2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
neden acaba merak ettım acaba o an pozısyonundan falan mı bende uyurken kendımı sagda yakalıyorum

bendeee tek yön ımkanszzz zaten sag yatmayın denmıyor bır saaaag bır soool uyusana kadar
Wala nedenini bilmiyorum ama sağada solda yattığım zaman aynı yatıyorum nesense sağa yatınca hemen uyuyabiliyorum

İki gündür okulda yaşadığım problemlerden dolayı moralim çok bozuktu. Bu sabah kahvaltıdan sonra 2 dk uzanayım dedim. Kızım annesine resmen ben burdayım dedi. O kadar mutlu oldum kiii :) :) Önceden de minik minik hissetmiştim ama emin olamıyordum. Bugün resmen Kendini hissettirdi. Ama şöyle Bi gariplik var ki hiç konuşamıyorum onunla. Sesli birşeyler söylemek istiyorum ama olmuyor garip hissediyorum. Sizler bebişlerinizle sesli iletişim kuruyor musunuz?

Kizlar ben doktordan geldim.300 gr olmus cekirdegim buyumus.
Bakabilcegi bir cok seye bakmaya calisti doktorum.
40 dakika karindan yarim saat vajinal ama iihhh kafasini asagi kenara gömmüş yuzunu gostermedi bir turlu.
Tek arter olmasindan dolayi kalp ve bobrekte bazi problemler olabiliyormuş ama cok sukur hic birisi yok.bu bebek sapasaglam pernitolojiye gondermeyecegim seni dedi.
Beynine vajinal usg ile biraz bakabildi.
Elleri ayaklari pipisi bobrek ciger kalpte hic anomali yok dedi.
Benim rahim agzima bakti eski sezeyanima hem icten hem disardan bakti.
Bu arada alttan birsey batiyor hissi icin normal dedi.
Plesantanin yeri durumu iyi dedi.
D vitaminim dusukmus yeniden yazdi.
Ve 2 hafta sonra ayin 25inde detaylimin devami minigimin gostermedigi yerlerine bakilmasi icin tekrar gidecegim.

Maşallah canım hadi gözün aydın sağlıkla gelsin oğluşun inşallah

Amin canim insaallah bu tek damar olayi sorun cikarmaz
Yok canım içini ferah tut baj doktorun ne kadar ilgili maşallah birşey olsa riske atar mı hiç hemen perientoloğa gönderirdi. Senin tek yapman gereken oğluşunun mutluluğunu yaşaman gerisi yasak

Kızlar serum yedim geldim,umarım biraz rahatlarım.Bir de mecburen antibiyotik yazdı doktorum

Ay cevaplamışsın zaten sorumu ehe:) inşallah hemen nasip olur 5 ay bile çok uzun geldi bana sabırsızmıgım ne
Canım seni görünce yazmak istedim . Çok stres yapma lütfen ben de 6 ay uğraştım olmayacakdye ağladım vs. Sınav stres faktörüm de vardı. Klomen kullandım bir ay. Kullandığım ay doktor yumurta takibi yapıyordu yumurtam 18. Günde faşan bile oluşmamıştı doktor artık gelecek ay yeniden deneyelim dedi gönderdi. Ben o ay gebe kalmışım hatta doktor yumurta atılım izi yok falan dedi. Gebeliğime inanamıyordu :) ve şuan çok şükür bebeğim büyüyor bile :) meryem suresi iyi geliyormuş ve kafa rahat olmalıymış

Son düzenleme:
Kızlar serum yedim geldim,umarım biraz rahatlarım.Bir de mecburen antibiyotik yazdı doktorum
Canım geçmiş olsun yat dinlen bol bol doktor çok büyük riski olsa vermezdi öyle düşün hep bebeği düşünüyoruz ama anne sağlıklı olacakki bebişte iyi olsun sen tedavini uygula bol bolda c vitamini al umarım çabuk atlatırsın.Ya ilerleyip daha kötü olsan Allah korusun daha çok uğraşacaksın sıkma sakın canını

Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.
Darısı hepimize inşallah

Çok saol canım,teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…