2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende yazılarda hep sola yatın diye okuyordum canım bende sola yatıyorum sağada uyanıyorum eşinle yer değiştirin yüzünede bak adamcağızın

Ozaman daha benim zamanim.var bu gittigimde doktora sorayim bakalim ne diyecek

neden acaba merak ettım acaba o an pozısyonundan falan mı bende uyurken kendımı sagda yakalıyorum

bendeee tek yön ımkanszzz zaten sag yatmayın denmıyor bır saaaag bır soool uyusana kadar
Sağda yatmamın kanıtlanmış bir zararı yok merak etme, sadece solda yatmanın kan akışı daha rahat oluyor.

Ben turkiye hastanesine gidiyorum ciddi bir durumsa yapmazlar gibi geliyor canim cok bel baglama sen. Arastirma hastanelerine raporunu alip gitmeni oneririm canim yada zeynep kamile bakabilirsin ?

Sağda yatmamın kanıtlanmış bir zararı yok merak etme, sadece solda yatmanın kan akışı daha rahat oluyor.
Tabı canım bılıyorum kızımda da hep oyle yaptım koltuga uzanırken bıle hep sola yatıyorum. Gece sadece kendımı sagda buluyorum oyuzden herkese sormak ıstedım.

Bende yazılarda hep sola yatın diye okuyordum canım bende sola yatıyorum sağada uyanıyorum eşinle yer değiştirin yüzünede bak adamcağızın
ahaha :)) yatağa girer girmez hemen sırtımı dönüp uyumuyorum ya iyice mal gibi yapmadım kendimi hamileyim diye :) arkadan sarıltıyorum da kendime. hem pastam dursun hem karnım doysun :)

Ne kadar sürede oldu sizin peki öyle yapıyorum ben aylardır ama yumurtlama dönemine denk getiremedik eşimin görevlerinden dolayı bu ay inşallah olsun ya
Dediğim gibi 2 buçuk sene olmadı soğan kürü kullandıktan 2 ay sonra hamile kaldım inş hamile haberini alırız bu ay

Ay cevaplamışsın zaten sorumu ehe:) inşallah hemen nasip olur 5 ay bile çok uzun geldi bana sabırsızmıgım ne
5 ay çok kısa her ay olmadı diye strese girersen hamile kalma süren uzar stresten uzak dur illakki olur sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…