni su baloncuguna dönüp gelişmicek yarın detaylı bi muayene icin bi perinatologa gidicez dualarınızı bekliyorum Allahın izniyle düzelir inşallah..

Güçlü duruşunla burda hepimize örnek oluyorsun hiç kolay bir karar değil bu kararı ne kadar zor aldığınızı tahmin edebiliyorum. umarım bu süreci en az yıpranmayla atlatırsın ve en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Çok geçmiş olsun inşallah çabucak düzelsin bu durum

Kızlar gittim özel doktorumla konuştum o kalbimdeki olayı unutmuş bir anda o yüzden yapamam diyor tam teşekküllü bir hastanede olman lazım dedi bu süreç zorlu hazır olmayan bir bedene zorla doğum yap diyoruz ilaçlar verip duruyoruz ve anne içinde riski var yapamam dedi. Kolan hastanesini aradım bizim hastamız değilmişsiniz yapamayız dediler. Türkiye hastanesini aradım biz size dönecez dediler beklemedeyim Bu arada özeldeki doktorum amniyosentez yapan kişi sana neden antibiyotik yazmadı diye çok kızdı hemen başla antibiyotiğe dedi yaptıran arkadaşlar barsa mutlaka doktoruna danışsınlar arkadaşlar.

Canım Allah yardımcınız olsun umarım sorunsuz geçer peki bu değerin düşme olasılığıyla ilgili bir şey dediler mi? Allah dermansız dert vermesin. Sana tavsiyem internete girip okuma yarın doktorunun ne diyeceğine odaklan inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Yaaa çok teşekkür ederim çok haklısın aslında ama işte insan bazen kendine dinletemiyor, söylediklerin çok iyi geldi ama cidden çok sağol

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı haberler al dualarım sizinle olacak

Normal muayenede mi görüldü peki bu durum yoksa ayrıntılıda mı

Canım çok üzüldüm dualarım sizinle inşallah iyi haberlerle gel.

Kızlar hepınıze soruyorum uyurken en rahat ettıgınız yön neresi? Sag mı? Sol mu? Merak ettım...
okuduklarımdan dolayı psikolojik olarak şartlandığımdan dolayı mı bilmiyorum ama bütün gece sola dönerek yatıyorum. sağa döndüğüm veya sırt üstü olduğum an çok rahatsız hissediyorum hemen sola kaykılıyorum. artık kocama hep sırtım dönük ama ne yapayım :)

Öncesinde kullanmadım ben canım hamile kaldıktan sonra folbiol kullandım gün aşırı deneyin ilişki somrasında belinin altına yastık koy ayaklarınıda duvara doğru yasla
Ne kadar sürede oldu sizin peki öyle yapıyorum ben aylardır ama yumurtlama dönemine denk getiremedik eşimin görevlerinden dolayı bu ay inşallah olsun ya

Duydum duyalı arastıtıyorum valla acaba aynı seyle karsılasan varmı diye perinatalog yarın detaylı bakacak ins güzel seylerssöyle Allah razı olsun hepimizin yavrusu sag salim saglıklı sekilde dogar

Normal muayenede mi görüldü peki bu durum yoksa ayrıntılıda mı
Normal muayene de gördü perinataloga sevketti deger 15 olursa gebelige son verilecek
kendiliginden düzeledebiliyormus.
Canım çok üzüldüm dualarım sizinle inşallah iyi haberlerle gel.
amin ins Allah razı olsun

Ay cevaplamışsın zaten sorumu ehe:) inşallah hemen nasip olur 5 ay bile çok uzun geldi bana sabırsızmıgım ne

uyurken çok zorlanıyorum ben ya hiç rahat edemiyorum hep yüzüstüne alışmışm sola yatınca hele karnım çok ağırmış gibi geliyor
Bende öylee cok zor gecıyor gecelerım saga son sola don
Ben solda daha rahatım galiba
Evet en guzelı
Sağda daha rahat ediyorum. Sola yatınca kalbimin atışını duyuyo gibi oluyorum rahatsız ediyo.
Bende yorulursam falan sola yatınca ınanılmaz rahatlıyorum ama bısey farkettım uyurken en cok sagda rahat oluyorm
bende bende aslında uyurken en cok saga dondugumu fark ettım hemen fark edınce sola sonra kol uyusur dıger yana

Benım cocuklarım cok tatlıcı ya sıcak pudng yaptım yedım dun dusunce bıdaha dogru duzgun dınleyemedım sadece yer degısıyodu hıc vurmamıstıpudngı yıyınceee gumletmeye basladıııı benı burda meraklandırdııııııııııı yaramaz cocukkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…