2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok canım içini ferah tut baj doktorun ne kadar ilgili maşallah birşey olsa riske atar mı hiç hemen perientoloğa gönderirdi. Senin tek yapman gereken oğluşunun mutluluğunu yaşaman gerisi yasak
Ne guzelsin sen bin kat daha fazla mutlulugu yasarsin ins.
Evet cok sukur cok alakali doktorum saolsun rahatlatiyor icimi.

Reactions: BYV
Canımm çok sevindim maşallah size eklerim tabiki:))

Ozan bey kocaman adam olmuş ya :)) yerim onun totosunu :)) onunda seninde iyi olmana çok sevindim insallah bizde iyi haberlerle doneriz canim hep iyi olsun hep iyi olun

@ParteMoralll S Serylady
Kızlar iyi sayılırım teşekkür ederim sorduğunuz için , il dışından bugün döndüm ve ağır bir grip geçiriyorum serum ayakta tutuyor açıkçası. Sizler nasilsiniz ? İnşallah bir sorun yoktur .

Neyin var canım ? Ciddi birşey yok degil mi

Bursa'da fuar varmış demiştim ya bugün gittik biz arkadaşlar firmalara toptan satış varmış firma sahibi olmadığımız için gezmeye de giremedik kapıdaki görevli zaten perakende satış yok dedi :) gitmek isteyen varsa bilgilendireyim dedim :)

Ay cevaplamışsın zaten sorumu ehe:) inşallah hemen nasip olur 5 ay bile çok uzun geldi bana sabırsızmıgım ne
Canım benim 7 senedir olmuyordu umutsuz olma 5 ay nedir ki bi çok ameliyat oldum çok tedavi gördüm 4 kez klomenle yumurta takibi 1 aşılama 4 kez tüp bebek çok şükür Rabbim nasip etti hep yanlış tedavi gördüğüm için bu kadar çok uğraştım beni görüp umutsuz olma sakın, yanlış merkezlerde tedavi oldum ben hep, doğru merkezi ve doktoru Rabbim denk getirsin sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin İnşâAllah

Hadi ya öyle miymiş iyi oldu söylediğin canım bizim ilgimizi çekmişti yarın gitmeyi planlıyorduk

Ay cevaplamışsın zaten sorumu ehe:) inşallah hemen nasip olur 5 ay bile çok uzun geldi bana sabırsızmıgım ne
Bence ilk olarak stres yapmaman lazım. Bu birincil koşul. Kendine yük yükleme. Akışına bırak. Olacak olunca oluyor. Ben hamileymisim , bilmiyordum. İcmedigim maydonoz suyu, mısır püskülü suyu, yapmadigim ağır spor kalmamıştı o ay. Ama tutununca tutunur çocuk. Eşin de uzak görevlere gidiyormuş sanırım, zaten yükün var, başka şeylere odaklanmış bence biraz kendini, gez ,toz, oku, o kendiliğinden gelir sana sağlıksal problwmin yoksa.

Eşiniz karnınıza kulağını dayayıp dinliyor mu bebeğin sesini? Artık bebeklerimiz bu haftalarda dışarıdaki sesleri de duyuyor. Eşim kulağını dayayıp konuşuyor her akşam. Geçen akşam ''Koca kafalı kizim'dedi, hiç tepki gelmedi. Seni seviyorum,dedi. İçerden suyu şıpırdatti. Sen de beni seviyor musun,dedi. Bu kez icerden suyu daha çok şıpırdatti. Çok eğlenceli oluyor,deneyin. Tabiki ne denildiğini anlamıyor ama ses frekanslarindan olunlu-olumsuzu hissedebileceklerini düşünüyorum.
Dün akşam da eşim kulağını dayadı yine, eşimin kulagi sol, bebiş ise sağ taraftaydi, şişkinlikten belliydi. Kızım ben burdayım,dedi, sol tarafa geldi bebek. Eşim ters yöne geçti, ben burdayım şimdi de, dedi. Onun tarafına geçti .bugün eşim ne tarafıma uzanirsa oraya geçiyor. Bebişle oynamak,konuşmak çok eğlenceli

cok gecmiş olsunn....hem yorgunluk hem salgın dınlenn bol vıtamın al ınsallah serum çok iyi gelırr canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…