Ozan bey kocaman adam olmuş ya :)) yerim onun totosunu :)) onunda seninde iyi olmana çok sevindim insallah bizde iyi haberlerle doneriz canim hep iyi olsun hep iyi olun
Merhabalar arkadaslar 17 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı ve doktorum bebegimin beyininde 12mm lik bi su birikimi olmus bu 15 olunca gebelige son veriliyormus aksi halde bebegin beyni su baloncuguna dönüp gelişmicek yarın detaylı bi muayene icin bi perinatologa gidicez dualarınızı bekliyorum Allahın izniyle düzelir inşallah..
Oyy kurban olduğum nasıl hiçten var ediyor kocaman olmuş maşallah burna parmaklara ağza bak maşallah yakışıklına yarabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah ablümüne ilk fotosu geldi demekki
Sanırım hamilelikte her haftanin ayın ayri bir derdi var kalp atisi diyorduk kese diyorduk sonra ikili dedik suan siz hissetmekle alakali endise ediyorsunuz hic bitmeyecek gibi benim haftam erken henuz 16+2 deyiz bu haftada hisseden varmidir ki acaba ?
Hic endiselenme cok normal 20.haftadan sonra hissedeceksin.
2.gebeligi olanalr benim gibi daha erken hissediyoruz diye yaziyoruz ama sen hic kriter alma bunu
Ben sol tarafıma yatınca rahat ediyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri. Öncesinde kesinlikle sol tarafıma yatamazdım kalbimin üstüne güm güm hissederdim. Şimdi bulantılar yüzünden iki yastıkla yatıyorum kalbime çok baskı olmuyor. Ve farkında olmadan yüzüstü yatıyorum İnşâAllah bebeğime baskı yapmıyorumdur. En rahatı aslında yüzüstü yatmak
32 yaşındayım bu güne kadar adet dönemim dışında her gece uyurken abdestli ve bütün süreleri duaları okuyarak sağ tarafıma yatar elimide yanagimim altına koyarım efendimiz s.a.v gibi dua ede ede uyurum ve derim karanlık gecenin şerrinden sana sığınırım sabaha hayırlısi işe uyandır rabbim derim ve uyandığımda bugünde uyandırıldım elhamdulillah der uyanırım bu şekilde hamilelik sürecini geçiriyorum ne belim ağrıyo ne bi yerim deneyin İNŞALLAH faydası olacaktır bebişlerimde gece benle beraber uyuyorlar ve beni hiç rahatsız etmiyorlar
Ben sol tarafıma yatınca rahat ediyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri. Öncesinde kesinlikle sol tarafıma yatamazdım kalbimin üstüne güm güm hissederdim. Şimdi bulantılar yüzünden iki yastıkla yatıyorum kalbime çok baskı olmuyor. Ve farkında olmadan yüzüstü yatıyorum İnşâAllah bebeğime baskı yapmıyorumdur. En rahatı aslında yüzüstü yatmak
Kızlar isim düşünmeye başladınızmı :)
Biz eşimle pek anlaşamıyoruz isim konusunda.
Ama bugün ilk defa bi isimi ikimizde beğendik
Sizce Çınar Ali’mi yoksa Ali çınar mı? Yani ali’mi başa gelmeli yoksa çınarmı :).
Ali ismini ben çok beğeniyorum yanınada bu ismi beğendik diğer isimlerde pek anlaşamıyoruz
Merhaba arkadaşlar 2 li testimde yaş riskim yüksek çıktı genetiğe yönlendirildim, genetik riskli Amino sentez yapılması uygun olur dedi, perinotoloji bölümüne yönlendirildi, bu bölümde amino sentezin 300 hasta da 1 düşük riski olduğunu söyledi kandan yapılan testlerin olduğunu bunun devlet karşılamadığını istersem yaptırabileceğimi söyledi, kafam çok karışık ya amino sentez yaptıracağım yada yüksek fiyatlarda olan kandan alınanı yaptıracağım bilmiyorum
Türkiye de izmir tepecikte anne kanında fetal dna testini ücretsiz yapıyorlarmış. Tübitak karşılıyormuş. Doktorum anlatmıştı. Amnio sentez riskli illa yaptırmak istiyorsan kandan baktır bana doktor önerdi ben baktirmadim
Sizce Çınar Ali’mi yoksa Ali çınar mı? Yani ali’mi başa gelmeli yoksa çınarmı :).
Ali ismini ben çok beğeniyorum yanınada bu ismi beğendik diğer isimlerde pek anlaşamıyoruz
Eşimde öyle düşünüyor ama ali çınar olursa başta ali olduğu için etraftakiler sadece ali ismini kullanır diye düşünüyorum :) bilmem yanlışmı düşünüyorum :)
32 yaşındayım bu güne kadar adet dönemim dışında her gece uyurken abdestli ve bütün süreleri duaları okuyarak sağ tarafıma yatar elimide yanagimim altına koyarım efendimiz s.a.v gibi dua ede ede uyurum ve derim karanlık gecenin şerrinden sana sığınırım sabaha hayırlısi işe uyandır rabbim derim ve uyandığımda bugünde uyandırıldım elhamdulillah der uyanırım bu şekilde hamilelik sürecini geçiriyorum ne belim ağrıyo ne bi yerim deneyin İNŞALLAH faydası olacaktır bebişlerimde gece benle beraber uyuyorlar ve beni hiç rahatsız etmiyorlar